arunele ačiukas
barciene78 ačiukas , jūsų berniukas labai dailiai ir pagalvėlė kokia miela,super
pukepuke ačiukas man labai patiko kur mergytė su languota suknute
Sea Girl ačiukas jūsų matau sendaikčių atradimus, derinukas apgalvotas iki smulkmenų ir foto nuostabios
JEma gražutė saulytė jūsų,man pasaulinio grožio, kur su čipoliniška šukuosena foto
Varinija ačiukas jūsų skruzdelytė labai miela, bordinukas tobulas, šokoladiniai derinukai atrodo dailiai...militaristinis labai labai interesnas man pasirodė,neįprastas,ta rožė derinuke-žavinga
kadanta labai miela ir gražu
katee superiniai broliai smaguoliai,jau taip iki smulkmenų viską apgalvojote nuo batuku iki striukyčių,šaunu ir labai gražiai suderinote rūbelius ir brolius kartu
pookisss kažkas naujo akiai,pupulė-mielybė , stilistė,madistė,medalis mamytei už pastangas labai man visi patiko ir čiulptuko nuimti niekaip negalima...jis būtinas o tos kepurytės su plaštakėm-miela be galo
Fortūnos pabučiuota ačiukas
Jicky labai fainuolis berniukas ir foto nuostabios
Ksesanko saulėgraža nereali,spalvos superinės,labai patiko mergaitukė
Tynka mielas akiai derinukas žalias
zvirblii oi koks stilistas madistas,gražučiai derinukai pirmojo gimtadienio miela foto,ar mamytė auksarankė?, kad taip puikiai susiderinote abu ?
kreipiame dėmesį-mamytė su mažiuku,kaip du vandens lašiukai
Aš nieko įpatingo neturiu,kieminukas-paprastukas, iš bezdžionių kolekcijos
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 18, 18:22)
zvirblii oi koks stilistas madistas,gražučiai derinukai pirmojo gimtadienio miela foto,ar mamytė auksarankė?, kad taip puikiai susiderinote abu ?
Aciu Jusu derinukai labai grazus
Na truputi rankdarbiauju bet tai buvo pirmas ir turbut paskutinis bandymas siuti
vilmute grazu tik batu modelis mano nemegztamas
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 18, 11:43)
tai gal ir mes panasios, nes maniskis i mane
GAL
vilmuteeee, tvarkinga, gražu, spalvytės puikiai čia suderintos
man tarodo dar su oranžiniu megstinuku Jūsų buvo? Labai labai gražu taip pat
zvirbliss, abu labai šauniai atrodote, puikiai
-Tynka-, oi, kaip pakelia nuotaika tokios foto
Derinukas Peledziuke...
Papildyta:
vilmuteeee,laaabai dailu,man patiko,baciukai irgi patiko,man tai tokio tipo batukai berniukams netgi labai priimtini...
zvirbliss,suuuper,viskas labai grazu ,labai geras startas temuteje,lauksim dar graziu derinuku ir fainuolio sunelio pasirodymu
katee,jauciu asmenine simpatija Jusu sunaiteliams,man grazus absoliuciai visi Jusu derinukai be isimties
Papildyta:
Sea Girl,Jicky,-Tynka-,laaaaabai
JEma,grazi lelyte
barciene78,labai labai patiko
kadanta,labai grazu ,galetumete ir dazniau...
Ksesanko saulegraza labai nuotaikinga,grazus derinukas,dukrytei labai tinka
pookisss,labai grazi lelyte,kailiai man patinka ir Jusu dukrytei labai tinka,bet timpos ant storuliukiu kojyciu nelabai... Ir tas burnos uzkistukas O siaip gera pradzia,lauksim pasirodant
Papildyta:
vilmuteeee,laaabai dailu,man patiko,baciukai irgi patiko,man tai tokio tipo batukai berniukams netgi labai priimtini...
zvirbliss,suuuper,viskas labai grazu ,labai geras startas temuteje,lauksim dar graziu derinuku ir fainuolio sunelio pasirodymu
katee,jauciu asmenine simpatija Jusu sunaiteliams,man grazus absoliuciai visi Jusu derinukai be isimties
Papildyta:
Sea Girl,Jicky,-Tynka-,laaaaabai
JEma,grazi lelyte
barciene78,labai labai patiko
kadanta,labai grazu ,galetumete ir dazniau...
Ksesanko saulegraza labai nuotaikinga,grazus derinukas,dukrytei labai tinka
pookisss,labai grazi lelyte,kailiai man patinka ir Jusu dukrytei labai tinka,bet timpos ant storuliukiu kojyciu nelabai... Ir tas burnos uzkistukas O siaip gera pradzia,lauksim pasirodant
Labuka, rodomes ir mes
Papildyta:
Nors jus mane vienintele praleidot, bet as jusu tai nepraleisiu
Grazus derinukas
Papildyta:
Pirmajam kelnes mano akim per placios, o gimtadieninis I jus demesi ypac norisi kreipti, jauna grazi mamyte, ir dar taip susiderinot
Papildyta:
Jo, paprastas, bet paderintas graziai, batukai pats tas cia man.
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 19, 17:48)
Grazus derinukas
Papildyta:
QUOTE(zvirbliss @ 2013 10 18, 13:08)
Dar pora senesniu derinuku
O cia sventem pirmaji gimtadieni i mane demesio nekreipkit
O cia sventem pirmaji gimtadieni i mane demesio nekreipkit
Pirmajam kelnes mano akim per placios, o gimtadieninis I jus demesi ypac norisi kreipti, jauna grazi mamyte, ir dar taip susiderinot
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 18, 18:22)
Aš nieko įpatingo neturiu,kieminukas-paprastukas, iš bezdžionių kolekcijos
Jo, paprastas, bet paderintas graziai, batukai pats tas cia man.
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 19, 18:40)
Labuka, rodomes ir mes
Grazus derinukas
Grazus derinukas
Vajetau,negali buti kad praleidau,tiesiog kai keliau i temute komentarus,kazkodel butent Jusu ,,neitilpo".Man patinka visi Jusu paskutiniu derinuku temuciu derinukai...visi be isimties Ir paskutinis laaaaaabai grazus ,katyte TOBULA
QUOTE(Varinija @ 2013 10 19, 19:40)
Vajetau,negali buti kad praleidau,tiesiog kai keliau i temute komentarus,kazkodel butent Jusu ,,neitilpo".Man patinka visi Jusu paskutiniu derinuku temuciu derinukai...visi be isimties Ir paskutinis laaaaaabai grazus ,katyte TOBULA
Aciu , juokais as cia aisku, gi nekomentuoju ir as visu be isimties derinuku
Vidurinelio...
zvirbliss ačiukas
Lara22 ačiukas ir nebūtinai juk turi viskas patikti
baltė ačiukas ir už oranžinį smagu,kad patiko
Varinija ačiū labai jūsų mergytė kaip visada puikiai,peledžiukė ir vidurinėlis labai pasipuošęs,spalvos
pukepuke ačiukas labai dailiai mergytė,labai simpatiškai viskas
Ar man rodosi,ar vienodi kepuriukai su šalikučiais jūsų ir varinijos panelyčių ? Iš kur ??Gal kur auksarankę slepiate ?? Labai įdomu....ir man...
Labai knieti,kaip pelėdai, savo pelėdžiuką-pasauliuką parodyti,įkeliu trumpam....prašau žiūrėti tik su gerom emocijom o negeros lai grįšta atgalios...
4 MĖNESIAI IR DVI DIENOS
Lara22 ačiukas ir nebūtinai juk turi viskas patikti
baltė ačiukas ir už oranžinį smagu,kad patiko
Varinija ačiū labai jūsų mergytė kaip visada puikiai,peledžiukė ir vidurinėlis labai pasipuošęs,spalvos
pukepuke ačiukas labai dailiai mergytė,labai simpatiškai viskas
Ar man rodosi,ar vienodi kepuriukai su šalikučiais jūsų ir varinijos panelyčių ? Iš kur ??Gal kur auksarankę slepiate ?? Labai įdomu....ir man...
Labai knieti,kaip pelėdai, savo pelėdžiuką-pasauliuką parodyti,įkeliu trumpam....prašau žiūrėti tik su gerom emocijom o negeros lai grįšta atgalios...
4 MĖNESIAI IR DVI DIENOS
vilmute kaip fainai pamatyt toki mazyli, bet turbut nera jau toks mazas-nepasiraukslejes kaip tokie naujagymiai buna
varinija-patiko berniuko
varinija-patiko berniuko
Oho, kiek derinuku rudeni uzderejo Super Yra kur akys paganyti
pukepuke, Sensi, balte, vilutee, Varinija - dekui uz komentarus
Fortunos pabuciuota - dekui uz grazius berniukus, nors apie derinukus nutylejot
pookisss - man viskas grazu. Idomu. Ir kazkas naujo Nebijot tiek daug detaliu, spalvu, derinti Mergyte fainuole!
Jicky - berniukas ir foto Derinukas rudeniskas, dailus
Sensi - foto su katinu Slipsas raudonas labai graziai cia atrodo. Grazus derinukas!
Ksesanko - oho, kokia spalvota mergyte Saunu.
Varinija - mergaites pastelinis, sokoladinis patiko. Tik gal tasyte sokoladiniam nelabai man. O paskutinis labai labai
Papildyta:
zvirbliss - is 3-ju foto, 2 ir 3 labai liux! Labai Gimtadienio derinukas taip pat fainas labai tokiam pipirui
Poziuris - kaip paaugo jau jusu liutukas Tikras liutas jau Man kelnytes nelabai O siaip viskas gazu. Kepure linksma
Zivilka - skandinaviskas man visai nepatiko. Kazkoks nesusipratimas. Suprantu, kad patogu. Bet siaip nea Kombis nepatiko ir patai prie jo.
O derinukas su svarku fainas visai. Tik saliko reikia trumpesnio, arba visai nereikia
Tynka - Grazu! Zalia + ryza gerai atrodo.
vilmuteee - graziai suderintos spalvos. Viskas liux O mazylis koks fainas. Nextukas Kombiukas dzinsinis, berods, Next, ane?
pukepuke - Evitos labai grazus paskutinis. Batukai idomus, kaip sendintos odos atrodo man irgi jos stiliukas atrodo pasikeites, tikrai!
Papildyta:
Varinija - vidurinelio labai grazus Labai faina maikyte
pukepuke, Sensi, balte, vilutee, Varinija - dekui uz komentarus
Fortunos pabuciuota - dekui uz grazius berniukus, nors apie derinukus nutylejot
pookisss - man viskas grazu. Idomu. Ir kazkas naujo Nebijot tiek daug detaliu, spalvu, derinti Mergyte fainuole!
Jicky - berniukas ir foto Derinukas rudeniskas, dailus
Sensi - foto su katinu Slipsas raudonas labai graziai cia atrodo. Grazus derinukas!
Ksesanko - oho, kokia spalvota mergyte Saunu.
Varinija - mergaites pastelinis, sokoladinis patiko. Tik gal tasyte sokoladiniam nelabai man. O paskutinis labai labai
Papildyta:
zvirbliss - is 3-ju foto, 2 ir 3 labai liux! Labai Gimtadienio derinukas taip pat fainas labai tokiam pipirui
Poziuris - kaip paaugo jau jusu liutukas Tikras liutas jau Man kelnytes nelabai O siaip viskas gazu. Kepure linksma
Zivilka - skandinaviskas man visai nepatiko. Kazkoks nesusipratimas. Suprantu, kad patogu. Bet siaip nea Kombis nepatiko ir patai prie jo.
O derinukas su svarku fainas visai. Tik saliko reikia trumpesnio, arba visai nereikia
Tynka - Grazu! Zalia + ryza gerai atrodo.
vilmuteee - graziai suderintos spalvos. Viskas liux O mazylis koks fainas. Nextukas Kombiukas dzinsinis, berods, Next, ane?
pukepuke - Evitos labai grazus paskutinis. Batukai idomus, kaip sendintos odos atrodo man irgi jos stiliukas atrodo pasikeites, tikrai!
Papildyta:
Varinija - vidurinelio labai grazus Labai faina maikyte