Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

arunele ačiukas 4u.gif

barciene78 ačiukas , jūsų berniukas labai dailiai ir pagalvėlė kokia miela,super

pukepuke ačiukas 4u.gif man labai patiko kur mergytė su languota suknute wub.gif

Sea Girl ačiukas 4u.gif jūsų matau sendaikčių atradimus, derinukas apgalvotas iki smulkmenų ir foto nuostabios wub.gif

JEma gražutė saulytė jūsų,man pasaulinio grožio, kur su čipoliniška šukuosena foto bigsmile.gif wub.gif

Varinija ačiukas 4u.gif jūsų skruzdelytė labai miela, bordinukas tobulas, šokoladiniai derinukai atrodo dailiai...militaristinis labai labai interesnas man pasirodė,neįprastas,ta rožė derinuke-žavinga wub.gif

kadanta labai miela ir gražu 4u.gif

katee superiniai broliai smaguoliai,jau taip iki smulkmenų viską apgalvojote nuo batuku iki striukyčių,šaunu ir labai gražiai suderinote rūbelius ir brolius kartu thumbup.gif

pookisss kažkas naujo akiai,pupulė-mielybė , stilistė,madistė,medalis mamytei už pastangas 4u.gif labai man visi patiko ir čiulptuko nuimti niekaip negalima...jis būtinas thumbup.gif o tos kepurytės su plaštakėm-miela be galo wub.gif

Fortūnos pabučiuota ačiukas 4u.gif

Jicky labai fainuolis berniukas ir foto nuostabios thumbup.gif

Ksesanko saulėgraža nereali,spalvos superinės,labai patiko mergaitukė wub.gif

Tynka mielas akiai derinukas žalias thumbup.gif

zvirblii oi koks stilistas madistas,gražučiai derinukai thumbup.gif pirmojo gimtadienio miela foto,ar mamytė auksarankė?, kad taip puikiai susiderinote abu ?
kreipiame dėmesį-mamytė su mažiuku,kaip du vandens lašiukai wub.gif

Aš nieko įpatingo neturiu,kieminukas-paprastukas, iš bezdžionių kolekcijos

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 18 spalio 2013 - 17:25
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 18, 18:22)
zvirblii  oi koks stilistas madistas,gražučiai derinukai  thumbup.gif  pirmojo gimtadienio miela foto,ar mamytė auksarankė?, kad taip puikiai susiderinote abu ?
kreipiame dėmesį-mamytė su mažiuku,kaip du vandens lašiukai  wub.gif

Aciu 4u.gif Jusu derinukai labai grazus wub.gif
Na truputi rankdarbiauju smile.gif bet tai buvo pirmas ir turbut paskutinis bandymas siuti smile.gif
Atsakyti
vilmute grazu wub.gif tik batu modelis mano nemegztamas
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 18, 11:43)
tai gal ir mes panasios, nes maniskis i mane smile.gif

GAL bigsmile.gif

vilmuteeee, tvarkinga, gražu, spalvytės puikiai čia suderintos thumbup.gif
man tarodo dar su oranžiniu megstinuku Jūsų buvo? Labai labai gražu taip pat smile.gif

zvirbliss, abu labai šauniai atrodote, puikiai wub.gif

-Tynka-, oi, kaip pakelia nuotaika tokios foto wub.gif
Atsakyti
Derinukas Peledziuke... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
vilmuteeee,laaabai wub.gif dailu,man patiko,baciukai irgi patiko,man tai tokio tipo batukai berniukams netgi labai priimtini... bigsmile.gif

zvirbliss,suuuper,viskas labai grazu thumbup.gif ,labai geras startas temuteje,lauksim dar graziu derinuku ir fainuolio sunelio pasirodymu 4u.gif

katee,jauciu asmenine simpatija Jusu sunaiteliams,man grazus absoliuciai visi Jusu derinukai be isimties 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
Sea Girl,Jicky,-Tynka-,laaaaabai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

JEma,grazi lelyte wub.gif 4u.gif

barciene78,labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif

kadanta,labai grazu wub.gif ,galetumete ir dazniau... mirksiukas.gif

Ksesanko saulegraza labai wub.gif nuotaikinga,grazus derinukas,dukrytei labai tinka 4u.gif

pookisss,labai grazi lelyte,kailiai man patinka ir Jusu dukrytei labai tinka,bet timpos ant storuliukiu kojyciu nelabai... ax.gif Ir tas burnos uzkistukas schmoll.gif O siaip gera pradzia,lauksim pasirodant 4u.gif
Atsakyti
Labuka, rodomes ir mes smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 19, 17:48)
Derinukas Peledziuke... smile.gif

Nors jus mane vienintele praleidot, bet as jusu tai nepraleisiu biggrin.gif
Grazus derinukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zvirbliss @ 2013 10 18, 13:08)
Dar pora senesniu derinuku smile.gif

O cia sventem pirmaji gimtadieni smile.gif i mane demesio nekreipkit  blush2.gif

Pirmajam kelnes mano akim per placios, o gimtadieninis thumbup.gif I jus demesi ypac norisi kreipti, jauna grazi mamyte, ir dar taip susiderinot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 18, 18:22)
Aš nieko įpatingo neturiu,kieminukas-paprastukas, iš bezdžionių kolekcijos

Jo, paprastas, bet paderintas graziai, batukai pats tas cia man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 19 spalio 2013 - 17:56
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 19, 18:40)
Labuka, rodomes ir mes smile.gif

Nors jus mane vienintele praleidot, bet as jusu tai nepraleisiu biggrin.gif
Grazus derinukas 4u.gif

Vajetau,negali buti kad praleidau,tiesiog kai keliau i temute komentarus,kazkodel butent Jusu ,,neitilpo".Man patinka visi Jusu paskutiniu derinuku temuciu derinukai...visi be isimties 4u.gif Ir paskutinis laaaaaabai grazus wub.gif thumbup.gif ,katyte TOBULA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 19, 19:40)
Vajetau,negali buti kad praleidau,tiesiog kai  keliau i temute komentarus,kazkodel butent Jusu ,,neitilpo".Man patinka visi  Jusu paskutiniu derinuku temuciu derinukai...visi be isimties 4u.gif Ir paskutinis laaaaaabai grazus wub.gif  thumbup.gif ,katyte TOBULA wub.gif

Aciu 4u.gif , juokais as cia aisku, gi nekomentuoju ir as visu be isimties derinuku biggrin.gif
Atsakyti
Vidurinelio... smile.gif

user posted image
Atsakyti
zvirbliss ačiukas 4u.gif

Lara22 ačiukas 4u.gif ir nebūtinai juk turi viskas patikti biggrin.gif

baltė ačiukas ir už oranžinį smagu,kad patiko 4u.gif

Varinija ačiū labai 4u.gif jūsų mergytė kaip visada puikiai,peledžiukė wub.gif ir vidurinėlis labai pasipuošęs,spalvos thumbup.gif

pukepuke ačiukas 4u.gif labai dailiai mergytė,labai simpatiškai viskas wub.gif

Ar man rodosi,ar vienodi kepuriukai su šalikučiais jūsų ir varinijos panelyčių ? Iš kur ??Gal kur auksarankę slepiate ?? Labai įdomu....ir man... ax.gif

Labai knieti,kaip pelėdai, savo pelėdžiuką-pasauliuką parodyti,įkeliu trumpam....prašau žiūrėti tik su gerom emocijom nono.gif o negeros lai grįšta atgalios... sunglasses2.gif

user posted image
user posted image

4 MĖNESIAI IR DVI DIENOS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuteeee: 19 spalio 2013 - 19:51
vilmute kaip fainai pamatyt toki mazyli, bet turbut nera jau toks mazas-nepasiraukslejes kaip tokie naujagymiai buna smile.gif

varinija-patiko berniuko
Atsakyti
Oho, kiek derinuku rudeni uzderejo bigsmile.gif Super thumbup.gif Yra kur akys paganyti thumbup.gif

pukepuke, Sensi, balte, vilutee, Varinija - dekui uz komentarus 4u.gif 4u.gif

Fortunos pabuciuota - dekui uz grazius berniukus, nors apie derinukus nutylejot ax.gif

pookisss
- man viskas grazu. Idomu. Ir kazkas naujo thumbup.gif Nebijot tiek daug detaliu, spalvu, derinti thumbup.gif Mergyte fainuole!

Jicky - berniukas ir foto wub.gif Derinukas rudeniskas, dailus thumbup.gif

Sensi - foto su katinu thumbup.gif Slipsas raudonas labai graziai cia atrodo. Grazus derinukas!

Ksesanko - oho, kokia spalvota mergyte bigsmile.gif Saunu.

Varinija
- mergaites pastelinis, sokoladinis patiko. Tik gal tasyte sokoladiniam nelabai man. O paskutinis labai labai wub.gif

Papildyta:
zvirbliss - is 3-ju foto, 2 ir 3 labai liux! Labai thumbup.gif Gimtadienio derinukas taip pat fainas labai tokiam pipirui cool.gif

Poziuris - kaip paaugo jau jusu liutukas bigsmile.gif Tikras liutas jau biggrin.gif Man kelnytes nelabai blush2.gif O siaip viskas gazu. Kepure linksma thumbup.gif

Zivilka - skandinaviskas man visai nepatiko. Kazkoks nesusipratimas. Suprantu, kad patogu. Bet siaip nea unsure.gif Kombis nepatiko ir patai prie jo.
O derinukas su svarku fainas visai. Tik saliko reikia trumpesnio, arba visai nereikia ax.gif

Tynka - Grazu! Zalia + ryza gerai atrodo.

vilmuteee - graziai suderintos spalvos. Viskas liux thumbup.gif O mazylis koks fainas. Nextukas wub.gif Kombiukas dzinsinis, berods, Next, ane?

pukepuke - Evitos labai grazus paskutinis. Batukai idomus, kaip sendintos odos atrodo thumbup.gif man irgi jos stiliukas atrodo pasikeites, tikrai!
Papildyta:
Varinija - vidurinelio labai grazus thumbup.gif Labai faina maikyte wub.gif
Atsakyti