Aciu uz pagyras mano berniukui
Jusu visi derinukai puikus
Sea Girl, kaip visada nerealus vaikutis, derinukai ir zinoma nuotraukos jus gal profesionali fotografe?
QUOTE(kiskius @ 2013 10 17, 15:13)
jus gal profesionali fotografe?
Ne
Aciu kam patikom
Aš kažkaip nieko įdomaus nesugalvoju... Jau pasiilgau vėsesnių orų, o kaip šilta taip šilta.. nei megztukų, nei kepurių anei šalikėlių dar neina paleisti į darbą (iš akių matosi, kad vaikis ligotas.. )
Marškinukai, beje 18 mėn dydžio Čia tipo apsimetam, kad rankovės paraitotos ir taip turi būti
Marškinukai, beje 18 mėn dydžio Čia tipo apsimetam, kad rankovės paraitotos ir taip turi būti
Sea Girl kaip visada derinukas su raudonais akcentais mano skonio O vaikinas jau kaip isauges, tikras kavalierius
-Tynka- dailu grazuolis visas judesyje
-Tynka- dailu grazuolis visas judesyje
Sea girl, na grazuuu kaip
Zivilka, su svarkeliu grazu, tik saliko mazesnio noretusi
Na gi grazu, pasirodykite dazniau
Zivilka, su svarkeliu grazu, tik saliko mazesnio noretusi
QUOTE(zvirbliss @ 2013 10 16, 08:01)
Na gi grazu, pasirodykite dazniau
Labai gražu Varinija nenuobodūs derinukai, taikrai labai patiko
Bordo spalvytė labai tinka, peledukės mėlyna-raudona su elniukais tiesiog pasaka
Na ir aišku katee, pukepuke, SeaGirl, kaip visada trūksta tikrai jau epitetų
Visų dabar jau neišvardinsiu... naujų veidų matau atsirado - kadanta - nuostabus derinukas, labai simpatiškas mažiukas
pookisss miela pupsiukė, tai kas bus toliau, jei dabar tokia stiliaga? Mano akims per daug kai kur detalių ir spalvų, pvz. kailines liemenės ir man nea nea, bet visumoj tikrai įdomesnis stiliukas (na, ir soskiuką nuimčiau bent fotkėse )
Jicky, zvirbliss, be priekaištų nei pridėt nei atimt Rodykitės dažniau
Zivilka, tikrai Jūsų sūnelis į mano mažę panašus... Kai pasakėt, atkreipiau dėmesį
Bordo spalvytė labai tinka, peledukės mėlyna-raudona su elniukais tiesiog pasaka
Na ir aišku katee, pukepuke, SeaGirl, kaip visada trūksta tikrai jau epitetų
Visų dabar jau neišvardinsiu... naujų veidų matau atsirado - kadanta - nuostabus derinukas, labai simpatiškas mažiukas
pookisss miela pupsiukė, tai kas bus toliau, jei dabar tokia stiliaga? Mano akims per daug kai kur detalių ir spalvų, pvz. kailines liemenės ir man nea nea, bet visumoj tikrai įdomesnis stiliukas (na, ir soskiuką nuimčiau bent fotkėse )
Jicky, zvirbliss, be priekaištų nei pridėt nei atimt Rodykitės dažniau
Zivilka, tikrai Jūsų sūnelis į mano mažę panašus... Kai pasakėt, atkreipiau dėmesį
QUOTE(baltė @ 2013 10 18, 10:37)
tai gal ir mes panasios, nes maniskis i mane