Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Aciu uz pagyras mano berniukui smile.gif

Jusu visi derinukai puikus wub.gif smile.gif
Atsakyti
tais retais atvejais , kai leidziasi nufotkinamas.
taip vaiksciojom rudeni daznai
user posted image
o taip jau vakar, kai salciau, man toks patogus ale skandinaviskas stiliukas, po uolas lakstyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Tėjai jau nervai nelaiko,kiek ta mama gali fotkinti:)))
Atsakyti
Sea Girl, kaip visada nerealus vaikutis, derinukai ir zinoma nuotraukos thumbup.gif jus gal profesionali fotografe? bigsmile.gif
Atsakyti
rodau rudenini svarkiuka
user posted image
user posted image
user posted image
megztukas po apacia buvo sis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2013 10 17, 15:13)
jus gal profesionali fotografe?  bigsmile.gif

Ne ax.gif
Aciu kam patikom 4u.gif

Atsakyti
Aš kažkaip nieko įdomaus nesugalvoju... Jau pasiilgau vėsesnių orų, o kaip šilta taip šilta.. nei megztukų, nei kepurių anei šalikėlių dar neina paleisti į darbą rolleyes.gif (iš akių matosi, kad vaikis ligotas.. ax.gif )

user posted image user posted image

Marškinukai, beje 18 mėn dydžio hihihi.gif Čia tipo apsimetam, kad rankovės paraitotos ir taip turi būti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 17 spalio 2013 - 17:26
Sea Girl kaip visada thumbup.gif derinukas su raudonais akcentais mano skonio wub.gif O vaikinas jau kaip isauges, tikras kavalierius wub.gif

-Tynka- dailu wub.gif grazuolis visas judesyje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asedita: 17 spalio 2013 - 17:25
Sea girl, na grazuuu kaip wub.gif

Zivilka, su svarkeliu grazu, tik saliko mazesnio noretusi 4u.gif

QUOTE(zvirbliss @ 2013 10 16, 08:01)
Labas rytas smile.gif
esu pas jus naujoke, bet jau kuris laikas seku jusu tema smile.gif

Na gi grazu, pasirodykite dazniau bigsmile.gif

Atsakyti
Labai gražu Varinija thumbup.gif nenuobodūs derinukai, taikrai labai patiko thumbup.gif
Bordo spalvytė labai tinka, peledukės wub.gif mėlyna-raudona su elniukais tiesiog pasaka wub.gif

Na ir aišku katee, pukepuke, SeaGirl, kaip visada wub.gif trūksta tikrai jau epitetų biggrin.gif

Visų dabar jau neišvardinsiu... naujų veidų matau atsirado - kadanta - nuostabus derinukas, labai simpatiškas mažiukas thumbup.gif
pookisss miela pupsiukė, tai kas bus toliau, jei dabar tokia stiliaga? wub.gif Mano akims per daug kai kur detalių ir spalvų, pvz. kailines liemenės ir man nea nea, bet visumoj tikrai įdomesnis stiliukas thumbup.gif (na, ir soskiuką nuimčiau bent fotkėse ax.gif)

Jicky, zvirbliss, be priekaištų thumbup.gif nei pridėt nei atimt thumbup.gif Rodykitės dažniau smile.gif

Zivilka, tikrai Jūsų sūnelis į mano mažę panašus... Kai pasakėt, atkreipiau dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2013 10 18, 10:37)

Zivilka, tikrai Jūsų sūnelis į mano mažę panašus... Kai pasakėt, atkreipiau dėmesį biggrin.gif

tai gal ir mes panasios, nes maniskis i mane smile.gif
Atsakyti
Dar pora senesniu derinuku smile.gif

user posted image

O cia sventem pirmaji gimtadieni smile.gif i mane demesio nekreipkit blush2.gif

user posted image
Atsakyti