Oi,kiek groziu padave...
Komentarai kiek veliau...
Sio dar nerodem...
Pasigyriau, kad maniškė ramiai reaguoja į fotiką, tai mergina turėjo milijoną kitų reikalų - pvz. šiandien dainų dainelė buvo
Rodomės - Trečiadienės outfitas: palaidinė ir tunikutė virinto pieno spalvos (gelsvai baltos ir realiai nėra tokio spalvų kontrasto tarp jų), tymputės juodos su pilkais ruožais ant kelių (nuo ropinėjimo )
O čia specialiai Sensi
Rodomės - Trečiadienės outfitas: palaidinė ir tunikutė virinto pieno spalvos (gelsvai baltos ir realiai nėra tokio spalvų kontrasto tarp jų), tymputės juodos su pilkais ruožais ant kelių (nuo ropinėjimo )
O čia specialiai Sensi
QUOTE(pookisss @ 2013 10 14, 10:00)
pukepuke tavo vaikučiai labai dailiai aprengti
Jus paskutinysis fainuoliskas
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 14, 10:50)
nu visi vienas uz kita grazesni, Pukepuke, Varinija, gal jau nebekelkit, o tai epitetai baigesi (juokauju zinoma) .
QUOTE(Jicky @ 2013 10 14, 10:58)
Labai patiko pukepuke vaikučiai Nerasčiau prie ko prikibt. Labai labai gražu. Ir laukiniai, ir vidiniai. Ypač mergaitės
[b]
[b]
Aciu
Papildyta:
QUOTE(cole1 @ 2013 10 14, 12:01)
Pukepuke, turiu klausimą O komplektukas pas jūsų vaikinuką iš Zaros? Klausiu, nes praneša jau ir sniegą šią savaitę, o mes dar be kepurės vaikštom
Aha, pranesa Nejau baigias grazusis ruduo
Ne i tema, bet kaip smagu, ant ezero kranto sedint...Gaila, kad paskutinysis kartas ko gero...
Kepka is zaros
Siek tiek per silta buvo su ja savaitgali, bet isos plonesnes tais nusvyrusiais galais, o jiems, kazkaip, alergija prasidejo, nors bent dvi net nedetos
QUOTE(Jicky @ 2013 10 14, 13:59)
Tiek to, įdėsiu ir aš saviškį, nors tikrai nederinau nieko Apsirengėm pagal orą, kai buvo per šilta su paltuku, nors prieš tai jau ir pirštines, ir kepurę buvom išsitraukę.
Pilkas vilnonis megztinis+džinsai mane ir pačią dažnai gelbstintis derinys
Pilkas vilnonis megztinis+džinsai mane ir pačią dažnai gelbstintis derinys
Paprasta bet grazu
Papildyta:
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 14, 14:42)
jūs mano favoritai
Dekui
QUOTE(Varinija @ 2013 10 14, 14:59)
Sio dar nerodem...
Fainos spalvytes, be striukytes labai grazu, tik tas kakliukas maikytes per daug iskirptas atrodo, ta apatine maikyte labai matos
Papildyta:
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 14, 19:16)
Malonu susipazinti
Varinija grazi spalvu gama Tik maikytes kakliukas gal kazkaip per atviras... Bet bendras vaizdas liux
Fortunos pabuciuota kazkaip prabegom paziurejau, galvojau veliau apziuresiu, o veliau foto neberode O bet taciau Kakoseli pamaciau! Aciu uz specialiai man, "zaimna" specialiai Kakoselio mamkai:
Jau rodytas, bet tikiuosi pamirstas, gal pavyks kaip uz nauja prakist
Fortunos pabuciuota kazkaip prabegom paziurejau, galvojau veliau apziuresiu, o veliau foto neberode O bet taciau Kakoseli pamaciau! Aciu uz specialiai man, "zaimna" specialiai Kakoselio mamkai:
Jau rodytas, bet tikiuosi pamirstas, gal pavyks kaip uz nauja prakist
Grazus absoliuciai visi derinukai!
Lietuvoje ruduo nerealiai grazus...Jicky, wow nuotraukos pasakiskos, derinukas labai mielas pukepuke, vel pribloske...nu jau mergytes derinukai paskutiniu metu..mmm Berniukas irgi graziai, visada jis graziai atrodo, bet mergyte special
Pookiss, labai labai stilinga leliuke tik du dalykai nepatinka, bet tai grynai skonio reikalas tai kailine liemene ir bumbulais apsiuta kepure O siaip labai jau madinga panelyte.
Kadanta, labai grazu, mazius kaip isauges, ir sveikinu su tuo gyvenimo siurprizu
sensi, burbuliukas nepamirstas derinukas, bet tikrai smagu pamatyt ir antra karta
ir pasirodom...
Papildyta:
Grazus ir sis. Bet man tie bordo deriniai tiek patiko, kad dabar sunkiai itiksit... vis tikesiuos kazko wow, kai tie paskutinieji kad buvo
Lietuvoje ruduo nerealiai grazus...Jicky, wow nuotraukos pasakiskos, derinukas labai mielas pukepuke, vel pribloske...nu jau mergytes derinukai paskutiniu metu..mmm Berniukas irgi graziai, visada jis graziai atrodo, bet mergyte special
Pookiss, labai labai stilinga leliuke tik du dalykai nepatinka, bet tai grynai skonio reikalas tai kailine liemene ir bumbulais apsiuta kepure O siaip labai jau madinga panelyte.
Kadanta, labai grazu, mazius kaip isauges, ir sveikinu su tuo gyvenimo siurprizu
sensi, burbuliukas nepamirstas derinukas, bet tikrai smagu pamatyt ir antra karta
ir pasirodom...
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 14, 13:59)
Grazus ir sis. Bet man tie bordo deriniai tiek patiko, kad dabar sunkiai itiksit... vis tikesiuos kazko wow, kai tie paskutinieji kad buvo
Sveikos
Pukepuke ir Varnija kaip visada super grazu
Pookisss labai zavi, miela mergyte ir drabuzeliai visi grazus. derinukai idomus Tikrai skonio reikalas. Nes man pvz kelnytes su nutisusiu klynu, ypac su aptemptomis kojomis mazam vaikui ne labai. Taip pat man ciulptukas kaip aksesuaras gadina graziu drabuzeliu vaizda. Siaip tikrai Jus maciau, nes graziai ispuostas mergytes visada musu "kaime" pastebiu, nuoseklaiai apziuriu Esu tikra ligone
O cia musu margas rudeniskas derinukas Stengiuosi isnauduoti visas galimybes, kol neuzaugome
"Nejaugi kazkam nepatinka mano stiliukas?"
Pookis, tos kepurytes su drugeliais nerealios. matau visu spalvu turite. derinukai irgi liuks
Ksesanko, toks keistas derinukas. violetine su rudai oranzine atrodo neturetu dereti, o ziurisi gerai. lyg ir perkrautas, bet rudeniui pats tas irgi atrodo, tokia panele derliaus svente. ir mergaite labai dailute
Ksesanko, toks keistas derinukas. violetine su rudai oranzine atrodo neturetu dereti, o ziurisi gerai. lyg ir perkrautas, bet rudeniui pats tas irgi atrodo, tokia panele derliaus svente. ir mergaite labai dailute
QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 15, 10:28)
Sveikos
Pookisss labai zavi, miela mergyte ir drabuzeliai visi grazus. derinukai idomus Tikrai skonio reikalas. Nes man pvz kelnytes su nutisusiu klynu, ypac su aptemptomis kojomis mazam vaikui ne labai. Taip pat man ciulptukas kaip aksesuaras gadina graziu drabuzeliu vaizda. Siaip tikrai Jus maciau, nes graziai ispuostas mergytes visada musu "kaime" pastebiu, nuoseklaiai apziuriu Esu tikra ligone
O cia musu margas rudeniskas derinukas Stengiuosi isnauduoti visas galimybes, kol neuzaugome
oi čiulptuką segu ne kaip aksesuarą o kaip būtinibę, nes Tėja jį vis dar mėgsta:) ir net nepamastau ar jis čia dera, nes jo tiesiog reikia:) dera ar ne:) sakai mūsų "kaime"? tai mes gal pažįstamos?
Visur taip salta...ko tai man karsto sokolado uzsinorejo...