Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Oi,kiek groziu padave... wub.gif thumbup.gif
Komentarai kiek veliau... mirksiukas.gif
Sio dar nerodem... bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 14, 13:59)
striukė man rodosi didoka. be jos - puikus laisvalaikio derinukas smile.gif gražios spalvos.
Atsakyti
Pasigyriau, kad maniškė ramiai reaguoja į fotiką, tai mergina turėjo milijoną kitų reikalų - pvz. šiandien dainų dainelė buvo biggrin.gif doh.gif
Rodomės - Trečiadienės outfitas: palaidinė ir tunikutė virinto pieno spalvos (gelsvai baltos ir realiai nėra tokio spalvų kontrasto tarp jų), tymputės juodos su pilkais ruožais ant kelių cool.gif (nuo ropinėjimo cool.gif )
user posted image
user posted image
user posted image

O čia specialiai Sensi
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūnos pabučiuota: 14 spalio 2013 - 18:29
QUOTE(pookisss @ 2013 10 14, 10:00)
pukepuke tavo vaikučiai labai dailiai aprengti smile.gif

4u.gif
Jus paskutinysis fainuoliskas 4u.gif

QUOTE(Zivilka @ 2013 10 14, 10:50)
nu visi vienas uz kita grazesni, Pukepuke, Varinija, gal jau nebekelkit, o tai epitetai baigesi (juokauju zinoma) .

4u.gif
QUOTE(Jicky @ 2013 10 14, 10:58)
Labai patiko pukepuke vaikučiai  thumbup.gif  Nerasčiau prie ko prikibt. Labai labai gražu. Ir laukiniai, ir vidiniai. Ypač mergaitės wub.gif
[b]

Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(cole1 @ 2013 10 14, 12:01)
Pukepuke, turiu klausimą ax.gif O komplektukas pas jūsų vaikinuką iš Zaros? blush2.gif Klausiu, nes praneša jau ir sniegą šią savaitę, o mes dar be kepurės vaikštom biggrin.gif  doh.gif

Aha, pranesa sad.gif Nejau baigias grazusis ruduo sad.gif
Ne i tema, bet kaip smagu, ant ezero kranto sedint...Gaila, kad paskutinysis kartas ko gero...
user posted image
Kepka is zaros 4u.gif
Siek tiek per silta buvo su ja savaitgali, bet isos plonesnes tais nusvyrusiais galais, o jiems, kazkaip, alergija prasidejo, nors bent dvi net nedetos blush2.gif

QUOTE(Jicky @ 2013 10 14, 13:59)
Tiek to, įdėsiu ir aš saviškį, nors tikrai nederinau nieko blush2.gif Apsirengėm pagal orą, kai buvo per šilta su paltuku, nors prieš tai jau ir pirštines, ir kepurę buvom išsitraukę.

Pilkas vilnonis megztinis+džinsai mane ir pačią dažnai gelbstintis derinys smile.gif

Paprasta bet grazu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 14, 14:42)
swoon.gif jūs mano favoritai smile.gif

Dekui biggrin.gif 4u.gif
QUOTE(Varinija @ 2013 10 14, 14:59)

Fainos spalvytes, be striukytes labai grazu, tik tas kakliukas maikytes per daug iskirptas atrodo, ta apatine maikyte labai matos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 14, 19:16)

Malonu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 14 spalio 2013 - 19:15
Varinija grazi spalvu gama bigsmile.gif Tik maikytes kakliukas gal kazkaip per atviras... g.gif Bet g.gif bendras vaizdas liux thumbup.gif

Fortunos pabuciuota kazkaip prabegom paziurejau, galvojau veliau apziuresiu, o veliau foto neberode sad.gif O bet taciau Kakoseli pamaciau! biggrin.gif Aciu uz specialiai man, "zaimna" specialiai Kakoselio mamkai:
Jau rodytas, bet tikiuosi pamirstas, gal pavyks kaip uz nauja prakist biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Vach kokie grožiai bigsmile.gif
Oi, ten jau Tabata, deja, bet Kakošėlis liūdnai baigė...

pakabinu iki ryto smile.gif
Atsakyti
Grazus absoliuciai visi derinukai!
Lietuvoje ruduo nerealiai grazus...Jicky, wow nuotraukos pasakiskos, derinukas labai mielas 4u.gif pukepuke, vel pribloske...nu jau mergytes derinukai paskutiniu metu..mmm wub.gif Berniukas irgi graziai, visada jis graziai atrodo, bet mergyte special wub.gif
Pookiss, labai labai stilinga leliuke thumbup.gif tik du dalykai nepatinka, bet tai grynai skonio reikalas blush2.gif tai kailine liemene ir bumbulais apsiuta kepure biggrin.gif O siaip labai jau madinga panelyte.
Kadanta, labai grazu, mazius kaip isauges, ir sveikinu su tuo gyvenimo siurprizu thumbup.gif
sensi, burbuliukas wub.gif nepamirstas derinukas, bet tikrai smagu pamatyt ir antra karta mirksiukas.gif

ir pasirodom...
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 14, 13:59)

Grazus ir sis. Bet man tie bordo deriniai tiek patiko, kad dabar sunkiai itiksit... lotuliukas.gif vis tikesiuos kazko wow, kai tie paskutinieji kad buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonęsmile.gif tikrai,kad skonio reikalas, nes mes kailines liemenes turime gal 4:) ir labai jas megstame:)
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pookisss: 15 spalio 2013 - 08:03

Sveikos smile.gif

Pukepuke ir Varnija kaip visada super grazu wub.gif

Pookisss labai zavi, miela mergyte ir drabuzeliai visi grazus. derinukai idomus wub.gif Tikrai skonio reikalas. Nes man pvz kelnytes su nutisusiu klynu, ypac su aptemptomis kojomis mazam vaikui ne labai. Taip pat man ciulptukas kaip aksesuaras gadina graziu drabuzeliu vaizda. Siaip tikrai Jus maciau, nes graziai ispuostas mergytes visada musu "kaime" pastebiu, nuoseklaiai apziuriu doh.gif Esu tikra ligone biggrin.gif

O cia musu margas rudeniskas derinukas biggrin.gif Stengiuosi isnauduoti visas galimybes, kol neuzaugome biggrin.gif
"Nejaugi kazkam nepatinka mano stiliukas?" bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Pookis, tos kepurytes su drugeliais nerealios. matau visu spalvu turite. derinukai irgi liuks
Ksesanko, toks keistas derinukas. violetine su rudai oranzine atrodo neturetu dereti, o ziurisi gerai. lyg ir perkrautas, bet rudeniui pats tas irgi atrodo, tokia panele derliaus svente. ir mergaite labai dailute
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 15, 10:28)
Sveikos smile.gif

Pukepuke ir Varnija kaip visada super grazu  wub.gif

Pookisss labai zavi, miela mergyte ir drabuzeliai visi grazus. derinukai idomus wub.gif  Tikrai skonio reikalas. Nes man pvz kelnytes su nutisusiu klynu, ypac su aptemptomis kojomis mazam vaikui ne labai. Taip pat man ciulptukas kaip aksesuaras gadina graziu drabuzeliu vaizda. Siaip tikrai Jus maciau, nes graziai ispuostas mergytes visada musu "kaime" pastebiu,  nuoseklaiai apziuriu  doh.gif  Esu tikra ligone  biggrin.gif

O cia musu margas rudeniskas derinukas biggrin.gif Stengiuosi isnauduoti visas galimybes, kol neuzaugome biggrin.gif
"Nejaugi kazkam nepatinka mano stiliukas?"  bigsmile.gif
user posted image

oi čiulptuką segu ne kaip aksesuarąsmile.gif o kaip būtinibę, nes Tėja jį vis dar mėgsta:) ir net nepamastau ar jis čia dera, nes jo tiesiog reikia:) dera ar ne:) sakai mūsų "kaime"? tai mes gal pažįstamos?smile.gif
Atsakyti
Visur taip salta...ko tai man karsto sokolado uzsinorejo... bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti