Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(Sea Girl @ 2013 10 12, 20:13)
OMG... karsta.gif kas per grozis wub.gif  Ir mergyte (savaime aisku), ir derinukas ir kokia vieta nuostabi...  thumbup.gif 

Aciu 4u.gif Taip, grazus ruduo labai pas mus wub.gif
QUOTE(Sensi @ 2013 10 12, 22:08)
Oooooo... panos ziuriu podiuma okupavo  bigsmile.gif Ir dar su kokiais deriniais. Superiniai tiek Varinojos tiek Pukepuke ! Net ir noredama prisikabnt nerasciau prie ko biggrin.gif Labai labai grazu!

Aciukas 4u.gif

QUOTE(Lara22 @ 2013 10 13, 14:43)
varinija, pukepuke- labai grazus bordiniai,kaip is virselio wub.gif  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(JEma @ 2013 10 13, 15:51)
Pukepuke, labai grazu, nors man kiek trumpesnes tos suknytes noretusi. Bet kaip derinukas tai puikus  4u.gif

Aha, per viena- du pirstus trmpesnes noretusi ax.gif Bet toks jos ilgis, butu maze pilnesne, gal i ploti daugiau nueitu ir patrumpetu, nes rankoves tai geros biggrin.gif

QUOTE(katee @ 2013 10 13, 18:27)
Musu. Pasivaiksciojimui prie juros, kai toks nuostabiai siltas spalio vidurys.

Grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 spalio 2013 - 20:04
user posted image
Papildyta:
QUOTE(pookisss @ 2013 10 13, 22:36)

user posted image
Papildyta:
user posted image

Man labai keista čia viskas kolkas, bet pasistengsime pritapti;) Čia mano dukrytė Tėja;)
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Pookisss grazuole tavo lialia! biggrin.gif Visi deriiai be isimties patiko, absoliuciai nieko nekeisciau. Paskutinis isvis topinis! smile.gif wub.gif Sveikos prisijunge, rodykites, ir nepatingekit pakomentuot ir patart smile.gif

Pukepuke na paskutiniai jusu deriniai ziauriai geri smile.gif nezinau ar cia kolekcija tokia grazi, ar cia ikvepimas kazkoks ipatingas smile.gif Nesakau kad anksciau negrazu buvo... bet dabar... Spalvos, detales... wub.gif

Kateee broliai saunuoliai kaip visada- fainuoliai smile.gif Madingai, tvarkingai, viskas "narmaliai" biggrin.gif

JEma pirmas ir trecias patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2013 10 13, 23:30)
Pukepuke na paskutiniai jusu deriniai ziauriai geri smile.gif nezinau ar cia kolekcija tokia grazi, ar cia ikvepimas kazkoks ipatingas smile.gif Nesakau kad anksciau negrazu buvo... bet dabar... Spalvos, detales...   wub.gif

Aciu 4u.gif
Ivairios firmos, ivairios kolekcijos...Neissizadu nei tos Gymbo del kurios cia ne karta priekaistu sulaukiau biggrin.gif Egio maike pvz lauke savo eiles gal metus laiko biggrin.gif
A, na fotikas dar geresnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pookisss @ 2013 10 13, 22:53)

Na labai faina lialia, ir derinukai wub.gif Labiausiai patiko paskutinieji, bet kabinetis prie jokiu nesinori, tikriai graziai mazyte apriedyta wub.gif Nebent tie Happeak bumbonai, na negrazus man jie, nors as siaip kazkaip tu LT dizaineriu ne megeja, gal cia subjektyvu del tos kepures 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 13 spalio 2013 - 22:49
pukepuke tavo vaikučiai labai dailiai aprengti smile.gif
o dėl tos kepurytės pastebėjau vieniems ji laaabai patinka, o kiti visiškai engia tokiu:))))
user posted image
Papildyta:
kadanta irgi stilinga gražuolį turite;)
Papildyta:
sensi ačiū,kad pakvietei prisijungti:)
Atsakyti
nu visi vienas uz kita grazesni, Pukepuke, Varinija, gal jau nebekelkit, o tai epitetai baigesi (juokauju zinoma) . kitu irgi neprasti derinukai tikrai. Naujoji pupa kokia fainuole, stiliova lialia

as saviskiui savaitgalini i juodkrante buvau mintyse sudeliojus, kaip pafotkinsiu, kur tau, susirgo, varem be jo sad.gif
Atsakyti
Labai patiko pukepuke vaikučiai thumbup.gif Nerasčiau prie ko prikibt. Labai labai gražu. Ir laukiniai, ir vidiniai. Ypač mergaitės wub.gif

Varinijos
mergaitės tie bordiniai nerealūs wub.gif Labai labai!

pookisss, kokia žavi maža modistė! Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jicky: 14 spalio 2013 - 10:04
Nu va, prisižiūrėjau grožių thumbup.gif wub.gif Visi labai gražūs, visi labai rudeniški...
Pukepuke, turiu klausimą ax.gif O komplektukas pas jūsų vaikinuką iš Zaros? blush2.gif Klausiu, nes praneša jau ir sniegą šią savaitę, o mes dar be kepurės vaikštom biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 12, 10:09)
Kažin,ką tie vaikai mąsto,kai mamos strikinėja su fotikais aplink... lotuliukas.gif

Abu puikiai smile.gif
Manoji nuolat lenda į kadrą, o paskui kiša prašo parodyt flirt.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 10 12, 13:25)
Derinukas rudeneliui... smile.gif Skruzdelyte bigsmile.gif

Puikiai

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 12, 18:06)
Pasirodom:)

Patiko, tik lauko variante kažkaip kvarbatkėlės kliūva (nors savaime suknytė labai graži) smile.gif Bet kokiu atveju man gražu smile.gif

QUOTE(Varinija @ 2013 10 12, 19:44)
Dar vienas ,,bordinukas"... smile.gif

Puiku smile.gif

Judvi su Pukepuke galutinai mane įtikinot, jog ir maniškei reikia šio komplektėlio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 14, 12:35)
Abu puikiai smile.gif
Manoji nuolat lenda į kadrą, o paskui kiša prašo parodyt flirt.gif

Nu tai nespauskit mamka, ir mum parodykit bigsmile.gif

Pookisss paskutinis labai fainas smile.gif Gal net vienas graziausiu jusiskiu... Man be salkucio sita liemene graziau wink.gif
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kas kelintą kartą nerodo nuotraukų g.gif pirmai pookisss nuotraukų nemačiau g.gif kaži man vienai čia taip? g.gif
QUOTE(pookisss @ 2013 10 13, 21:53)

Daug neblogų rūbelių, bet trupučiuką per daug detalių, mano akimis žiūrint blush2.gif Lėlytė graži 4u.gif

QUOTE(Sensi @ 2013 10 14, 12:40)
Nu tai nespauskit mamka, ir mum parodykit  bigsmile.gif

Pookisss paskutinis labai fainas smile.gif Gal net vienas graziausiu jusiskiu... Man be salkucio sita liemene graziau wink.gif

Nespaudžiu. Parsivesiu iš daržo - nufotkinsiu smile.gif
P.S. Jei pietums bus burokėlių sriuba, tai nepažadu vaizdų hihihi.gif

QUOTE(Jicky @ 2013 10 14, 12:59)
Tiek to, įdėsiu ir aš saviškį, nors tikrai nederinau nieko blush2.gif Apsirengėm pagal orą, kai buvo per šilta su paltuku, nors prieš tai jau ir pirštines, ir kepurę buvom išsitraukę.

Pilkas vilnonis megztinis+džinsai mane ir pačią dažnai gelbstintis derinys smile.gif

Grožis slypi paprastume smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūnos pabučiuota: 14 spalio 2013 - 13:38
Nuotraukas matau tik iš antro arba trečio karto doh.gif
QUOTE(JEma @ 2013 10 13, 14:51)

Pirmas ir trečias patiko smile.gif

QUOTE(kadanta @ 2013 10 13, 16:03)

Gražu smile.gif

QUOTE(katee @ 2013 10 13, 17:27)
Musu. Pasivaiksciojimui prie juros, kai toks nuostabiai siltas spalio vidurys.

Gražūs berniukai smile.gif

QUOTE(pukepuke @ 2013 10 13, 19:19)
Laba,
Mazes matytas derinukas, bet rodau abu smile.gif

swoon.gif jūs mano favoritai smile.gif
Atsakyti