arunele jau kasos mergytės mmmmmm kaip smagu vaikučiams turėti tokią auksarankę mamytę-10balų gumutėms,nujaučiu kad jos laaaabai reikšmingos šiuo metu mergytės derinuke,jei žalia spalva atitiktų atspalvius,gal geriau žiūrėtųs o pupulio-man per daug kažko....ar tai kepuriuko kito norisi...ar tai tie skirtingi langiukai trukdo akims...
zhiu labai labai mieli vaikučiai ir derinukai
asedita ačiū,kad patikome o jūsų ko ne derinukas,tik gal batukus keisčiau,daugiau visai miela,rudeniška,striukytė daili
al84 tikrai,kaip paaugęs vaikinukas žaismingas spalvotas derinukas, o tik šalikutis man ko tai netinka
Varinija bordinis su languotu sarafaniuku- TOBULAS na labai tinka mergytei ta spalvytė,jau tokia mielybė. Kalėdinis-tikras kalėdinis net pagalvojau,kad laikas dovanomis užsiimti pilkas-ružavas derinukas švelnutis,mielas. Su rudu derinuku-voverytės,keliautume riešutų gal toks neįprastas,įdomus jūsų derinys. O va derinukas,kur tamprėse gyvena begalė nuostabių augintinių-kažką norėčiau keisti gal į mėlynus aulinukus ir kepuriuką su šalikėliu,o tunikytę į kokią švelniai rusvą,kaip spalva tamprėse...nž... nu tamprės-tai tikrai nematytos ir fainuolės,linksmuolės.
Ksesanko mergaičiukė na tikrai kalėdos jau ant nosies
Gavau keletą naujų džinsiukų,tai bandiniai su vienais iš jų namie...o,kad nebūt su kojinėm,tai conversiukus paderinau
Kažin,ką tie vaikai mąsto,kai mamos strikinėja su fotikais aplink...
Varinija Rudas derinukas labai pažįstamas Tašiukas stilingas labai labai ir derantis aš manau jūs turite begales kuprinyčių, tašyčių...(pelėdą matėm - superinė ...) ...kartais pasigendu, taip pralinksmina akį
vilmuteee dėkoju už pastebėjimu Gumutes nuvėliau iš nuo seniai atsargoje užsilikusios vilnos spalvelių, kokias turėjau nuo seniai užsilikusias
o jūsų berniuko abeji derinukai labai smagiai žiūrisi
Ką mąsto vaikai: o gi ką mama pažadės už tuos persirenginėjimus ir pozavimą
vilmuteee dėkoju už pastebėjimu Gumutes nuvėliau iš nuo seniai atsargoje užsilikusios vilnos spalvelių, kokias turėjau nuo seniai užsilikusias
o jūsų berniuko abeji derinukai labai smagiai žiūrisi
Ką mąsto vaikai: o gi ką mama pažadės už tuos persirenginėjimus ir pozavimą
al84 -labai jau rimtas vaikinukas
Varinija-kaip visad dailu bordo derinukai nuostabus ir paskutinis
vilmuteeee- derinukai visi nuostabus o paskutiniai paprastuciai,bet tikrai superiniai,labai jau mielas vaikinukas
Varinija-kaip visad dailu bordo derinukai nuostabus ir paskutinis
vilmuteeee- derinukai visi nuostabus o paskutiniai paprastuciai,bet tikrai superiniai,labai jau mielas vaikinukas
Derinukas rudeneliui... Skruzdelyte
QUOTE(Varinija @ 2013 10 12, 14:25)
Kadangi ant batu ruzavos sagytes, risciau i plaukus ruzavas gumytes
QUOTE(Požiūris @ 2013 10 12, 16:22)
Kadangi ant batu ruzavos sagytes, risciau i plaukus ruzavas gumytes
su ruzavom irgi puosemes... O kai reik fotografuoti deinuka,tai gumytes issivaiksto kaip gyvos...
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 12, 11:09)
Gavau keletą naujų džinsiukų,tai bandiniai su vienais iš jų namie...o,kad nebūt su kojinėm,tai conversiukus paderinau
vilmuteeee,puiku
Auuu,mamukai,ar miegate?Nei derinuku,nei komentaru...
Dar vienas rudenelio...
Dar vienas rudenelio...
Pasirodom:)
Cia su suknyte, bet kazkaip nepadariau normaliu foto su ja.
Labai grazus, ypac virsus fainas. Man tik dirziukas nelabai
Papildyta:
As pamenu sijona is pernai, na sitas man ne
Papildyta:
Fainuolis derinukas
Papildyta:
Graziai
Papildyta:
Berniukas labai mergaite irgi, tik tas salikas per didelis
Cia su suknyte, bet kazkaip nepadariau normaliu foto su ja.
QUOTE(Varinija @ 2013 10 12, 18:39)
Dar vienas rudenelio...
Labai grazus, ypac virsus fainas. Man tik dirziukas nelabai
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 12, 08:12)
Atrodo dar nesirodem...
As pamenu sijona is pernai, na sitas man ne
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2013 10 12, 14:25)
Derinukas rudeneliui... Skruzdelyte
Fainuolis derinukas
Papildyta:
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 12, 11:09)
Graziai
Papildyta:
QUOTE(zhiu @ 2013 10 09, 23:16)
Berniukas labai mergaite irgi, tik tas salikas per didelis
pukepuke-truksta net zodziu-nuostabu
Varinija-tikrai nuostabi skruzdelyte
Papildyta:
Parodom ir mes savo derinuka,tik maniskis labai dziaugiasi nauja H&M pagalvele,tai jis ja pareklamuoti nori,o ne save tai jeigu kas ne taip,ta jau labai nepykite
Varinija-tikrai nuostabi skruzdelyte
Papildyta:
Parodom ir mes savo derinuka,tik maniskis labai dziaugiasi nauja H&M pagalvele,tai jis ja pareklamuoti nori,o ne save tai jeigu kas ne taip,ta jau labai nepykite
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 12, 18:06)
OMG... kas per grozis Ir mergyte (savaime aisku), ir derinukas ir kokia vieta nuostabi...
Varinija, tie visi bordiniai derinukai nerealus, tiesiog nerealus
Barciene78, derinukas liuks ir pagalve grazi
Dar labai patiko al84 ir vilmuteeees bernuzeliai su margais megztukais.
Baltes modeliukai visada patinka. Daug graziu, sorry jei visu nepakomentuoju.
Dar vienas ,,bordinukas"...