Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

QUOTE(arunele @ 2013 10 09, 13:47)
Manekenėm dar spės prisibūti, o rubuiliai mažyliai man gražu  lotuliukas.gif Juk neseniai pradėjo vaikščioti - judės daugiau - nukris kg  mirksiukas.gif
O man jūsų mielas toks zuikis visai gražiai  biggrin.gif

Na taip spes... aciu jei isties patiko 4u.gif Is trecio karto radau tik tinkamas kelnes (cia iskart su sijonuku) ax.gif Dejau 2 dzinsiukus, bet deja... per liemeni ir subinuka gerokai verzia, nors ir 18men jie... Sesuo turi 3 men jaunesne mergyte tai su skaudancia sirdim atiduodu rubelius. Nes mums is ilgio geri, o per storuma nei per kur sad.gif Nauju pirkti bijau, nes manau bus analogiska situacija. Nebent JAV ieskoti kokiu storuliuku psl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 09, 14:13)
Mes tai kol dicke darzelyje su maze keliavom pas LOR gyd... Kaip visada nieko stilingo (del svorio pertekliaus eilini karta) sad.gif Tiesiog derinam spalvytes ir rastus...

Faina burbule... wub.gif Mano pupa pirmus gyvenimo metelius irgi antsvori turejo,pirma pusmeti po 3-2 kg priaugdavo...O dabar darzelio grupeje kaip coliuke su kitais vaikais palyginus... lotuliukas.gif
Dekoju uz grazu komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2013 10 09, 14:13)
Nes mums is ilgio geri, o per storuma nei per kur sad.gif Nauju pirkti bijau, nes manau bus analogiska situacija. Nebent JAV ieskoti kokiu storuliuku psl biggrin.gif

Tai pirkit didesnius, devekit dzinsiukus a la "turn up" Is seses garderobo kazka paziurekit: gal kokia liemene, marskinukai seses, bliuskele 3/4 rankovytem jums kaip tunikele atrodys smile.gif

Mano zuikis irgi drutavotas buvo, bet as i netaikydavau i saviskio amziaus rubus, drasiai didesnius pirkdavau smile.gif

Va cia jam 9 men, dzinsiukai jei gerai pamenu 18-24 men, dabar jam beveik 3m, ir dar geri tie dzinsai biggrin.gif

user posted image

Varinija, visi be isimties grazus smile.gif Man tik bordavam liemene balta nelabai, bet cia mano asmenines "nesimpatijos" baltai spalvai, man retai kada ji patinka, ypac ne vasariniuose rubuose biggrin.gif Kaip ir ta maikyte kur kazkas siule keist i navy- sutinku, man irgi taip graziau butu... Arba jei sviesi gal kakavine ar smelio kokia... Nors be liemenes ta bliuskele prie sijonuko labai gerai smile.gif Tie rubeliai su rozem nerealiai grazus, derinukai superiniai smile.gif Beje, labai tinka jusu mazei tokios spalvos- bordo, tamsiai melyna... bet is kitos puses negaliu prisimint spalvos, kuri jai netinka biggrin.gif

Balte, labai grazu! Baciukai superiniai, ir tas variantas su kepuryte labai fainas irgi, stiliova panele smile.gif
Atsakyti
Sensi oho ,,kietas'' vyrukas - labai įsipaišytų koks klasik švarkiukas derantis prie kepuriuko biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunele: 09 spalio 2013 - 15:11
Na, cia senas, kazkada jau rodytas derinukas smile.gif Man tokiems mazuliukams svarbiausiai patogumasi, na su svarkeliu tikrai gal grazu, bet nemanau kad patogu butu buve smile.gif

O vat paauge ir svarkelius devet pradejom smile.gif Irgi senas ir rodytas, bet kadangi nieko naujo neturim, tai pasirodom kazkada jau rodyta smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o dar su emblema - ypatingas biggrin.gif
Atsakyti
pukepuke , Zivilka ačiukas 4u.gif

balte fainiai mėlynukas derinukas wub.gif

JEma miela burbuliukė,fainiukė,nors yra ką paniurkyti wub.gif wub.gif wub.gif paaugs ir suplonės,nepergyvenkite tikrai,turiu artimų,kas turėjo tokį ne vieną burbuliuką,atėjo etapas,kai labai į ūgį pradėjo temptis-liko smulkulytės mergytės bigsmile.gif ot kaip yra,kitų nepriauga svoriuko-vėl negerai ...mamos nukabinusios nosis,kam perkūdi leliai... smile.gif

Varinija labai mieli ružavi langiukai wub.gif su paltuku labai labai pasipuošusi mergytė thumbup.gif oooooo žvaigždūnėėė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sniego dar nera...bet kazkodel man jau kaledines nuotaikos... ax.gif lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 09 spalio 2013 - 17:13
Ash truputi ne itema:)

bet gal kazkas prisimena nares nicka, kur vaikucio foto budavo su nuostabaus grozio megztukais-ranku darbo, tokie didelemis sagomis su kapisonais, na tokie tikrai ishskirtiniai? busiu dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juurag @ 2013 10 09, 19:38)
Ash truputi ne itema:)

bet gal kazkas prisimena nares nicka, kur vaikucio foto budavo su nuostabaus grozio megztukais-ranku darbo, tokie didelemis sagomis su kapisonais, na tokie tikrai ishskirtiniai? busiu dekinga uz info 4u.gif

4u.gif

http://www.supermama...;#entry64026281
Atsakyti
Varinija: didziai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
Nesu abejinga lietuvių dizaineriams - užrašas ant palaidinės pavergė mano širdį - tiesiog negaliu pyktis su dukryte: taikos rūbelis rolleyes.gif
Gumutės su puponautais- mano kūryba ax.gif
na ir dar - demonstruojam plaukuęius, kaip ir žadėjau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunele: 09 spalio 2013 - 21:08