Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

Taip laikas brangus,bet jau nebegaliu ištylėti,viską metu,turiu parašyt lotuliukas.gif

Varinija, verčiat iš kėdės su tokiais nuostabiais derinukais first.gif
Jau taip gražu,kad norisi kokią rožę net nuskolint lotuliukas.gif labai labai gražu ir miela bordomanija wub.gif batukai kokie gražuoliai...ko tai man trešnių užnorėjo bežiūrint blink.gif ružava gulbė ar antytė ten ir kvapą užgniaužė nuo spalvos gražumo.. bigsmile.gif kur su meškiuku-super,avytė-smagus derinukas,žaismingas,vystanti rožė-nerealiai ir pavadinimas tobulas biggrin.gif balta gulbė man pasirodė toks pozavimas kietas lotuliukas.gif gražu labai,juodas su auksiukais-apgalvotas ir nuo-iki,su mėlynu paltuku,vėl gi mielas ir šiltas,geltonas-nuostabiai wub.gif Na laimė jums begalinė turėti dukriuką wub.gif
Vidurinėlio ir patiko visi derinukai,suderinta ir apgalvota jūsų kiekvienas dalykėlis .

asedita ačiū 4u.gif

arunele auksarankė mamytė taip supratau thumbup.gif , graži ilgakasė mergaitukė wub.gif

Sea Girl labai patiko derinukai ir foto nuostabios wub.gif

Lollipop meiliukas fotkėse lyg pasakoje gyvena wub.gif labai patiko ir gražu viskas,super.

pukepuke labai patiko dukrytės kur su taškiukais derinukas ir kur su striukyte wub.gif ,sakyčiau preciziškas lotuliukas.gif labai gražus kur su mėlynu švarkučiu ir tutu sijončiku ir berniukas suderintas fainiai thumbup.gif

Rodau saviškį....

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 16:05)
Rodau saviškį....

dailus smile.gif
Atsakyti
vilmuteeee gražiai dera spalvytės - žaismingas variantas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gavau kelis pastebėjimus dėl dukrytės plaukelių - bandysiu prikalbinti juos paleisti ir derinuką su palaidais ( nesigiriant - labai nuostabios mažosios garbanos smile.gif ). Mėgstu labai velti, megzti, tik laiko stoka ax.gif
Ta proga iš senesnių foto noriu pasirodyti vieną iš pirmųjų darbelių. Derinukas ,,Tulpė":
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arunele: 08 spalio 2013 - 17:38
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 17:05)
Varinija, verčiat iš kėdės su tokiais nuostabiais derinukais  first.gif
Jau taip gražu,kad norisi kokią rožę net nuskolint  lotuliukas.gif  labai labai gražu ir miela bordomanija  wub.gif batukai kokie gražuoliai...ko tai man trešnių užnorėjo bežiūrint blink.gif  ružava gulbė ar antytė ten ir kvapą užgniaužė nuo spalvos gražumo.. bigsmile.gif kur su meškiuku-super,avytė-smagus derinukas,žaismingas,vystanti rožė-nerealiai ir pavadinimas tobulas  biggrin.gif balta gulbė man pasirodė toks pozavimas kietas  lotuliukas.gif gražu labai,juodas su auksiukais-apgalvotas ir nuo-iki,su mėlynu paltuku,vėl gi mielas ir šiltas,geltonas-nuostabiai  wub.gif  Na laimė  jums begalinė turėti dukriuką  wub.gif
Vidurinėlio ir patiko visi derinukai,suderinta ir apgalvota jūsų kiekvienas dalykėlis .

Rodau saviškį....

Dekavoju uz toki grazu posta... 4u.gif smile.gif Net nuotaika praskaidrejo nuo sios dienos komentaru,o tai glaistau vaiku kambaryje sienas,darau renovacija,visai nusivariau nuo koju...tai grazus komentarai pakileja is nuovargio gniauztu... bigsmile.gif biggrin.gif
Dekoju 4u.gif
Grazus Jusu sunaitelio derinukas,labai patiko melynos-oranzines spalvos derinukas wub.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 08, 16:27)
Beveik tobulai  biggrin.gif keisčiau tik palaidinę į ( biggrin.gif navy) spalvos, tai pagal man būtų OMG išvis  biggrin.gif

Dekoju 4u.gif Pabandysiu ir su navy palaidine... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(arunele @ 2013 10 08, 18:36)
Ta proga iš senesnių foto noriu  pasirodyti vieną iš pirmųjų darbelių. Derinukas ,,Tulpė":

Nuosirdziai zaviuosi auksarankemis mamytemis,pati tai visai be fantazijos,na siokie tokie dekupazo ,,pasizaidimai",bet kad metai laiko nebesurandu laisvos minutes... ax.gif
Labai grazus derinukas wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu rodome ir mes savo kelis derinukus smile.gif

Sys sijonukas man labai labai. Niekad neeinu i Takko...klajojau po ASkropoli ir nutariau uzeiti doh.gif
user posted image
user posted image

Sys derinukas nuvalkiotas, bet sijonukas labai labai mielas. Tad paivairinome su liemene smile.gif

user posted image

O cia kai liudna ir norisi spalvu smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šiandien bordadienis tongue.gif
ksesanko labai žavus ....liuks 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas derinukas is ,,bordomanijos"... Melyna man trejetuke graziausiu spalvu... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Varinija ačiukas 4u.gif o ko veidukas liudnas sakinio gale ? verysad.gif
Na mergytė trešnytė wub.gif liuksiškas derinukas thumbup.gif remontai blink.gif kada spėjat tada šiuos grožius surėdyti ir dar į šį darbelį užlėkt unsure.gif thumbup.gif

Fortūnos pabučiuota ačiukas 4u.gif

arunele ačiukas 4u.gif šaunuolė mamytė,super,labai neįprasta akims....kažkas naujo,gražu,miela wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 19:07)
Varinija  ačiukas  4u.gif  o ko veidukas liudnas sakinio gale ?  verysad.gif
Na mergytė trešnytė  wub.gif  liuksiškas derinukas  thumbup.gif  remontai  blink.gif  kada spėjat tada šiuos grožius surėdyti ir dar į šį darbelį užlėkt  unsure.gif  thumbup.gif

g.gif hm,tikrai liudnas veidukas,o turejo buti linksmas...kazko kompas uzsioziavo...Pasitaisau,Jusu sunaitelio wub.gif wub.gif thumbup.gif derinukas 4u.gif
Jau nieko nebespeju...Namie katastrofa,tiesiog kaip tame filme ,,2012'' pasaulio pabaiga... doh.gif
Dekoju uz komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 19:12)
g.gif  hm,tikrai liudnas veidukas,o turejo buti linksmas...kazko kompas uzsioziavo...Pasitaisau,Jusu sunaitelio  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  derinukas 4u.gif
Jau nieko nebespeju...Namie katastrofa,tiesiog kaip tame filme ,,2012'' pasaulio pabaiga... doh.gif
Dekoju uz komentara 4u.gif

biggrin.gif nieko tokio,taip ir pagalvojau biggrin.gif jūs ir jūsų manekenai labai šaunuoliai thumbup.gif pas mane ir be remontų,kaip tame filme lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 19:17)
biggrin.gif  nieko tokio,taip ir pagalvojau  biggrin.gif  jūs ir jūsų manekenai labai šaunuoliai  thumbup.gif  pas mane ir be remontų,kaip tame filme  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 08, 18:53)
Sys sijonukas man labai labai. Niekad neeinu i Takko...klajojau po ASkropoli ir nutariau uzeiti  doh.gif

Sys derinukas nuvalkiotas, bet sijonukas labai labai mielas. Tad paivairinome su liemene smile.gif

O cia kai liudna ir norisi spalvu smile.gif

Derinukai patiko... wub.gif ypac tas spalvingasis...Grazi,ryski maza mergaite thumbup.gif
O as tai takko daug perlu atrandu,10 metu sekmingai rengiu vaikus is sio tinklo... tongue.gif
Sijonuka su bliuzele hm,o irgi turiim,bet dar kazkaip nepribrendau deriniui,tai guli spintoje,ir laukia savo eiles... lotuliukas.gif
Atsakyti
Varnija, ir vel labai fainas derinukas 4u.gif

QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 08, 18:53)

Sys sijonukas man labai labai. Niekad neeinu i Takko...klajojau po ASkropoli ir nutariau uzeiti  doh.gif

Na va, uzrodziau, jau bent trise toki sijona turim lotuliukas.gif Dar va kepures zaros su salikais pas mus su varnija dabar vienodi, abieju spalvu lotuliukas.gif Mano nuomone sijonas galetu buti vos trumpesnis smile.gif Evitai irgi tas ilgis iki keliu.

Derinukas pirmasis labai thumbup.gif
Antrasis margokas 4u.gif
Papildyta:
Vilmuteee, grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 08 spalio 2013 - 18:43