Taip laikas brangus,bet jau nebegaliu ištylėti,viską metu,turiu parašyt
Varinija, verčiat iš kėdės su tokiais nuostabiais derinukais
Jau taip gražu,kad norisi kokią rožę net nuskolint labai labai gražu ir miela bordomanija batukai kokie gražuoliai...ko tai man trešnių užnorėjo bežiūrint ružava gulbė ar antytė ten ir kvapą užgniaužė nuo spalvos gražumo.. kur su meškiuku-super,avytė-smagus derinukas,žaismingas,vystanti rožė-nerealiai ir pavadinimas tobulas balta gulbė man pasirodė toks pozavimas kietas gražu labai,juodas su auksiukais-apgalvotas ir nuo-iki,su mėlynu paltuku,vėl gi mielas ir šiltas,geltonas-nuostabiai Na laimė jums begalinė turėti dukriuką
Vidurinėlio ir patiko visi derinukai,suderinta ir apgalvota jūsų kiekvienas dalykėlis .
asedita ačiū
arunele auksarankė mamytė taip supratau , graži ilgakasė mergaitukė
Sea Girl labai patiko derinukai ir foto nuostabios
Lollipop meiliukas fotkėse lyg pasakoje gyvena labai patiko ir gražu viskas,super.
pukepuke labai patiko dukrytės kur su taškiukais derinukas ir kur su striukyte ,sakyčiau preciziškas labai gražus kur su mėlynu švarkučiu ir tutu sijončiku ir berniukas suderintas fainiai
Rodau saviškį....
vilmuteeee gražiai dera spalvytės - žaismingas variantas
Gavau kelis pastebėjimus dėl dukrytės plaukelių - bandysiu prikalbinti juos paleisti ir derinuką su palaidais ( nesigiriant - labai nuostabios mažosios garbanos ). Mėgstu labai velti, megzti, tik laiko stoka
Ta proga iš senesnių foto noriu pasirodyti vieną iš pirmųjų darbelių. Derinukas ,,Tulpė":
Gavau kelis pastebėjimus dėl dukrytės plaukelių - bandysiu prikalbinti juos paleisti ir derinuką su palaidais ( nesigiriant - labai nuostabios mažosios garbanos ). Mėgstu labai velti, megzti, tik laiko stoka
Ta proga iš senesnių foto noriu pasirodyti vieną iš pirmųjų darbelių. Derinukas ,,Tulpė":
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 17:05)
Varinija, verčiat iš kėdės su tokiais nuostabiais derinukais
Jau taip gražu,kad norisi kokią rožę net nuskolint labai labai gražu ir miela bordomanija batukai kokie gražuoliai...ko tai man trešnių užnorėjo bežiūrint ružava gulbė ar antytė ten ir kvapą užgniaužė nuo spalvos gražumo.. kur su meškiuku-super,avytė-smagus derinukas,žaismingas,vystanti rožė-nerealiai ir pavadinimas tobulas balta gulbė man pasirodė toks pozavimas kietas gražu labai,juodas su auksiukais-apgalvotas ir nuo-iki,su mėlynu paltuku,vėl gi mielas ir šiltas,geltonas-nuostabiai Na laimė jums begalinė turėti dukriuką
Vidurinėlio ir patiko visi derinukai,suderinta ir apgalvota jūsų kiekvienas dalykėlis .
Rodau saviškį....
Rodau saviškį....
Dekavoju uz toki grazu posta... Net nuotaika praskaidrejo nuo sios dienos komentaru,o tai glaistau vaiku kambaryje sienas,darau renovacija,visai nusivariau nuo koju...tai grazus komentarai pakileja is nuovargio gniauztu...
Dekoju
Grazus Jusu sunaitelio derinukas,labai patiko melynos-oranzines spalvos derinukas
Papildyta:
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 10 08, 16:27)
Beveik tobulai keisčiau tik palaidinę į ( navy) spalvos, tai pagal man būtų OMG išvis
Dekoju Pabandysiu ir su navy palaidine...
Papildyta:
QUOTE(arunele @ 2013 10 08, 18:36)
Nuosirdziai zaviuosi auksarankemis mamytemis,pati tai visai be fantazijos,na siokie tokie dekupazo ,,pasizaidimai",bet kad metai laiko nebesurandu laisvos minutes...
Labai grazus derinukas
Šiandien bordadienis
ksesanko labai žavus ....liuks
ksesanko labai žavus ....liuks
Dar vienas derinukas is ,,bordomanijos"... Melyna man trejetuke graziausiu spalvu...
Varinija ačiukas o ko veidukas liudnas sakinio gale ?
Na mergytė trešnytė liuksiškas derinukas remontai kada spėjat tada šiuos grožius surėdyti ir dar į šį darbelį užlėkt
Fortūnos pabučiuota ačiukas
arunele ačiukas šaunuolė mamytė,super,labai neįprasta akims....kažkas naujo,gražu,miela
Na mergytė trešnytė liuksiškas derinukas remontai kada spėjat tada šiuos grožius surėdyti ir dar į šį darbelį užlėkt
Fortūnos pabučiuota ačiukas
arunele ačiukas šaunuolė mamytė,super,labai neįprasta akims....kažkas naujo,gražu,miela
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 19:07)
Varinija ačiukas o ko veidukas liudnas sakinio gale ?
hm,tikrai liudnas veidukas,o turejo buti linksmas...kazko kompas uzsioziavo...Pasitaisau,Jusu sunaitelio derinukas
Jau nieko nebespeju...Namie katastrofa,tiesiog kaip tame filme ,,2012'' pasaulio pabaiga...
Dekoju uz komentara
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 19:12)
hm,tikrai liudnas veidukas,o turejo buti linksmas...kazko kompas uzsioziavo...Pasitaisau,Jusu sunaitelio derinukas
Jau nieko nebespeju...Namie katastrofa,tiesiog kaip tame filme ,,2012'' pasaulio pabaiga...
Dekoju uz komentara
Dekoju uz komentara
nieko tokio,taip ir pagalvojau jūs ir jūsų manekenai labai šaunuoliai pas mane ir be remontų,kaip tame filme
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 08, 19:17)
nieko tokio,taip ir pagalvojau jūs ir jūsų manekenai labai šaunuoliai pas mane ir be remontų,kaip tame filme
Papildyta:
QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 08, 18:53)
Nu rodome ir mes savo kelis derinukus
Sys sijonukas man labai labai. Niekad neeinu i Takko...klajojau po ASkropoli ir nutariau uzeiti
Sys derinukas nuvalkiotas, bet sijonukas labai labai mielas. Tad paivairinome su liemene
O cia kai liudna ir norisi spalvu
Sys sijonukas man labai labai. Niekad neeinu i Takko...klajojau po ASkropoli ir nutariau uzeiti
Sys derinukas nuvalkiotas, bet sijonukas labai labai mielas. Tad paivairinome su liemene
O cia kai liudna ir norisi spalvu
Derinukai patiko... ypac tas spalvingasis...Grazi,ryski maza mergaite
O as tai takko daug perlu atrandu,10 metu sekmingai rengiu vaikus is sio tinklo...
Sijonuka su bliuzele hm,o irgi turiim,bet dar kazkaip nepribrendau deriniui,tai guli spintoje,ir laukia savo eiles...
Varnija, ir vel labai fainas derinukas
Na va, uzrodziau, jau bent trise toki sijona turim Dar va kepures zaros su salikais pas mus su varnija dabar vienodi, abieju spalvu Mano nuomone sijonas galetu buti vos trumpesnis Evitai irgi tas ilgis iki keliu.
Derinukas pirmasis labai
Antrasis margokas
Papildyta:
Vilmuteee, grazu
QUOTE(Ksesanko @ 2013 10 08, 18:53)
Nu rodome ir mes savo kelis derinukus
Na va, uzrodziau, jau bent trise toki sijona turim Dar va kepures zaros su salikais pas mus su varnija dabar vienodi, abieju spalvu Mano nuomone sijonas galetu buti vos trumpesnis Evitai irgi tas ilgis iki keliu.
Derinukas pirmasis labai
Antrasis margokas
Papildyta:
Vilmuteee, grazu