Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų derinukai

varinija- labai grazu, stilingai taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara22: 08 spalio 2013 - 08:49
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 08, 09:08)
Varinija, tobula. kokia liemene grazi.
as irgi dievinu sita spalva, ypac rudeni

Sirdingai dekoju,Zivilka 4u.gif Man si spalva patinka ir rudeni ir ziema... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2013 10 08, 09:48)
varinija- labai grazu, stilingai taip smile.gif

Dekavoju,Lara22 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 08, 09:47)
Varnija, super wub.gif Mes sia spalva irgi megstam wub.gif
Is kur bliuzele? Mums irgi reiktu kazko panasaus blush2.gif

Aciukas, 4u.gif pukepuke smile.gif
Bliuzele Dopodopo,pernykstes rudens-ziemos kolekcijos bigsmile.gif
Papildyta:
Dar vienas bordo... smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu ir antras superinis. o kelnes su liemene is vienos kolekcijos? kartu sumovus aisku per marga butu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 08, 10:17)
nu ir antras superinis. o kelnes su liemene is vienos kolekcijos? kartu sumovus aisku per marga butu

dekavoju 4u.gif
kelnes ir liemene su rozem is tos pacios hm kolekcijos,dar vienus dzeginsiukus su rozem pirkau,kiek veliau pasirodysim... tongue.gif Mociute dievina rozes ant rubu,tai cia mociutei pasigerinti... lotuliukas.gif Kartu but per margu... bigsmile.gif
Atsakyti
Varinija ir vel TOBULAS derinukas thumbup.gif
Pakartosiu ta pati kaip ir Zivilka sake: "anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar tikrai liuks paskutiniai" thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

neturiu laiko, bet Varinijos paskutinius 2 noriu pagirti mirksiukas.gif LAAAAAAAAAAABAI grazus wub.gif Is kur baciukai? blush2.gif

Dar pukepuke labai grazus paskutiniai derinukai buvo wub.gif
Atsakyti
Varinija Bordo, geltona, rožinė...visos spalvos jūsų sukurtuose deriniuose puikaus skonio dėka virsta tiesiog mini šedervriukais...super kaip visada thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2013 10 08, 11:58)
Varinija  Bordo, geltona, rožinė...visos spalvos jūsų sukurtuose deriniuose puikaus skonio dėka virsta tiesiog mini šedervriukais...super kaip visada  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sirdingai dekoju,arunele,uz grazu komentara...pagloste mano savimeile...bet tikrai nemanau,kad tai sedevriukai,dar tik mokausi.. ax.gif...ir neretai tie blynai prisvila... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 10 08, 10:58)
Varinija ir vel TOBULAS derinukas  thumbup.gif
Pakartosiu ta pati kaip ir  Zivilka sake: "anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar tikrai liuks paskutiniai"  thumbup.gif

Dekoju,kiskius 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2013 10 08, 11:21)
neturiu laiko, bet Varinijos paskutinius 2 noriu pagirti  mirksiukas.gif LAAAAAAAAAAABAI grazus  wub.gif Is kur baciukai? blush2.gif

Dekavoju,Asstule uz grazius zodzius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 08 spalio 2013 - 12:02
varinija tobula begalo grazuuuu 4u.gif 4u.gif wub.gif tiek su sijonuku tiek su kelnytem ,mes irgi tos spalvytes megejai ,prisipirkom irgi nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 12:51)
Sirdingai dekoju,arunele,uz grazu komentara...pagloste mano savimeile...bet tikrai nemanau,kad tai sedevriukai,dar tik mokausi.. ax.gif...ir neretai tie blynai prisvila... lotuliukas.gif
Papildyta:

Dekoju,kiskius 4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Dekavoju,Asstule  uz grazius zodzius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

tai ko galime tikėtis, kai, pasak, jūsų, išmoksit - man jau dabar atrodo tobulai smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Varnija ir mes siandien su bordo spalva. Mane irgi si rudeni veza si spalva biggrin.gif Ir pati turiu bordo spalvos garderobe ir aisku Amelija smile.gif

Tik kepures negaliu priderinti doh.gif Neturiu kazko rudenisko ir derancio doh.gif blush2.gif

user posted image

Veliau ikelsiu derinuka, kuri turiu galvoje, bet vis neduoda dukra pamatuoti.
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 06:59)
Ir vel pridiskutavote... lotuliukas.gif
Man tai si rudeni uzejo ,,bordomanija",po juodos spalvos man bordo spalva antroje vietoje mano pacios garderobe,o dabar va ir vaiku papilde... smile.gif

user posted image

Beveik tobulai biggrin.gif keisčiau tik palaidinę į ( biggrin.gif navy) spalvos, tai pagal man būtų OMG išvis biggrin.gif
Atsakyti