varinija- labai grazu, stilingai taip

QUOTE(Zivilka @ 2013 10 08, 09:08)
Sirdingai dekoju,Zivilka

Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2013 10 08, 09:48)
Dekavoju,Lara22

Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 08, 09:47)
Varnija, super
Mes sia spalva irgi megstam
Is kur bliuzele? Mums irgi reiktu kazko panasaus

Is kur bliuzele? Mums irgi reiktu kazko panasaus

Aciukas,

Bliuzele Dopodopo,pernykstes rudens-ziemos kolekcijos

Papildyta:
Dar vienas bordo...

nu ir antras superinis. o kelnes su liemene is vienos kolekcijos? kartu sumovus aisku per marga butu
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 08, 10:17)
nu ir antras superinis. o kelnes su liemene is vienos kolekcijos? kartu sumovus aisku per marga butu
dekavoju

kelnes ir liemene su rozem is tos pacios hm kolekcijos,dar vienus dzeginsiukus su rozem pirkau,kiek veliau pasirodysim...

Varinija ir vel TOBULAS derinukas
Pakartosiu ta pati kaip ir Zivilka sake: "anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar tikrai liuks paskutiniai"

Pakartosiu ta pati kaip ir Zivilka sake: "anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar tikrai liuks paskutiniai"

Labukas,
neturiu laiko, bet Varinijos paskutinius 2 noriu pagirti
LAAAAAAAAAAABAI grazus
Is kur baciukai?
Dar pukepuke labai grazus paskutiniai derinukai buvo

Dar pukepuke labai grazus paskutiniai derinukai buvo

Varinija Bordo, geltona, rožinė...visos spalvos jūsų sukurtuose deriniuose puikaus skonio dėka virsta tiesiog mini šedervriukais...super kaip visada

QUOTE(arunele @ 2013 10 08, 11:58)
Varinija Bordo, geltona, rožinė...visos spalvos jūsų sukurtuose deriniuose puikaus skonio dėka virsta tiesiog mini šedervriukais...super kaip visada

Sirdingai dekoju,arunele,uz grazu komentara...pagloste mano savimeile...bet tikrai nemanau,kad tai sedevriukai,dar tik mokausi..

Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 10 08, 10:58)
Varinija ir vel TOBULAS derinukas

Dekoju,kiskius

Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2013 10 08, 11:21)
LAAAAAAAAAAABAI grazus
Is kur baciukai?

Dekavoju,Asstule uz grazius zodzius

QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 12:51)
Sirdingai dekoju,arunele,uz grazu komentara...pagloste mano savimeile...bet tikrai nemanau,kad tai sedevriukai,dar tik mokausi..
...ir neretai tie blynai prisvila... 
Papildyta:
Dekoju,kiskius

Papildyta:

Papildyta:
Dekoju,kiskius

Papildyta:

tai ko galime tikėtis, kai, pasak, jūsų, išmoksit - man jau dabar atrodo tobulai

QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 06:59)
Ir vel pridiskutavote...
Man tai si rudeni uzejo ,,bordomanija",po juodos spalvos man bordo spalva antroje vietoje mano pacios garderobe,o dabar va ir vaiku papilde...

Man tai si rudeni uzejo ,,bordomanija",po juodos spalvos man bordo spalva antroje vietoje mano pacios garderobe,o dabar va ir vaiku papilde...

Beveik tobulai