varinija- labai grazu, stilingai taip
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 08, 09:08)
Sirdingai dekoju,Zivilka Man si spalva patinka ir rudeni ir ziema...
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2013 10 08, 09:48)
varinija- labai grazu, stilingai taip
Dekavoju,Lara22
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 08, 09:47)
Varnija, super Mes sia spalva irgi megstam
Is kur bliuzele? Mums irgi reiktu kazko panasaus
Is kur bliuzele? Mums irgi reiktu kazko panasaus
Aciukas, pukepuke
Bliuzele Dopodopo,pernykstes rudens-ziemos kolekcijos
Papildyta:
Dar vienas bordo...
nu ir antras superinis. o kelnes su liemene is vienos kolekcijos? kartu sumovus aisku per marga butu
QUOTE(Zivilka @ 2013 10 08, 10:17)
nu ir antras superinis. o kelnes su liemene is vienos kolekcijos? kartu sumovus aisku per marga butu
dekavoju
kelnes ir liemene su rozem is tos pacios hm kolekcijos,dar vienus dzeginsiukus su rozem pirkau,kiek veliau pasirodysim... Mociute dievina rozes ant rubu,tai cia mociutei pasigerinti... Kartu but per margu...
Varinija ir vel TOBULAS derinukas
Pakartosiu ta pati kaip ir Zivilka sake: "anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar tikrai liuks paskutiniai"
Pakartosiu ta pati kaip ir Zivilka sake: "anksciau derinukai ne itin mano skonio budavo, dabar tikrai liuks paskutiniai"
Labukas,
neturiu laiko, bet Varinijos paskutinius 2 noriu pagirti LAAAAAAAAAAABAI grazus Is kur baciukai?
Dar pukepuke labai grazus paskutiniai derinukai buvo
neturiu laiko, bet Varinijos paskutinius 2 noriu pagirti LAAAAAAAAAAABAI grazus Is kur baciukai?
Dar pukepuke labai grazus paskutiniai derinukai buvo
Varinija Bordo, geltona, rožinė...visos spalvos jūsų sukurtuose deriniuose puikaus skonio dėka virsta tiesiog mini šedervriukais...super kaip visada
QUOTE(arunele @ 2013 10 08, 11:58)
Varinija Bordo, geltona, rožinė...visos spalvos jūsų sukurtuose deriniuose puikaus skonio dėka virsta tiesiog mini šedervriukais...super kaip visada
Sirdingai dekoju,arunele,uz grazu komentara...pagloste mano savimeile...bet tikrai nemanau,kad tai sedevriukai,dar tik mokausi.. ...ir neretai tie blynai prisvila...
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2013 10 08, 10:58)
Varinija ir vel TOBULAS derinukas
Dekoju,kiskius
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2013 10 08, 11:21)
Dekavoju,Asstule uz grazius zodzius
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 12:51)
Sirdingai dekoju,arunele,uz grazu komentara...pagloste mano savimeile...bet tikrai nemanau,kad tai sedevriukai,dar tik mokausi.. ...ir neretai tie blynai prisvila...
Papildyta:
Dekoju,kiskius
Papildyta:
Papildyta:
Dekoju,kiskius
Papildyta:
tai ko galime tikėtis, kai, pasak, jūsų, išmoksit - man jau dabar atrodo tobulai
QUOTE(Varinija @ 2013 10 08, 06:59)
Ir vel pridiskutavote...
Man tai si rudeni uzejo ,,bordomanija",po juodos spalvos man bordo spalva antroje vietoje mano pacios garderobe,o dabar va ir vaiku papilde...
Man tai si rudeni uzejo ,,bordomanija",po juodos spalvos man bordo spalva antroje vietoje mano pacios garderobe,o dabar va ir vaiku papilde...
Beveik tobulai keisčiau tik palaidinę į ( navy) spalvos, tai pagal man būtų OMG išvis