Tęsiame temą ir laukiame naujų derinukų.
Papildyta:
Varniją, jusu berniuko derinukas patiko Ir mergaites, paprastas bet graziai paderintas
Jema, smelinis nelabai. Ir net ne tik kepure ten kalta, bet kazkaip labai jau visas vientisas
Tynka, smagu kad pasirodot, gaila kad kaip jaunas menulis tik
Labukas,
siandieninis i ekskursija
siandieninis i ekskursija
Pirmą kartą pas jus nedrąsiai rodomės Kam patinka, prašau prabalsuokite https://www.facebook...1...e=1
Diidelis ačiū
Foto su šiuo (būtent Elfų) derinuku tik tokią turėjome, kai fotografavau, jis norėjo šokti ir sakė oppa
Diidelis ačiū
Foto su šiuo (būtent Elfų) derinuku tik tokią turėjome, kai fotografavau, jis norėjo šokti ir sakė oppa
Mes tai ne savo noru i ta konkursa papuolem, nusiunciau Elfams foto su svarkeliu, o jie mums suteike garbe dalyvaut konkurse Siaip man tokie konkursai tiesa pasakius juokingi. Kai mamos tarpusavy pradeda konkuruot, prasyt,kad draugu pusbroliu klasiokai balsuotu uz ju foto,kurioj net rubelio dorai nesimato Bet svarbiausiai laimet! Man is to konkurso graziausios maziausiai balsu surinkusios foto
PS Jei kas mus ten atpazinot, tikrai neprasau uz mus balsuot, mes ir be draugu pusbroliu klasioku pripazinimo patys sau grazus
Mama7411 o pasirodyt galetumet dazniau, begede mama toki grazu leliu slepti!
PS Jei kas mus ten atpazinot, tikrai neprasau uz mus balsuot, mes ir be draugu pusbroliu klasioku pripazinimo patys sau grazus
Fotografuota ne siandien... Rugsejo menesio derinukas...kai dar buvo siltesnes dienos...
QUOTE(Sensi @ 2013 10 03, 20:35)
Siaip man tokie konkursai tiesa pasakius juokingi.
QUOTE(Sensi @ 2013 10 03, 20:35)
Šiaip man tokie konkursai tiesa pasakius juokingi.
Tai ten su švarkeliu jūsų? Taip ir pamaniau Labai graži foto.
Pirmą kartą kažkur dalyvaujam (momentinis sprendimas ) ir apskritai pirmą kartą viešai rodau savo didžiausią turtą Nenoriai jis pozuoja, pamatęs fotoaparatą vis bėga žiūrėti kas kitoje pusėje Telefonu kiek lengviau, bet tuomet nuotraukų kokybė nukenčia.
Pasirodysim gal ir dažniau, bet dar kankina "paranoja", kad vaiko foto niekas nepanaudotų kur nereikia Nelabai norėčiau...
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 10 03, 21:42)
Pasirodysim gal ir dažniau, bet dar kankina "paranoja", kad vaiko foto niekas nepanaudotų kur nereikia Nelabai norėčiau...
O kur tas "kur nereikia"? Pilnas internetas vaiku visokiausiu foto, yra modeliukai vaikai, na vnz, idomi man si baime...
Papildyta:
Varnija, fainai su svarkeliu
Varinija, man irgi su svarkeliu superinis Tokia dicke jau jusu panele atrodo, ciela pirmoke
Olgunia, sikart derinukas man per margas. Kur is nugaros, ok, o kur su striuke is priekio, norisi nors vieno rubo "ramesnio", neutralesnio...
MAMA7411 taigi ne nuogucius rodomes, o kur kitur graziai aprengtu vaiku foto gali panaudot? nebent reklamuose O tada eisim ismusinet pinigu ir turesim uz ka vaikuciu garderobus atsviezint
O is to konkurso graziausia foto mergyte su arbatinuku. Ir rubeliai graziai matosi, ir nuotaika, tas vaikiskas susikaupimas. Va cia elfiska nuotaika verta konkurso... Bet balsu palygint su "favoritais" nedaug turi... Tai kur ta teisybe tokiu konkursu?
Olgunia, sikart derinukas man per margas. Kur is nugaros, ok, o kur su striuke is priekio, norisi nors vieno rubo "ramesnio", neutralesnio...
MAMA7411 taigi ne nuogucius rodomes, o kur kitur graziai aprengtu vaiku foto gali panaudot? nebent reklamuose O tada eisim ismusinet pinigu ir turesim uz ka vaikuciu garderobus atsviezint
O is to konkurso graziausia foto mergyte su arbatinuku. Ir rubeliai graziai matosi, ir nuotaika, tas vaikiskas susikaupimas. Va cia elfiska nuotaika verta konkurso... Bet balsu palygint su "favoritais" nedaug turi... Tai kur ta teisybe tokiu konkursu?
Iš senosios temutės labai įsiminė man :
Asstule nuostabi saldi braškė jūsų mergytė tiesiog spindi visose foto,man tai gražiausia,kad pas jus daug daug ryškių spalvų
Varinija vidurinėlis labai dailiai ten su džinsiukais o mergaičiukės labiausiai patiko su mikiais-vaikiška,smagu naujoje temutėje ružavas-labai mielas ir šiltas
olgunia_2006 man per daug čia spalvų,labai mišrainė ir kepurė netinka mano akims,bet gal ir nesuprantu aš jau jūsų panelės stiliaus,tai nesigilinsiu-nekreipkit dėmesio
Pasirodo iš vaikų foto galima išsiaiškinti daug daugiau:vaikų batų dydį,kokia lauke temperatūra,vaikui šalta ar karšta...
pukepuke o jūs ir apie mane nuomonę susidarėt preciziška-tai visai neblogai,man rodos...(dar teko išsiaiškint,ką tas žodis reiškia )
Vakarykštis maniškio
Asstule nuostabi saldi braškė jūsų mergytė tiesiog spindi visose foto,man tai gražiausia,kad pas jus daug daug ryškių spalvų
Varinija vidurinėlis labai dailiai ten su džinsiukais o mergaičiukės labiausiai patiko su mikiais-vaikiška,smagu naujoje temutėje ružavas-labai mielas ir šiltas
olgunia_2006 man per daug čia spalvų,labai mišrainė ir kepurė netinka mano akims,bet gal ir nesuprantu aš jau jūsų panelės stiliaus,tai nesigilinsiu-nekreipkit dėmesio
Pasirodo iš vaikų foto galima išsiaiškinti daug daugiau:vaikų batų dydį,kokia lauke temperatūra,vaikui šalta ar karšta...
pukepuke o jūs ir apie mane nuomonę susidarėt preciziška-tai visai neblogai,man rodos...(dar teko išsiaiškint,ką tas žodis reiškia )
Vakarykštis maniškio
QUOTE(pukepuke @ 2013 10 03, 21:46)
O kur tas "kur nereikia"? Pilnas internetas vaiku visokiausiu foto, yra modeliukai vaikai, na vnz, idomi man si baime...
Papildyta:
Papildyta:
na turiu tokią baimę gal netaip parašiau, tiesiog nenoriu kad išvis be mano žinios šeimos narių foto niekas nenaudotų
QUOTE(Sensi @ 2013 10 03, 22:48)
man irgi tos mergytės foto graži
QUOTE(vilmuteeee @ 2013 10 04, 10:18)
Vakarykštis maniškio
Vakarykštis maniškio
Susidariau, o ka?
O kas sake kad blogai Ir komentarai uztai jusu neeiliniai, niekam va marskinia nekliuna, tik jums
Derinukas fainas, kaip sakant, be jokiu issiiskokimu