Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sąžiningai, Jarida, pasakyklit - jūs apskritai žinote, kas yra ta valstybės tarnyba ir kas kaip su ja valgoma g.gif
Įstatymą bent pervertėte (jau neklausiu apie perskaitymą)...
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 16, 12:57)
Sąžiningai, Jarida, pasakyklit - jūs apskritai žinote, kas yra ta valstybės tarnyba ir kas kaip su ja valgoma g.gif
Įstatymą bent pervertėte (jau neklausiu apie perskaitymą)...

radau laiko ir perskaiciau istatyma, dabar viska zinau, ne visi jug turi laiko gilintis ir ieskoti info, jug forume paprasciau uzklausi ir greit gauni atsakyma, bet matau kai kurie zmones labai pikti buna smile.gif
sekmes, nebevarginsiu durnais klausimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 16, 10:43)
Kas čia - vaikų darželis? Kad dar ir su pirštu parodyti, kur kas parašyta? Nebūtina nauju nick'u prisijungti, kad gautumėte tą patį atsakymą.
Apie vadovavimo testą tikrai kažkas rašė, pasidarykite filtrą temoje ir greičiau rasit.
Ar ir darbe reikėtų, kad kažkas kitas darbus padarytų  g.gif
Ar tikrai jums reikia vadovavimo testo - stiprios abejonės  biggrin.gif  g.gif
Ir 10 kartą sunku parašyti, nes matosi, kad kitiems sunku bent 10 psl. paskaityti  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

Laba diena, iejau paziureti gal yra protingu zmoniu jau laikiusiu si vadovavimo gebejimu testa, bet deja radau kazkieno kvailus atsakymus apie kazkokiu nicku keitimus ir pan... tikrai nezinau kas ir ko cia Jusu tamsta prase, bet esu isitikinusi, kad Jums bus labai sunku islaikyti ir Bendruju gebejimu testa mirksiukas.gif nes izeidineti kitus gali tik savimi nepasitikinti, kompleksuota asmenybe tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioniukė: 16 spalio 2013 - 13:44
QUOTE(lioniukė @ 2013 10 16, 14:43)
bet esu isitikinusi, kad Jums bus labai sunku islaikyti ir Bendruju gebejimu testa mirksiukas.gif

laugh.gif

Tai, kad testas išlaikytas, ir, beje, labai lengvas mirksiukas.gif

Ainu paskaityti - kur tie įžeidimai yra... irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2013 10 16, 14:43)
tikrai nezinau kas ir ko cia Jusu tamsta prase, bet esu isitikinusi, kad Jums bus labai sunku islaikyti ir Bendruju gebejimu testa mirksiukas.gif

Man kažkaip atrodo priešingai bigsmile.gif

Aš suprantu, kad viską skaityti tingisi ir paklausti paprasčiau, ypač, kai čia tikrai nemažai norinčių padėti - tačiau visų kantrybė turi ribas, o keliais atvejais ji (kantrybė) labai trumpa:
- Kai klausiama, kaip apgauti ar įgyti nesąžiningą pranašumą laikant BGT ir/ar anglų klb. testą.
- Kai n kartų užduodami tie patys klausimai, tingint perskaityti bent pirmąją temos žinutę ir kelis prieš tai buvusius puslapius.
- Kai akivaizdu, kad žmogus apskritai nežino, kas ta valstybės tarnyba ir su kuo ji valgoma. IMHO.
Atsakyti
QUOTE(@nda @ 2013 10 16, 14:59)
Aš suprantu, kad viską skaityti tingisi ir paklausti paprasčiau, ypač, kai čia tikrai nemažai norinčių padėti - tačiau visų kantrybė turi ribas, o keliais atvejais ji (kantrybė) labai trumpa:

smile.gif
Taip - o pasiduoti norui visus apkaltinti piktumu, nenoru pasakyti, padėti, pasidalinti, PAKARTOTI n-tąjį kartą - patys pirmieji.!
Kam viena narė varginosi ir pirmame temos psl. net DUK surašė (aišku sąrašą dar pildyti ir pildyti) ačiū jai 4u.gif
Reikėtų žinoti elementarius dalykus apie VT, paskaityti įstatymus, temoje bent keletą puslapių, o ne eiti trumpiausiu ir sorry ne pačiu protingiausiu keliu - iškart klausinėti.

Galvoju - visa laimė, kad tokie nesavarankiški žmonės vis dar nedirba VT.
Ir dar - čia rašo eiliniai žmonės/VT darbuotojai/pretenduojantys į VT ir pan., o ne VTD atstovas spaudai ar kažkokia duomenų bazė...
Taip kad Peace victory.gif
Atsakyti
eilinės rietynės forume ir teršimas temos...kam sunku atsakinėti, bent nekomentuokit savo moralizavimų doh.gif
dabar klausimėlis biggrin.gif :
tas bandomasis testukas privalomas spręstis, ar visos sprendėtes jį, ar tiesiai prie pagrindinio testo ėjote? Ačiū, kas nepasivargins atsakyti 4u.gif
Atsakyti
Neprivalomas.
Ėjau iškart prie tikro.
Papildyta:

Tai kad moralai net nepadeda laugh.gif
O kai niekas nieko neatsako - kartoja klausimą kitoje žinutėje vėl. Žodžiu - visaip blogai
hihihi.gif

Atsakyti
Mano nuomone tokia, jei nenori atsakyneti, ieskai priekabiu ir neturi kantrybes nesedek cia yra gyvenime daug kitokios veiklos mirksiukas.gif
gaila kad skaiciuotuvo neleidzia naudotis praverstu tam teste smile.gif
sakiau nebelysiu cia, bet ziuriu vel parasiau, paskutinis mano postas sitoj temoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 16 spalio 2013 - 18:49
As su tokiu klausimu:

jeigu universitete bakalauras baigtas vienos krypties, tada islyginamosios studijos ir magistras visai kitos krypties pabaigtas. Ar atitinka reikalavimai, kai pvz konkurso aprasyme reikia universitetinio socialiniu mokslu issilavinimo, bet socialiniai ne bakalauras, o magistras (po islyginamuju). Gal kas esat issiaiskine sita reikala? 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Bandžiau prisiregistruoti BGT Šiauliuose lapkričio mėn, bet meta tik Vilnių, ar aš ko nemoku, ar gali būti, kad jau vietų nebėra?
Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 10 17, 09:02)
As su tokiu klausimu:

jeigu universitete bakalauras baigtas vienos krypties, tada islyginamosios studijos ir magistras visai kitos krypties pabaigtas. Ar atitinka reikalavimai, kai pvz konkurso aprasyme reikia universitetinio socialiniu mokslu issilavinimo, bet socialiniai ne bakalauras, o magistras (po islyginamuju). Gal kas esat issiaiskine sita reikala? 4u.gif

Tiksliai nežinau, bet manau, kad atitiktumėte šį reikalavimą, jei apie vientisąsias studijas nerašoma.
Atsakyti