sveikos gal kas galit pasakyt kiek maksimaliai gali trukti testas? abi dalys? ryt laikau reikia laiką planuotis ačiū
aš poryt laikau, bet labai bijau, nes niekad nesisekė man su tom sekom, logika ir pan..
Labas rytas, vis skaitau skaitau ši forumą bet nusprendžiau parasyti. Kaip suprantub sis forumas sukurtas kad padetumeme vienas kitam ikeliu pvz su pagalba : QUOTE(lioniukė @ 2013 10 15, 15:26)
negi niekas nieko negalite parasyti apie vdovavimo gebejimu tikrinima? kaip gaila
Buvo kalbėta jau apie tai.
Paskaitykite ankstesnėje temoje. Kuriame sakinyje yra suteikta pagalba ? Vadovavimo gebejimo tikrinimas ir man yra labai aktualus. Ir apie ji buvo rašoma tik tiek kiek yra parašyta vtd tinklalapyje. O cia yra klausiama gal žmogus yra laikes ta tikrinimo testas ir galetu parasyti iš patirties kaip jis vyksta . Nebukim tokie pykti ir padėkime vienas kitam juk tam forumas sukurtas, negi sunku parasyti ir dešimtą karta.
negi niekas nieko negalite parasyti apie vdovavimo gebejimu tikrinima? kaip gaila
Buvo kalbėta jau apie tai.
Paskaitykite ankstesnėje temoje. Kuriame sakinyje yra suteikta pagalba ? Vadovavimo gebejimo tikrinimas ir man yra labai aktualus. Ir apie ji buvo rašoma tik tiek kiek yra parašyta vtd tinklalapyje. O cia yra klausiama gal žmogus yra laikes ta tikrinimo testas ir galetu parasyti iš patirties kaip jis vyksta . Nebukim tokie pykti ir padėkime vienas kitam juk tam forumas sukurtas, negi sunku parasyti ir dešimtą karta.
QUOTE(Lindiopasss @ 2013 10 16, 09:21)
Ar yra zmoniu laikusiu vadovavimo gebejimo tikrinimo testa ?
akivaizdu, kad nera. nereikia kas antroj žinutėj to klausti.
QUOTE(Lindiopasss @ 2013 10 16, 08:37)
Kuriame sakinyje yra suteikta pagalba ?
Nebukim tokie pykti ir padėkime vienas kitam juk tam forumas sukurtas, negi sunku parasyti ir dešimtą karta.
Nebukim tokie pykti ir padėkime vienas kitam juk tam forumas sukurtas, negi sunku parasyti ir dešimtą karta.
Kas čia - vaikų darželis? Kad dar ir su pirštu parodyti, kur kas parašyta? Nebūtina nauju nick'u prisijungti, kad gautumėte tą patį atsakymą.
Apie vadovavimo testą tikrai kažkas rašė, pasidarykite filtrą temoje ir greičiau rasit.
Ar ir darbe reikėtų, kad kažkas kitas darbus padarytų
Ar tikrai jums reikia vadovavimo testo - stiprios abejonės
Ir 10 kartą sunku parašyti, nes matosi, kad kitiems sunku bent 10 psl. paskaityti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 16, 09:38)
nereikia kas antroj žinutėj to klausti.
Sveikos/sveiki,
išlaikiau ir aš tą baisųjį BGT. Kaip jau buvo rašiusių, Kaune nesulaukiau todėl keliavau į Vilnių. Man asmeniškai buvo tikrai nelengvas testas. I dalis 30/40, II 13/20. Antra dalis tikrai sunkesnė, realiai vos keliais atsakymais buvau tikrai užtikrinta, kitur dvejojau. Pati užduotis ilga, kol perskaitai pamiršti ką pradžioj skaitei, o dar į lenteles įsigilint.. nu žodžiu, visa laimė, kad užtenka tik 50% atsakyti.
Mano pagrindinis ruošimasis BGT:
Šios temos, tikliau visų jos trijų dalių perskaitymas:D Tikrai neblogai visos čia pasidarbavę ir suteikę reikalingos info.
Peržiūrėjau pavyzdį ir kitą kur čia buvo įdėtos nuotraukos.
Na ir žinoma skaičių sekos.
O dabar klausimas Jums.
Kaip dėl to anglų lygio nustatymo? Kas Kaune gal jau darėtės ir galit pasidalint informacija. Ar man jį būtina pasidaryti ar galiu ir be jo kandidatuot i konkursą?
išlaikiau ir aš tą baisųjį BGT. Kaip jau buvo rašiusių, Kaune nesulaukiau todėl keliavau į Vilnių. Man asmeniškai buvo tikrai nelengvas testas. I dalis 30/40, II 13/20. Antra dalis tikrai sunkesnė, realiai vos keliais atsakymais buvau tikrai užtikrinta, kitur dvejojau. Pati užduotis ilga, kol perskaitai pamiršti ką pradžioj skaitei, o dar į lenteles įsigilint.. nu žodžiu, visa laimė, kad užtenka tik 50% atsakyti.
Mano pagrindinis ruošimasis BGT:
Šios temos, tikliau visų jos trijų dalių perskaitymas:D Tikrai neblogai visos čia pasidarbavę ir suteikę reikalingos info.
Peržiūrėjau pavyzdį ir kitą kur čia buvo įdėtos nuotraukos.
Na ir žinoma skaičių sekos.
O dabar klausimas Jums.
Kaip dėl to anglų lygio nustatymo? Kas Kaune gal jau darėtės ir galit pasidalint informacija. Ar man jį būtina pasidaryti ar galiu ir be jo kandidatuot i konkursą?
QUOTE(StilingaMergina @ 2013 10 16, 12:12)
Kaip dėl to anglų lygio nustatymo?
Ar man jį būtina pasidaryti ar galiu ir be jo kandidatuot i konkursą?
Ar man jį būtina pasidaryti ar galiu ir be jo kandidatuot i konkursą?
Jeigu konkurso reikalavimuose nėra užsienio k. mokėjimo lygio - tada nereikia.
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 16, 12:21)
Jeigu konkurso reikalavimuose nėra užsienio k. mokėjimo lygio - tada nereikia.
Ačiū, na ką bandau tada laimę
Gavau ats kad atitinku reikalavimus ir gavau testo laikymo data.Kai issilaikysiu testa kas toliau? ar dar teks papildomai dalyvauti atrankoje ar garantuota darbo vieta?