Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(mistika30 @ 2013 11 20, 09:51)
Sėkmės šiandien laikančioms BGT 4u.gif
Man konkursas jau po savaitėlės unsure.gif

as laikiau klaipedoje, islaikiau vo vos:)

pirma dalis 23 is 40
antra dalis 12 is 20.

Atsakyti
Esu visiškai "žalia" visuose šiuose reikaluose ax.gif

Gal galite įdėti kokių nuorodų arba kas netingite papasakoti truputį. Nes man iškyla įvairių klausimų:

Susirandu kad vykdomas konkursas, tada pateikiu prašymą, gyvenimo aprašymą, na viską ko reikalauja.
Ir kas vyksta toliau?

Ar pasakoma ką reikia mokytis? Per kiek laiko reikia pasiruošti konkursui?
Kur aprašyta kaip viskas vyks, ko tikėtis, ką reikės spręsti? Nes užmačiau kad būna ir įstatymai, situacijos kažkokios, kalbų patikrinimas ir pan... doh.gif
Visai nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
Gal yra kam tekę dalyvauti konkurse VMI Kaune ? Atsitiko taip, kad du konkursai vieną diena paskirti, vienas vienas VMI, kitas sodroj, tad teks rinktis. Apie sodra jau nemažai girdėjau, kad daug susirenka, klausimai iš įstatymu, skaičiavimai ir pan, gal kas žino, ką apie VMI konkursus?
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2013 11 20, 18:24)
Esu visiškai "žalia" visuose šiuose reikaluose ax.gif

sveika, pati pradejau nuo to, kad perskaiciau visas temas nuo s.m.birzelio 1 d. gavau daug naudingos info. 4u.gif
Atsakyti
merginos, o kur gauti nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaraciją?
Atsakyti
QUOTE(alita. @ 2013 11 20, 18:04)
merginos, o kur gauti nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaraciją?

Sistemoje juk užpildote kaip ir CV.
Atsakyti
Svarbu islaiket  smile.gif

o kaip kitai sekesi idomu, kur jei neklystu 2 karta ejo laikyti?  4u.gif

muncius berods eis antra karta laikyti g.gif

as is savo varpines galiu pasakyti, kad sekos buvo medium- hard lygio, is 6 skaitmenu, sunkoka buvo.

Ir visa kita buvo sunkiau nei www.valstybinis.lt ar www.valstybestarnyba.lt

Dziaugiuosi, kad sprendziausi siuose psl., nes pagavau esme del figuru analogiju, skaiciu seku.

Papildyta:
Ir dar as su tokiu klausimu  biggrin.gif  ka jus sakote, kai ieinate i konkurso patalpa: laba diena, esu tas ir tas. Ar dar ka?  4u.gif

geras klausimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(blicc @ 2013 11 18, 22:26)
Galima, visus spresti.

Niu, didziosios seku skaiciuotojos, isspreskit sia seka, kad tokios gudros smile.gif

user posted image

Siaip as galvoju, kad daug kas lengva, bet daug ir prisiminti reikia, ir zinoti, ka prisiminti, pradedant nuo pirmos-antros klases smile.gif

Įdomu, jei kalbant apie klausimų sudėtingumą, apie sekas, tai kokio lygio būtų ši? (gal nieko tokio, kad šią pasiskolinau iš valstybestarnyba.com) Man tai ji atrodo paprasta, nes dabar pasimokiau trupmenas ir pan. Ir kodėl niekas neatsako, ypač iš tų , kurie teigia, kad tik sekas teverta mokintis ir kaip gerai jie pasiruošė ir išlaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blicc: 20 lapkričio 2013 - 20:01
Ir dar as su tokiu klausimu  biggrin.gif  ka jus sakote, kai ieinate i konkurso patalpa: laba diena, esu tas ir tas. Ar dar ka?  4u.gif

"Laba diena", nes jie patys kviečia pgl pavardes.
O kadangi pokalbis įrašomas, paaiškina, kad reikia prisistatyti pirma, o tada atsakinėti į klausimus.
Atsakyti
Tokių sekų nebuvo.

QUOTE(Taram_Pampam @ 2013 11 20, 20:10)
"Laba diena", nes jie patys kviečia pgl pavardes.
O kadangi pokalbis įrašomas, paaiškina, kad reikia prisistatyti pirma, o tada atsakinėti į klausimus.
Aišku. Esu pagal seną tvarką dalyvavus, tai ten tokia betvarkė buvo, niekas nekvietė, lapas su pavardėmis ant durų pakabintas ir ėjo kas kaip nesuprasi doh.gif
Įeini, pasisveikini, prisistatai pats - kažkaip nejauku, kaip monologu viskas vyko.
Atsakyti
QUOTE(blicc @ 2013 11 20, 20:56)
Įdomu, jei kalbant apie klausimų sudėtingumą, apie sekas, tai kokio lygio būtų ši? (gal nieko tokio, kad šią pasiskolinau iš valstybestarnyba.com) Man tai ji atrodo paprasta, nes dabar pasimokiau trupmenas ir pan. Ir kodėl niekas neatsako, ypač iš tų , kurie teigia, kad tik sekas teverta mokintis ir kaip gerai jie pasiruošė ir išlaikė.

tokiu seku nebuvo. O siaip mokiausi sekas blush2.gif ir tikrai padejo, nes jei buciau atejusi nesimoksiusi - butu buve kapiec
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 20, 20:20)
tokiu seku nebuvo. O siaip mokiausi sekas blush2.gif  ir tikrai padejo, nes jei buciau atejusi nesimoksiusi - butu buve kapiec

Anksciau tai kaldavom tik atsakymus biggrin.gif Dabar reikia zinoti ir suprasti taisykles tokiems uzdaviniams, ir tikrai ne is bendro bagazo, bet pas ka gera galva, tas mokosi, kartojasi, viska lengviau ir greiciau perpranta. Svarstau, ar jau registruotis testui, nes kaip ir i konkursa dar nesiruosiu, tai neskubu g.gif
Atsakyti