Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 19, 20:25)
as vis galvoju, kad jei neislaikysiu ir konkursas vienoje istaigoje nuplauks doh.gif

Taip galvot negalima. Galvokit kaip is,aikot ir taip ir bus.
Laikau uz visus kumscius ryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2013 11 19, 10:48)
Aciu, bandysiu dalyvauti, patinka man sita sritis. Darbo nebijau, labiau bijau, kad nesugebesiu.
Jūs matau iš Kauno, tai kaip tik šiandien paskelbti nauji konkursai Kaune. Vienas net su A6 (jeigu turite universitetinį) - taip šansų dar daugiau, nes kandidatai su koleginiais atkrenta ax.gif 4u.gif

Visiems šiandien BGT sėkmės ir lauksime grįžtant su įspūdžiais thumbup.gif

Atsakyti
ir vel kaune teismo sekretoriu iesko doh.gif kodel nepakelia joms algos unsure.gif
Atsakyti
Sėkmės šiandien laikančioms BGT 4u.gif
Man konkursas jau po savaitėlės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 18, 11:51)
berods, i nma ėjai? ar buvo situacinių "kaip pasielgtum jei", klausimų?

nea, nebuvo NMA tokiu.pretendentu buvo apie 20, berods(o gal daugiau net g.gif ), tai kiekvienas ilgiausiai 5 min uztruko.3 komisijos nariai.kiekvienas po 1-2 klausimus.grynai is NMA veiklos 4u.gif

kas idomiausia, kad klausimai visiems zinoma vienodi, bet tie, kur iseidavo, likdavo bendroj patalpoj su tais, kurie lauke.tai komisija paskui sake, kad pirmieji pasirode prastai, o va paskutiniai labai jau gerai atsakinejo cool.gif
Atsakyti
Bet ir protas jų - išėjus pasakyti savo konkurentams klausimus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 11 20, 09:37)
Bet ir protas jų - išėjus pasakyti savo konkurentams klausimus  doh.gif  blush2.gif

ka zinau, man tai nieko nepasake biggrin.gif kiti matyt suprato, kad neatsake nieko, tikrai nelaimes.nzn kaip ten buvo, bet komisija sake, kad kuo toliau, tuo geriau atsakinejo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taram_Pampam @ 2013 11 19, 17:02)
Čia ne valstybės tarnyba, o darbas pagal darbo sutartį, tad dauginama ne iš 450lt, o iš bazinės mėnesinės algos dydžio, t.y. 122lt.

Teisininkas už 1200lt į rankas swoon.gif kasininkės Akropolyje gauna daugiau, o gal tiek pat  doh.gif

Galbūt priedą dar duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 11 20, 11:03)
ka zinau, man tai nieko nepasake biggrin.gif kiti matyt suprato, kad neatsake nieko, tikrai nelaimes.nzn kaip ten buvo, bet komisija sake, kad kuo toliau, tuo geriau atsakinejo cool.gif

Esu dalyvavusi, kur išėjusieji kitiems pasakinėjo, tame tarpe buvo ir pakaitinių, kurioms, nugirsti klausimai tik dar labiau sustiprino galimybę laimėti.
Man kyla tada klausimas - ko išvis ten eiti, ruoštis prieš tai, jeigu praleidi savo galbūt potencialią ir labai realią progą paplatinęs klausimus tiems, kurie dar neatsakinėjo rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 20, 08:21)
ir vel kaune teismo sekretoriu iesko doh.gif kodel nepakelia joms algos unsure.gif

kiek teko pastebeti, tai iesko butent apylinkes teisme, o apie sio teismo darbine aplinka teko vien neigiamus komentarus paskaityt
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 11 20, 12:03)

NMA, kas buvo susigrupavę draugiškai sėdėjo kartu, tai tikrai šiokias tokia gaires galėjo sužinoti iš tų kurie jau buvo, aš buvau iš tų galiorkų, bet kadangi sėdėjau iš pradžių toli ir atskirai, o vėliau su mergina kuri laimėjo (kaip vėliau paaiškėjo) smile.gif o ji ėjo berods paskutinė, ar priešpaskutinė, taigi nieko ir nesužinojau, bet kai jau pati buvau pakalbėjusi su komisija ir dar buvo gal trys merginos likę, tai tikrai vieną klausimą garsiai aptarinėjo keletas merginų
Atsakyti
Kaip sekesi tiems, kas siandien laike bgt vilniuje?
Atsakyti