QUOTE(mimuliuke @ 2013 11 18, 16:42)
o gal zinote kada buna mazdaug tu vietu papildymas ? nes as jau i vilniu nenoriu ir neturiu galimybiu vaziuot geraiu arciau i klaipeda arba siaulius
aš irgi laukiau kol klaipėdoje atsiras, ilgokai laukiau
Ketinu artimiausiu metu laikyti Bendrųjų gebėjimų testą. Esu humanitarė, taip kad pačiai skaičiuoti po mokyklos nieko sudėtingo jau neteko. Čia daugelis minėjo, kad antroje BGT dalyje (bendrųjų kompetencijų) reikės atlikti ir matematinius skaičiavimus. O gal galite konkrečiau? Kaip suprantu, reikės skaičiuoti procentus, o kokių dar formulių gali prireikti?
Dėkui iš anksto
Dėkui iš anksto
kas naudojosi valstybestarnyba.com, ten uz 20 litu galima visus testus spresti?
QUOTE(varnikė @ 2013 11 17, 21:52)
Visiskai nesutinku su siuo teiginiu. Man labai padejo panasiu sprendimu praktikavimasis pries egzamina. Pirma dali tai tikrai puikiai islaikiau, jei buciau nesimokius, tai kazin ar is vis butu pavyke. O antra testo dalis, tai vat ten, tai net nezinau is ko mokintis, laimes dalykas gal daugiau. Bet pirmai daliai tikrai verta pasimokinti.
Tai ar niekas nedalyvavot konkurse i teismo sekretores?
Tai ar niekas nedalyvavot konkurse i teismo sekretores?
Na čia galima diskutuoti be galo, be krašto
Aš sprendžiausi tik sk. sekas, nemokamai, išlaikiau puikiai (nors ten užtenka ir tik pusę atsakyti teisingai )
Va II dalis taip - ten laiko suryja ilgos sąlygos ir skaičiavimai, dėl to rizika yra ir tenka greituoju būdu suktis: spręsti, skaičiuoti, atmetimo būdas, spėjimas, pasirinkimas iš atrodo dviejų teisingų variantų ir pan., nes dar laukia situaciniai, o jie patys paskutiniai, todėl tas laikas labai svarbus.
Tikrai nuoširdžiai sakau, kad mano nuomone - neverta mokėti pinigėlių
O dėl sekretorių - yra atskira tema ČIA.
QUOTE(Dahlie @ 2013 11 18, 17:51)
Ketinu artimiausiu metu laikyti Bendrųjų gebėjimų testą. Esu humanitarė, taip kad pačiai skaičiuoti po mokyklos nieko sudėtingo jau neteko. Čia daugelis minėjo, kad antroje BGT dalyje (bendrųjų kompetencijų) reikės atlikti ir matematinius skaičiavimus. O gal galite konkrečiau? Kaip suprantu, reikės skaičiuoti procentus, o kokių dar formulių gali prireikti?
Dėkui iš anksto
Dėkui iš anksto
sveika, nepiktai ir draugiskai, siulau paskaityti nors pora temu, tada susidarysi bendra vaizda
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 18, 15:53)
Kad Šiauliuose nebūna vietų rašė čia ne vienas, norintis laikyti BGT
Ss siauliuose laikiausi testa. Man jei neklystu pirmadieniais i el.pasta ateidavo pranesimai apie naujai skelbiama testu laikymo laika ir vieta
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 18, 16:53)
Kad Šiauliuose nebūna vietų rašė čia ne vienas, norintis laikyti BGT
Kai man buvo aktualu, pasiskambinau į VTD ir pasiteiravau, kada artimiausiu metu planuoja vykdyti testavimą Šiauliuose. Pagal tai ir orientavaus. Laimei pasisekė, kad per tas 3 d.d., kai gauni patvirtinimą, kad atitinki konkurso reikalavimus ir turi užsiregistruoti testų laikymui, atsirado naujų vietų Šiauliuose.
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 18, 19:11)
Aš sprendžiausi tik sk. sekas, nemokamai, išlaikiau puikiai (nors ten užtenka ir tik pusę atsakyti teisingai )
Va II dalis taip - ten laiko suryja ilgos sąlygos ir skaičiavimai, dėl to rizika yra ir tenka greituoju būdu suktis: spręsti, skaičiuoti, atmetimo būdas, spėjimas, pasirinkimas iš atrodo dviejų teisingų variantų ir pan., nes dar laukia situaciniai, o jie patys paskutiniai, todėl tas laikas labai svarbus.
Visiškai pritariu Aš lygiai taip pat - įkirtau sekų sprendimo sistemą, dar truputį fibonicci puslapy pasprendžiau silogizmus, kurių net nereikėjo ir viskas. Ir taip pat likau labai maloniai nustebinta teisingai atsakytų klausimų skaičiaus
Tikrai nemanau, kad verta pinigus mokėti. Geriau rimtai prie sekų pasedėt, o visa kita tikrai iš bendro suvokimo ir bendrųjų žinių.
Išmokus gerai spręsti sekas jau esi garantuotas 10 teisingų atsakymų, tai dar 10 iš likusių 30 tikrai įmanoma susigraibyt
QUOTE(Mahada @ 2013 11 18, 17:10)
kas naudojosi valstybestarnyba.com, ten uz 20 litu galima visus testus spresti?
Galima, visus spresti.
Niu, didziosios seku skaiciuotojos, isspreskit sia seka, kad tokios gudros
Siaip as galvoju, kad daug kas lengva, bet daug ir prisiminti reikia, ir zinoti, ka prisiminti, pradedant nuo pirmos-antros klases
QUOTE(blicc @ 2013 11 18, 22:26)
Niu, didziosios seku skaiciuotojos, isspreskit sia seka, kad tokios gudros
C
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 18, 19:11)
Aciu, maciau, bet tema nelabai aktyvi, tad ir informacijos nelabai kas yra.