Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(muncius123 @ 2013 11 16, 15:56)
Skaiciau klastunes SM foruma pasisakyma, lyg spalio 28 dienos, tai trumpai "Buvo ivairios uzduotys, kuriose reikia paskaiciuoti kiek kt metais reiks priimti darbuotoju, palyginti su praejusiais metais ir t.t. ir t.t."
Nu tai 40 min. ir kaip supratau 8 lenteles 8 skaiciavimai, nes jei uzduotis bus pasitvirtino ar nepasitvirtino, nes.......nu tai irgi apskaiciuoti pagal duotus lenteles kazkokius X rodiklius. Tai ir klausiu Jusu butent, kas ten per skaiciavimai, tiklsliau, pati skaiciavimo principa tipo padalinti is 12 men. ar dar kazkas panasaus. Nes 20 einu ir jau II dalis, kelia nerima verysad.gif

Labai sudėtinga nupasakoti, kas per užduotys lentelėse II dalyje. Ten tiek informacijos pateikiama, kad perskaitęs užduotį nuo pradžios iki galo nelabai ką pameni, kas pradžioj buvo parašyta, o ką jau kalbėti apie paties skaičiavimo principų nupasakojimą doh.gif

Mano manymu, jei žmogus puikiai įvaldęs statistinius ir ekonominius skaičiavimus, tas lenteles sudoroti gali gana nesudėtingai, bet jei toje srityje turi mažiau arba žinių išvis neturi - lieka spėjimo būdas.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2013 11 16, 15:53)
Ir labiausiai laiką suėda, tai, kad perskaičius sąlygą ne itin lengva suprasti, ko reikalaujama, kadangi klausimai ganėtinai suktai pateikti.

Aš kai kurias sąlygas po 2-3 k. skaičiau, nes kol perskaitau pab., jau poamirštu, kas pradžioje buvo biggrin.gif labai ilgai aprašyta, su daug nereikalingų žodžių, bet tam ir duota sukčiau, o ne trumpesniu būdu, smegenų ląstelėms pramankštinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(as-ne-tavo @ 2013 11 16, 15:58)

mes kaip telepatiškai atsakėm kartu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 16, 17:03)
Aš kai kurias sąlygas po 2-3 k. skaičiau, nes kol perskaitau pab., jau poamirštu, kas pradžioje buvo  biggrin.gif labai ilgai aprašyta, su daug nereikalingų žodžių, bet tam ir duota sukčiau, o ne trumpesniu būdu, smegenų ląstelėms pramankštinti  biggrin.gif
Papildyta:

mes kaip telepatiškai atsakėm kartu  biggrin.gif   bigsmile.gif

Ir aš taip, pat - po 2-3 k. skaičiau ir tai ne visas supratau lotuliukas.gif doh.gif

Lyg ir universitete skaičiavus panašius dalykus, ir jaudulio testą sprendžiant nebuvo, bet vistiek kažkaip ten labai suveltai viskas pasirodė. Na, bet svarbiausia pavyko išlaikyt smile.gif

Mhm - ir telepatiškai panašiu metu parašiusios, ir mintys panašios, gal ir laikėm tą pačią dieną toj pačioj vietoj? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 16 lapkričio 2013 - 16:13
Kažin, aš prieš kelis mėn. išlaikiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 16, 17:14)
Kažin, aš prieš kelis mėn. išlaikiau  ax.gif

Tada tikrai ne, nes aš aną savaitę smile.gif O konkurse pasisekė?
Atsakyti
Labai sudėtinga nupasakoti, kas per užduotys lentelėse II dalyje. Ten tiek informacijos pateikiama, kad perskaitęs užduotį nuo pradžios iki galo nelabai ką pameni, kas pradžioj buvo parašyta, o ką jau kalbėti apie paties skaičiavimo principų nupasakojimą  doh.gif

Mano manymu, jei žmogus puikiai įvaldęs statistinius ir ekonominius skaičiavimus, tas lenteles sudoroti gali gana nesudėtingai, bet jei toje srityje turi mažiau arba žinių išvis neturi - lieka spėjimo būdas.

Man su statistiniais uzdaviniais tai amen verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muncius123 @ 2013 11 16, 17:35)
Man su statistiniais uzdaviniais tai amen verysad.gif  schmoll.gif

Viskas bus gerai, labai svarbu ir pozityviai nusiteikti. Plius atspėti irgi įmanoma mirksiukas.gif Jei jau visai nežinot, pasikliaukit pirmuoju įspūdžiu - juk jis beveik visada teisingiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2013 11 16, 17:30)
Viskas bus gerai, labai svarbu ir pozityviai nusiteikti. Plius atspėti irgi įmanoma  mirksiukas.gif  Jei jau visai nežinot, pasikliaukit pirmuoju įspūdžiu - juk jis beveik visada teisingiausias  smile.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti

Tikrai ne schmoll.gif Visi skaičiavimai ten paprasti, aš besiruošdama bandžiau prisiminti lygčių sistemas doh.gif bet ten iki jų kaip iki Maskvos lotuliukas.gif Pasikartosiu- išpūstas burbulas iš to testo. O, kad seimo nariams neįveikiamas tai man mistika blink.gif
Jeigu antrąkart tektų man laikyti, pirma susirasčiau ko klausia. Tada skaitant sąlygą, atkristų daug nereikalingų ,,sakinių,, smile.gif
Atsakyti
Gal kas yra bande i teismo sekretores eiti? Ar daug norinciu dalyvauti ateina? ar ilgai komisija klausineja? Kiek mazdaug klausimu paklausia? Is ko daugiausia klausiama?
Gal kuri nepatinges pasidalinti, galima ir asmenine zinute, buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Išsilaikiau ir aš BGT ...gerai turbūt kad neskaičiau forumo iki testo laikymo, būčiau išsigandus unsure.gif
Už savaitėlės konkursas..Užmačiau, kad davė teisės aktus, iš ko ruoštis? aš gavau tik pranešimą, kada vyks konkursas, daugiau jokios informacijos.
Tai ir galvoju, iš ko ruoštis..Kas aktualu..
Papildyta:
QUOTE(muncius123 @ 2013 11 16, 18:39)
Aciu uz palaikyma 4u.gif

Aš išlaikiua iš antro karto. Pirmą kartą perdaug užgaišau prie pirmųjų užduočių, antrą kartą laikydama buvau pasimokius..
O antra dalis tikrai..maniau bus lengvesnė..Tiek zubrinau tuos įstatymus, bet kai pamačiau užduotis, taikiau taip, kaip praktikoje darau.ir vos ne maximaliai teigiamai pataikiau į visus atsakyti
Atsakyti

O is kur moketes, gal gaite pasidalini patirtimi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetaa89: 17 lapkričio 2013 - 12:20