Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(@nda @ 2013 10 07, 10:57)
SH, Vilniuje.

o kokia kaina?
Atsakyti

Kaip įdomiai, kad VTD pagal šabloną atsiunčia patvirtinimo laišką.

<...> Atitinkate reikalavimus, leidžiama registruotis testavimuisi VTD ir dalyvauti konkurse.
Komentaras: Informuojame, kad Jūs atitinkate Valstybės tarnybos įstatymo
<...>

Net jeigu žmogus jau išsitestavęs VTD smile.gif

Kas klausėte dėl NMA - paskaitykite temos pradžią, ir senosios pab. kelis psl.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _aLba_: 07 spalio 2013 - 15:26
QUOTE(@nda @ 2013 10 06, 18:07)
Jei 2 kartus neišlaikai, lauki pusmetį ir laikai vėl smile.gif Nors, dauguma išlaiko ir gana nesunkiai smile.gif
Dėl anglų kalbos, turbūt visur skirtingai. Pvz. mano mokykloje, kur laikiau anglų kalbos testą, nereikėjo iš anksto pasakyti kokio lygio nori. Tiesiog po testo pasako, kokį lygį atitinka tavo žinios. Dėl vertinimo griežtumo irgi nuo mokyklos priklauso. Aš su savo mokyklinėmis anglų kalbos žiniomis gavau B2. Mano pačios nuomone, žinios atitinka B1 (rašymas, kalbėjimas)-B2 (supratimas, klausimas) lygį, vertinant suapvalino į aukštesnį.

Labai dekoju uz atsakymus 4u.gif mokysiuosi
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 10 07, 16:16)
o kokia kaina?

Regis, 55 Lt. Pabrango nuo tada, kai laikiausi aš.
Atsakyti
Sveikos, gavau el laiska, kad atitinku reikalavimus (i pakaitinius, nors tik snd ryte issiunciau dok.) ir per 3 d.d turiu uzsiregistruoti testui.
Jei gavau snd ats, tau jau skaitos snd pirma ta d.d is kuriu galiu registruotis, ar jau rytoj bus pirma?
Ziurejau yra tik ryt ir poto antrad. laikymas testu.
Klausimas, per kiek cia laiko turiu islaikyt(neislaikyt) ta testa?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niduxi @ 2013 10 09, 19:44)
Sveikos, gavau el laiska, kad atitinku reikalavimus (i pakaitinius, nors tik snd ryte issiunciau dok.) ir per 3 d.d turiu uzsiregistruoti testui.
Jei gavau snd ats, tau jau skaitos snd pirma ta d.d is kuriu galiu registruotis, ar jau rytoj bus pirma?
Ziurejau yra tik ryt ir poto antrad. laikymas testu.
Klausimas, per kiek cia laiko turiu islaikyt(neislaikyt) ta testa?
Aciu  4u.gif

Kaip suprantu, tu dar nesi islaikius bendru gebejimu testo? Tau ji reikia issilaikyti iki to konkurso i pasirinkta darbo vieta, o jis ivyksta mazdaug po menesio. Tai pasiskaiciuok, kad spetum ir tam ir tam pasiruosti. Siulyciau pasimokinti kokia savaite Benrdu gebejimu testui, bet kaikas eina ir nesiruosia ir puikiai issilaiko. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,
jungiuos ir aš prie išlaikiusių BGT Valstybės Tarnybos testą.
Atsakyti
Pateikiau siandien prasyma i konkursa bet neturiu to BGT ar jis privalomas bet kokiu atveju? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2013 10 10, 12:25)
Pateikiau siandien prasyma i konkursa bet neturiu to BGT ar jis privalomas bet kokiu atveju?  rolleyes.gif

Ne, antradieniais neprivalomas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@nda @ 2013 10 10, 14:12)
Ne, antradieniais neprivalomas  bigsmile.gif

Prie ko cia antradienis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2013 10 11, 07:36)
Prie ko cia antradienis?  blink.gif

Prie to, kad antradienis savaiteje yra privalomas biggrin.gif
Atsakyti
Bandau uzsiregistuorti bet man meta laikus tik Vilniuje, nors Kaune matau kad bus vygdomi taip pat unsure.gif vadinasi visos vietos uzimtos teks laukti ilgai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Libra @ 2013 10 11, 08:02)
Prie to, kad antradienis savaiteje yra privalomas  biggrin.gif

Manau gyvenime nieko nera privalomo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 11 spalio 2013 - 08:15