Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

O dar sakykit, tos kas dalyvavote Šiauliuose ir Kaune ką tik konkursuose, ar komisija klausimus uždavinėjo tik žodžiu, ar dar buvo pateiktas ir lapas su jais?
Atsakyti
aš dalyvavau Šiauliuose šiandien, tai buvo klausimai padėti priešais, bet juos dar ir garsiai perskaitydavo kiekviena prieš man atsakant.
Atsakyti
QUOTE(sauliale_ @ 2013 11 15, 14:14)
aš dalyvavau Šiauliuose šiandien, tai buvo klausimai padėti priešais, bet juos dar ir garsiai perskaitydavo kiekviena prieš man atsakant.

Gal kartais dalyvavai šiandien į LDB? man taip pat buvo, klausimai buvo padėti priešais ir garsiai įvardinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemonade @ 2013 11 15, 16:31)
Gal kartais dalyvavai šiandien į LDB? man taip pat buvo, klausimai buvo padėti priešais ir garsiai įvardinti smile.gif

Taip LDB smile.gif
Atsakyti
Ir kaip sekėsi? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
Kaip ir rašiau anksčiau, kad nuo įstaigos priklauso klausimų pateikimo forma ax.gif

Beje, muncius 123 minėjo, kad lapkričio 14 eina laikyti pakartotino BGT ax.gif kaip sekėsi? g.gif

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 15, 15:10)
Kaip ir rašiau anksčiau, kad nuo įstaigos priklauso klausimų pateikimo forma  ax.gif

Beje, muncius 123 minėjo, kad lapkričio 14 eina laikyti pakartotino BGT  ax.gif  kaip sekėsi?  g.gif

Nelaikiau, persirasiau, vis dar treniruojuosi su sekomis, baigiu nuproteti lotuliukas.gif , einu 20 d. O jau figuru sekos.....Ai kaip bus taip
Atsakyti
kaip sekesi LDB? kiek klausimu uzdave, ar buvo praktine uzduotis, kiek zmoniu susirinko? 4u.gif
Atsakyti
Aš ėjau pirmą kartą į konkursą, tai įspūdis geras. Labai maloni komisija. Uždavė tris klausimus. atsimenu tik du klausimus, vienas kažkaip išgaravo smile.gif tai buvo situacinis ir iš įstatymo. užsirašę buvo 33, bet susirinko maždaug virš 20. Aš likau 10, manau kaip pirmam kartui neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muncius123 @ 2013 11 15, 15:32)
Nelaikiau, persirasiau, vis dar treniruojuosi su sekomis, baigiu nuproteti  lotuliukas.gif , einu 20 d. O jau figuru sekos.....Ai kaip bus taip

Labai butu idomu atsiliepimus po bgt isgirsti smile.gif nes kita diena eisiu laikyt
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal kam teko laikyti vadovo (padalinio) gebėjimo testą?
Gal pasidalintumėte patirtimi, kaip viskas vyksta, iš kur pasimokyti? Jei nenorite viešai, tai gal į AŽ ax.gif Būčiau dėkinga, nes internete informacijos nerandu 4u.gif
Atsakyti
Labas visiems, pretenduojantiems į darbą VT,

Ateinu padėkoti už naudingus patarimus ruošiantis BGT. Nors temoje anksčiau ir nesireiškiau, perskaičiau visas temas smile.gif

Taigi, šiai dienai galiu pasidalinti šviežiais įspūdžiais apie apie naująją tvarką.

Praėjusią savaitę išsilaikiau BGT. Kaip kažkas ir minėjo - klausimai tikrai bendrųjų gebėjimų (išskyrus sekas, kurias galima daugiau mažiau išmokti). Lyginant pavyzdinius variantus su realiais, tai pavyzdiniai tik žiedeliai biggrin.gif I dalyje man ypač sudėtingos pasirodė užduotys, kur reikėjo išrinkti sekančias figūras, ten sunkiai logiką jų parinkimo radau doh.gif Sekos buvo ganėtinai nesudėtingos, kitos užduotys irgi pusėtinos. II dalis nepalyginamai "smagesnė". Užduotys gal ir būtų ne itin sunkiai įveikiamos, bet labai jaučiasi laiko trūkumas, ypač daug laiko sugaišau su lentelėmis.

Šią savaitę dalyvavau VGV. Principe viskas vyksta taip, kaip ir nurodyta informaciniame buklete. Pateikiamos 5 situacijos. Turintis vadovavimo patirties žmogus gali papasakoti kažkokią darbe įvykusią panašią situaciją ir nupasakoti, kaip elgėsi tos situacijos metu kaip vadovas. Jei vadovavimo patirties neturi ir pavyzdžio pateikti negali, situacijas tenka modeliuoti.
Patirtis tikrai įdomi, išmėgini save. Jaudulio ir baimės pokalbio metu nebuvo, ekspertės buvo malonios, draugiškos moterys. Apskritai, galiu pasakyti, kad bent man šitas vertinimas jokios panikos nesukėlė. BGT pasirodė baisiau biggrin.gif

Reziumuojant - naujoji tvarka, jei sėkmingai praeini visus tuos etapus, yra šauni, nes 3 metus gali bandyti laimę įvairiose VT tarnybose thumbup.gif
Atsakyti