Dabar pradedu galvoti kad matyt vabank , pasisprendziau kazkiek, bet figūrų tiek daug nenagrinejau, vis galvojau, kad bus panasu kaip pavyzdynese BGT užduotyse, o pasirodo, kad tikrai pasunkintas Sakes, o darbas svieciasi A9
As tuoj isprotesiu, naktimis nemiegosi, skaiciavimo sekos sapnuosis.
Viskas rytoj perku valstybinis.lt
QUOTE(muncius123 @ 2013 11 06, 20:36)
Dabar pradedu galvoti kad matyt vabank , pasisprendziau kazkiek, bet figūrų tiek daug nenagrinejau, vis galvojau, kad bus panasu kaip pavyzdynese BGT užduotyse, o pasirodo, kad tikrai pasunkintas Sakes, o darbas svieciasi A9
tai kodel ne sivakara ?
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 06, 18:57)
Išlaikėte
Aš laikiau seniau, bet berods buvo 8 ž. poros; 8 nereikalingų žodžių; 10 sekų; 5 ar 7 skaičiavimai; figūrų kas likę
Dabar pasikeitę gal...
Aš laikiau seniau, bet berods buvo 8 ž. poros; 8 nereikalingų žodžių; 10 sekų; 5 ar 7 skaičiavimai; figūrų kas likę
Dabar pasikeitę gal...
Išlaikiau sekų tikrai 10 buvo, bet jos lengvos ir visas išsprendžiau o bijojau... procentinės išraiškos man sunkiau dėl pačių sąlygų painumo. figūras 2 supratau, 2 spėjau ir greičiausiai nepataikiau. Žodžių poros ir nereikalingi žodžiai irgi lengva buvo-jokių lydinių kaip čia esu skaičius
QUOTE(Apuokas @ 2013 11 06, 20:34)
Išlaikiau
puiku nėra tas vilkas tox baisus, kox piešiamas
QUOTE(Palaima2004 @ 2013 11 06, 10:57)
Dalyvavau pakaitinio VT atrankoje, dalyvavusiu is 6 buvo 3.
O man dar toks klausimas
kokie reikalavimai buvo, kad tiek mažai dalyvių tesusirinko
Ar kas nors laukia Šiauliuose laikyti BG testo, ar ne? Nu niekaip nesuprantu kas ten vyksta, rodo, kad bus lapkričio pabaigoje, bet prisijungus-meta tik Vilnių
QUOTE(Heta @ 2013 11 07, 16:36)
Ar kas nors laukia Šiauliuose laikyti BG testo, ar ne? Nu niekaip nesuprantu kas ten vyksta, rodo, kad bus lapkričio pabaigoje, bet prisijungus-meta tik Vilnių
Aš laikiau Šiauliuose ir išlaikiau, tai jei nemeta Šiaulių tai nebėra vietų žiūrėk kitam mėnesiui, nes aš ir laukiau mėnesį ir nespėjau išsilaikyti per 23 d. , tad nespėjau į norimo darbo konkursą. Sėkmės
QUOTE(Lirtane @ 2013 11 07, 17:21)
Aš laikiau Šiauliuose ir išlaikiau, tai jei nemeta Šiaulių tai nebėra vietų žiūrėk kitam mėnesiui, nes aš ir laukiau mėnesį ir nespėjau išsilaikyti per 23 d. , tad nespėjau į norimo darbo konkursą. Sėkmės
Tai, kad kitam mėnesiui nėra dar
QUOTE(Lirtane @ 2013 11 07, 17:21)
Kai gauni leidimą dalyvauti konkurse, tada atsiranda didesnis laikų BGT laikymui pasirinkimas, bet...visi Vilniuje, bent jau lapkričio mėn. (tiesa, ieškojau tik Klaipėdoj ir Vilniuj )
nesuprantu, kodėl tiek daug skiedžiat apie BGT, ruošimąsi jam. Tikrai nereik jam ruoštis, gi tikrinasi bendrieji gebėjimai. Esat protingos- išlaikysit, ne tai ne.
Perskaičiau keliuose forumuose, pasidomėjau pažįstamų patirtimi - visi, patekę į valstybės tarnybą be pažįstamų gauna tik pakatinių darbus. O gal pažįstat tokių "iš gatvės" ir gavusiųjų nuolatines vietas?
Nes na logiškai pamąsčius - savi juk ir turėtų gauti šiltesnes vieteles negu laikinąsias- pakaitinių...
Perskaičiau keliuose forumuose, pasidomėjau pažįstamų patirtimi - visi, patekę į valstybės tarnybą be pažįstamų gauna tik pakatinių darbus. O gal pažįstat tokių "iš gatvės" ir gavusiųjų nuolatines vietas?
Nes na logiškai pamąsčius - savi juk ir turėtų gauti šiltesnes vieteles negu laikinąsias- pakaitinių...