Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Dabar pradedu galvoti kad matyt vabank g.gif , pasisprendziau kazkiek, bet figūrų tiek daug nenagrinejau, vis galvojau, kad bus panasu kaip pavyzdynese BGT užduotyse, o pasirodo, kad tikrai pasunkintas verysad.gif Sakes, o darbas svieciasi A9 doh.gif
As tuoj isprotesiu, naktimis nemiegosi, skaiciavimo sekos sapnuosis.
Viskas rytoj perku valstybinis.lt
Atsakyti
QUOTE(muncius123 @ 2013 11 06, 20:36)
Dabar pradedu galvoti kad matyt vabank  g.gif , pasisprendziau kazkiek, bet figūrų tiek daug nenagrinejau, vis galvojau, kad bus panasu kaip pavyzdynese BGT užduotyse, o pasirodo, kad tikrai pasunkintas  verysad.gif Sakes, o darbas svieciasi A9 doh.gif
As tuoj isprotesiu, naktimis nemiegosi, skaiciavimo sekos sapnuosis.
Viskas rytoj perku valstybinis.lt

tai kodel ne sivakara 4u.gif ?
Atsakyti
Uztat kad 5 valandas prie figuru sedejau, akys raudonos, nieko nematau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 06, 18:57)
Išlaikėte  bigsmile.gif
Aš laikiau seniau, bet berods buvo 8 ž. poros; 8 nereikalingų žodžių; 10 sekų; 5 ar 7 skaičiavimai; figūrų kas likę  g.gif
Dabar pasikeitę gal...

Išlaikiau biggrin.gif sekų tikrai 10 buvo, bet jos lengvos ir visas išsprendžiau o bijojau... procentinės išraiškos man sunkiau dėl pačių sąlygų painumo. figūras 2 supratau, 2 spėjau ir greičiausiai nepataikiau. Žodžių poros ir nereikalingi žodžiai irgi lengva buvo-jokių lydinių kaip čia esu skaičius biggrin.gif
Atsakyti
Nu o kaip tos lenteles ar sunkios ar vidutinio lygio, bet tai figuru tik 4 buvo, pasiseke smile.gif
O II dalyje kas buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muncius123: 06 lapkričio 2013 - 22:10
QUOTE(Apuokas @ 2013 11 06, 20:34)
Išlaikiau  biggrin.gif

puiku smile.gif nėra tas vilkas tox baisus, kox piešiamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaima2004 @ 2013 11 06, 10:57)
Dalyvavau pakaitinio VT atrankoje, dalyvavusiu is 6 buvo 3.

O man dar toks klausimas smile.gif

kokie reikalavimai buvo, kad tiek mažai dalyvių tesusirinko 4u.gif
Atsakyti
Ar kas nors laukia Šiauliuose laikyti BG testo, ar ne? Nu niekaip nesuprantu kas ten vyksta, rodo, kad bus lapkričio pabaigoje, bet prisijungus-meta tik Vilnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heta @ 2013 11 07, 16:36)
Ar kas nors laukia Šiauliuose laikyti BG testo, ar ne? Nu niekaip nesuprantu kas ten vyksta, rodo, kad bus lapkričio pabaigoje, bet prisijungus-meta tik Vilnių g.gif

Aš laikiau Šiauliuose ir išlaikiau, tai jei nemeta Šiaulių tai nebėra vietų žiūrėk kitam mėnesiui, nes aš ir laukiau mėnesį ir nespėjau išsilaikyti per 23 d. , tad nespėjau į norimo darbo konkursą. doh.gif Sėkmės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lirtane @ 2013 11 07, 17:21)
Aš laikiau Šiauliuose ir išlaikiau, tai jei nemeta Šiaulių tai nebėra vietų žiūrėk kitam mėnesiui, nes aš ir laukiau mėnesį ir nespėjau išsilaikyti per 23 d. , tad nespėjau į norimo darbo konkursą. doh.gif  Sėkmės thumbup.gif

Tai, kad kitam mėnesiui nėra dar sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lirtane @ 2013 11 07, 17:21)
Aš laikiau Šiauliuose ir išlaikiau, tai jei nemeta Šiaulių tai nebėra vietų žiūrėk kitam mėnesiui, nes aš ir laukiau mėnesį ir nespėjau išsilaikyti per 23 d. , tad nespėjau į norimo darbo konkursą. doh.gif  Sėkmės thumbup.gif

Kai gauni leidimą dalyvauti konkurse, tada atsiranda didesnis laikų BGT laikymui pasirinkimas, bet...visi Vilniuje, bent jau lapkričio mėn. (tiesa, ieškojau tik Klaipėdoj ir Vilniuj smile.gif )
Atsakyti
nesuprantu, kodėl tiek daug skiedžiat apie BGT, ruošimąsi jam. Tikrai nereik jam ruoštis, gi tikrinasi bendrieji gebėjimai. Esat protingos- išlaikysit, ne tai ne. smile.gif

Perskaičiau keliuose forumuose, pasidomėjau pažįstamų patirtimi - visi, patekę į valstybės tarnybą be pažįstamų gauna tik pakatinių darbus. O gal pažįstat tokių "iš gatvės" ir gavusiųjų nuolatines vietas?
Nes na logiškai pamąsčius - savi juk ir turėtų gauti šiltesnes vieteles negu laikinąsias- pakaitinių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sointou: 07 lapkričio 2013 - 17:30