QUOTE(muncius123 @ 2013 10 31, 15:26)
Prie ko cia kvailelis, bet juk ne visi BGT islaiko, kiek zinau statistika yra 30 procentu neislaikiusiuju, o paskaicius visus komentarus, tai kiek maciau daugelis (na gal daugiausia humanitaru) laike ir saude i atsakymus, kai kam pasiseke nusauti gera atsakyma, o yra tokiu kuriems nepasiseke. O testai kaip supratau, taip is sito forumo yra jau sunkesni nei buvo birzeli, liepa rugpjuti. Perkodavimu nera, figuru analogiju nera, uzdavinuku nera kaip pavyzdziuose parodyta. Sekos jau su sesiais ir septyniais skaiciais ir ju 10, matricu (situ figuru) 10, tai pridekime skaiciavima pagal lenteles. Manyciau ne taip jau ir lengva bus, o kur dar 2 dalis.
Aš esu tikra, kad dauguma iš tų 30-ies procentų nuėjo
va bank, net pavyzdinių užduočių neperžiūrėję. Neatsimenu, kada tiksliai BGT išlaikiau, bet, regis, jau po rugpjūčio. Esu iš tų, kurios rašė, kad spėliojo. Bet tą spėliojimą irgi nereikia visiškai tiesiogiai suprasti. Pvz. reikia apskaičiuoti kokį procentą skaičiaus 11 sudaro skaičius 5. Gali nemokėti apskaičiuoti, bet jau vien pažvelgus matai, daugiau ar mažiau, nei 50%. Taip ir ieškai panašiausio atsakymo, o ne
en-den-du principu spaudi. Nežinau, ar dabar testai pasunkinti, bet tai būtų geras sprendimas, nes anksčiau klausimai tikrai per lengvi buvo. Koks tada tikslas apskritai tokį testą rengti. Nebent atsijoti tokius, kurie per konkursą paklausti, kodėl nori čia dirbti atsako: mama liepė darbą susirasti (tikra istorija, beje).