Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Gabii__ @ 2013 10 03, 10:53)

dabar va dar dvi vietos yra. Siauliuose paskutine diena pridavimui.

Tik nesuprantu, kodėl norint pretenduoti į vietą Šiauliuose, kitoks dokumentų pridavimas? neužtenka nusiųsti cv, reikia siųsti registruotu laišku arba atnešti asmeniškai.
Atsakyti
nzn. bet jei laimesit viso to prireiks, tai koks skirtumas. kitose pozicijose pvz atlyginimo nenurodo, o cia yra biggrin.gif
o siaip galit pasiskambinti personalo vadybininkei kuri nurodyta ir pasneketi, gal ir kitaip imanoma. teko su ja bendrauti irgi kandidatuojant, labai maloni ir viska smulkiai paaiskinanti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 03 spalio 2013 - 11:54

Mergina, kuri guodėsi, kad Kaune nėra konkursų su minimaliais reikalavimais - šiandien paskelbtas konkursas Teismo posėdžių sekretorius Kauno apylinkės teisme smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2013 10 04, 10:34)
dabar as dar su tokiu klausimu. manau yra dirbanciu jau ir gali pakonsultuoti. pildant privaciu interesu deklaracija pildoma apie sutuoktini. taip pat yra nurodomi ir kiti asmenys jei turi itakos. pagal ka jie ivertinami? jei is artimo rato yra dirbanciu valstybes tarnyboje, pareigunu ar pan. tokius zmones reikia traukti? imoniu vadovai? nors jie su parama ir neturi nieko bendro?

VT nedirbu, bet jei gerai suprantu, kitus reikia traukti tik tuos, del kuriu gali kilti interesu konfliktas( t.y. gali buti pazeisti viesieji ir privatus interesai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Vaida>: 04 spalio 2013 - 09:50
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 04, 09:42)
olandija?

beja, jei ne paslaptis, iš kur tuos klausimus imate?

is psl kur anksciau buvau nuroudzius kad testus nusipirkti galima paspresti:) is esmes situs klausimus sudetingesnius visus sumeciau:)

QUOTE(<Vaida> @ 2013 10 04, 09:45)
VT nedirbu, bet jei gerai suprantu, kitus reikia traukti tik tuos, del kuriu gali kilti interesu konfliktas( t.y. gali buti pazeisti viesieji ir privatus interesai).

tai as taip ir supratau, bet labai plati savoka gaunasi. be to, istatyme nurodoma, kad artimi asmenys nurodomi ir paskui vadovui kilus itarimui, kad del kazkokio paskyrimo gali kilti konfliktas nuo tos uzduoties pats salina. bet tuos artimus tada turi zinoti? nu zodziu, gal kas pilde ir konkreciai kazka rase?
Atsakyti
Sveikos,

Ir as užsiregistravau laikyti bendruju gebejimų testą. Pabandysiu savo žinias. rolleyes.gif

kilo klausimas iš ko susideda ta II dalis negi vien teoriniai klausimai? g.gif
Kaip aš jų nemėgstu....
Atsakyti
QUOTE(daline @ 2013 10 04, 11:20)
iš ko susideda ta II dalis negi vien teoriniai klausimai? g.gif 
Kaip aš jų nemėgstu....

Jūsų laimei - bus ir praktinių biggrin.gif
skaičiavimai
Atsakyti
Sveiki, o per koki puslapi registruotis BGT ?
Atsakyti
QUOTE(Heta @ 2013 10 04, 11:27)
Dabar sakykite kas jau laikėtės, ar verta eiti laikyti BGT jei sekos yra tamsus miškas? blush2.gif

Labai reliatyvu. Kas verta, o kas ne smile.gif
Prisiminkit posakį apie šampaną biggrin.gif

Sekos - lengviausia dalis teste ax.gif Tikrai. Visos tokio lygio, tarp easy ir medium . Nebuvo jokių kėlimų kvadratu, dalybos ar daugybos iš keliaženklės sudėties skaičių schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2013 10 04, 10:34)
dabar as dar su tokiu klausimu. manau yra dirbanciu jau ir gali pakonsultuoti. pildant privaciu interesu deklaracija pildoma apie sutuoktini. taip pat yra nurodomi ir kiti asmenys jei turi itakos. pagal ka jie ivertinami? jei is artimo rato yra dirbanciu valstybes tarnyboje, pareigunu ar pan. tokius zmones reikia traukti? imoniu vadovai? nors jie su parama ir neturi nieko bendro?

Man pildant reikėjo nurodyti artimus giminaičius (tėvai, broliai, seserys) dirbančius VT. Nors realiai, giminaitės, kurią nurodžiau deklaracijoje, darbas su manuoju nelabai siejosi. T.y. nei ji, nei aš jai savo darbu kaip nors palengvinti gyvenimo negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(@nda @ 2013 10 04, 13:07)
Man pildant reikėjo nurodyti artimus giminaičius (tėvai, broliai, seserys) dirbančius VT. Nors realiai, giminaitės, kurią nurodžiau deklaracijoje, darbas su manuoju nelabai siejosi. T.y. nei ji, nei aš jai savo darbu kaip nors palengvinti gyvenimo negalėjau.

aciu:) supratau:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2013 10 04, 10:52)
is psl kur anksciau buvau nuroudzius kad testus nusipirkti galima paspresti:) is esmes situs klausimus sudetingesnius visus sumeciau:)
tai as taip ir supratau, bet labai plati savoka gaunasi. be to, istatyme nurodoma, kad artimi asmenys nurodomi ir paskui vadovui kilus itarimui, kad del kazkokio paskyrimo gali kilti konfliktas nuo tos uzduoties pats salina. bet tuos artimus tada turi zinoti? nu zodziu, gal kas pilde ir konkreciai kazka rase?

Kaip pvz pasakysiu kokiu atv. artima giminaiti reikia traukti, pvz jus dirbate prie europiniu lesu, na ir ateina jusu giminaitis istaigos vadovas koks pateikti paraiska paramai, stai ir interesu konfliktas, tokius reikia traukti. Is esmes uztenka sutuoktini itrauki, o atsiradus tam tikriem faktam, kurie gali sukelti interesu konflikta reikia pataisyti kuo skubiau bet ne ilgiau kaip per 7 k.d., jei gerai pamenu.....
P.s. as pildziau, juk ne vien VT reikalaujama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(@nda @ 2013 10 04, 14:07)

Teisingai kitur reikia daug surasyti, labai nuo istaigos priklauso, as seniau kai banke dirbau, tai irgi reikejo viska: brolius, seses, tevus surasyti, nors visai nesisieja su darbu. O dabar uzteko man tik sutuoktinio duomenis pateikti.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Vaida>: 04 spalio 2013 - 14:48