QUOTE(Gabii__ @ 2013 10 04, 10:52)
is psl kur anksciau buvau nuroudzius kad testus nusipirkti galima paspresti:) is esmes situs klausimus sudetingesnius visus sumeciau:)
tai as taip ir supratau, bet labai plati savoka gaunasi. be to, istatyme nurodoma, kad artimi asmenys nurodomi ir paskui vadovui kilus itarimui, kad del kazkokio paskyrimo gali kilti konfliktas nuo tos uzduoties pats salina. bet tuos artimus tada turi zinoti? nu zodziu, gal kas pilde ir konkreciai kazka rase?
Kaip pvz pasakysiu kokiu atv. artima giminaiti reikia traukti, pvz jus dirbate prie europiniu lesu, na ir ateina jusu giminaitis istaigos vadovas koks pateikti paraiska paramai, stai ir interesu konfliktas, tokius reikia traukti. Is esmes uztenka sutuoktini itrauki, o atsiradus tam tikriem faktam, kurie gali sukelti interesu konflikta reikia pataisyti kuo skubiau bet ne ilgiau kaip per 7 k.d., jei gerai pamenu.....
P.s. as pildziau, juk ne vien VT reikalaujama
Papildyta:
QUOTE(@nda @ 2013 10 04, 14:07)
Man pildant reikėjo nurodyti artimus giminaičius (tėvai, broliai, seserys) dirbančius VT. Nors realiai, giminaitės, kurią nurodžiau deklaracijoje, darbas su manuoju nelabai siejosi. T.y. nei ji, nei aš jai savo darbu kaip nors palengvinti gyvenimo negalėjau.
Teisingai kitur reikia daug surasyti, labai nuo istaigos priklauso, as seniau kai banke dirbau, tai irgi reikejo viska: brolius, seses, tevus surasyti, nors visai nesisieja su darbu. O dabar uzteko man tik sutuoktinio duomenis pateikti.....