Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Ajerų duona @ 2013 10 28, 19:15)
Ar konkurse į pakaitinius VT pokalbis vyksta taip pat, kaip konkurse į nuolatinę VT vietą?
Ar klausimai būna paprastesni (panašiai kaip per darbo pokalbį, motyvaciniai, asmeniniai kl. ... ) ar visgi iš būsimų funkcijų, įstatymų...? Žodžiu, kaip rimtame konkurse smile.gif  ?

Lygiai taip pat kaip į nuolatinę smile.gif Klausimai iš įstatymų, konkrečių situacijų.
Atsakyti
Tai taip išeina, kad sėkmės atveju dalyvauti tektų 2 kartus 4u.gif
Pirmą kartą į pakaitinius, antrą - į nuolatinę karjeros VT vietą verysad.gif

Ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas bades isspresti

55 34 21 13 8 ?

2 -12 -32 -58 -90 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 28 spalio 2013 - 21:48
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 28, 23:35)
Gal kas bades isspresti

55  34  21  13  8  ?

2  -12  -32  -58  -90  ?

55-34
34-21
21-13
13-8 ats :5 ?

kito nžn... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 28, 22:35)
Gal kas bades isspresti

2  -12  -32  -58  -90  ?

2 - 14 = -12
-12 - 20 = -32
-32 - 26 = -58
-58 - 32 = -90
-90 - 38 = -128
Atsakyti
nu ka...buvau konkurse.papasakosiu.NMA. buvo 28 kandidatai uzsiregistrave, atvyko 18 zmoniu.komisijoj 3 nariai.uzadvinejo po 2 klausimus, grynai is NMA veiklos.jokiu asmeniniu ir pan.pokalbis truko 5-10 min.konvejeriu.komisija tikrai maloni.kiekvienas narys turejo lentele, kur kiekviena kandidata vertino.po visu pokalbiu sukviete ta chebra nemaza i viena patalpa, kur skaiciavo balus.paskaiciavus, mums visiems pranese - kadangi cia nera paslaptis, kad konkurse dalyvavo viena mergaite, kuri siuo metu yra NMA darbuotoja, kito skyriaus, tai gal jai buvo lengviausiai, na bet ji ir pasirode geriausiai.daugiausiai balu surinko tokia ir tokia.dar ivardijo sekancius 2 zm pagal balu skaicius, ir pasiule jiems stebet konkursus ir dalyvaut ir toliau.
tai ka galiu pasakyt...ar saziningas buvo?manau taip.bet ziurint is kurios puses.mano manymu ar neturetu istaigos savo darbuotojus perkelimo budu(juk yra tvarka tokia) priiminet? nes tie 17 zmoniu tiesiog negaistu laiko unsure.gif beabejo zmogus, nors ir ne ta darba, bet dirbantis sitoj istaigoj gali geriau pasirodyt per pokalbi...
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 10 29, 12:01)
nu ka...buvau konkurse.papasakosiu.NMA. buvo 28 kandidatai uzsiregistrave, atvyko 18 zmoniu.komisijoj 3 nariai.uzadvinejo po 2 klausimus, grynai is NMA veiklos.jokiu asmeniniu ir pan.pokalbis truko 5-10 min.konvejeriu.komisija tikrai maloni.kiekvienas narys turejo lentele, kur kiekviena kandidata vertino.po visu pokalbiu sukviete ta chebra nemaza i viena patalpa, kur skaiciavo balus.paskaiciavus, mums visiems pranese - kadangi cia nera paslaptis, kad konkurse dalyvavo viena mergaite, kuri siuo metu yra NMA darbuotoja, kito skyriaus, tai gal jai buvo lengviausiai, na bet ji ir pasirode geriausiai.daugiausiai balu surinko tokia ir tokia.dar ivardijo sekancius 2 zm pagal balu skaicius, ir pasiule jiems stebet konkursus ir dalyvaut ir toliau.
tai ka galiu pasakyt...ar saziningas buvo?manau taip.bet ziurint is kurios puses.mano manymu ar neturetu istaigos savo darbuotojus perkelimo budu(juk yra tvarka tokia)  priiminet? nes tie 17 zmoniu tiesiog negaistu laiko unsure.gif beabejo zmogus, nors ir ne ta darba, bet dirbantis sitoj istaigoj gali geriau pasirodyt per pokalbi...

dėja kad nėra tokios tvrakos, jeigu dirbo pagal darbo sutartį arba kaip pakaitinė ir nori į pastovią valstybės tarnnybos vietą - vienintelė galimybė konkursas.
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 10 29, 13:01)
nu ka...buvau konkurse (...) konkurse dalyvavo viena mergaite, kuri siuo metu yra NMA darbuotoja (...)  ji ir pasirode geriausiai...

Ne konkrečiai apie NMA: manau, kad apskritai įsidarbinti VT lengviausia pradėjus kaip sutartininkui. Tuomet ir konkursą į nuolatinę vietą laimėti lengviau. Tik tiek, kad kaip sutartininkui tikriausiai dar sunkiau įsidarbinti.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2013 10 29, 12:40)
dėja kad nėra tokios tvrakos, jeigu dirbo pagal darbo sutartį arba kaip pakaitinė ir nori į pastovią valstybės tarnnybos vietą - vienintelė galimybė konkursas.

na jei dirba pagal darbo sutarti- taip, bet jei valst tarnautoju, tai pagal VT 18 str, komisija vertina, ir perkelia...
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 10 29, 12:01)
dar ivardijo sekancius 2 zm pagal balu skaicius, ir pasiule jiems stebet konkursus ir dalyvaut ir toliau.

Ir? g.gif
Nebe tie laikai, kai gerai pasirodančius, bet nelaimėjusius konkurso pasikviesdavo į pakaitinius.
Kas iš to, kad jie lauks tų konkursų, kurie toje įstaigoje geriausiu atveju vėl bus po 8-10 mėn. Jeigu tai ne teismai, ne Sodra ir ne VMI - tai konkursų tikrai nereikėtų tikėtis greitu metu, o nepraktikuojant - visa tai, kas išmokta šiam konkursui - pasimirš... Ir negi realu tikėtis, kad tie gerai pasirodę, bet nelaimėję, turės kažkokį bonusą kitąkart dalyvaujant, kad juos prisimins ir pan.
Žodžiu, ar aš čia viena komisijos tame pasakyme nematau logikos, ar kaip smile.gif
Atsakyti
dalyvavau ir aš tame nma konkurse vakar, būtų iškarto pasakę, kad dalyvauja dirbančioji NMA, manau būtų dauguma išėjusi, na aš po pokalbio komisijoje supratau, kad nepakankamai pasiruošiau, bet tik dėl to, kad info buvo daug ir kai nežinai konkrečiau iš ko ruoštis, tai sunkoka, man tas konkursas buvo į naudą, nes supratau, kad reikia konkrečiau mokytis, o ne visas KPP priemones analizuoti

tik man kyla klausimas, kažin kodėl tie išgirtieji surinko tik atitinkamai 7 ir 6 balus, o laimėjusioji 9, kad netaip skaudu būtų....., kad nebedaug liko iki pirmos vietos ir.... kad nekiltų noras apskųsti....
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2013 10 29, 14:58)
nes supratau, kad reikia konkrečiau mokytis, o ne visas KPP priemones analizuoti

Gal galite parašyti plačiau, kaip reikia konkrečiau mokytis? Ar klausimai labai smulkūs buvo, ar tik esminiai g.gif Gal galite pvz. 4u.gif
Atsakyti