O kodėl jų nepaklausėte?
Per testavimą tik pateikti reikia.
Is jusu gal kazkas dalyvavo konkurse i NZT?
Kiek skaiciau, vadinamasis antrasis etapas - zodziu. Ar reikalinga pokalbiui dar ruostis? Kaip jis vyksta?
aciu
Kiek skaiciau, vadinamasis antrasis etapas - zodziu. Ar reikalinga pokalbiui dar ruostis? Kaip jis vyksta?
aciu
QUOTE(litavkasam @ 2013 09 26, 20:42)
NMA tikrai vyksta daug konkursų, kuriuose verta dalyvauti. Aš ten labai daug žmonių pažįstu, kurie įsidarbino ne per pažįstamus. Užtat žinau atvejų net keletą, kai rengė konkursus, į kuriuos niekas neatvyko, nors reikalavimai buvo tikrai maži. O juk būtų lengvai laimėję Niekada negali žinot 100 proc., bet dalyvauti tikrai verta
labai motyvuojanciai nuteikia:)
QUOTE(Makleja @ 2013 10 19, 19:18)
Merginos, ar buvo teste tokių pat klausimų kaip valstybinis.lt?
Tokiu pat klausimu tikrai nebuvo, bet esme panasi, ten pasipraktikavus tikrai lengviau, na bent jau man
sekmes
QUOTE(@nda @ 2013 10 17, 23:45)
Sunkus, menkai apmokamas darbas, todėl ir dažna darbuotojų kaita. Iš to, ką žinau apie šį darbą - jo dirbti nenorėčiau.
ačiū už ats.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 23, 20:24)
Gal kas galetu pasidalinti patirtimi del konkursu Nacionalineje mokejimo agenturoj?
patirties neturiu, bet galiu pateikt toki pvz.
NMA skelbia 2 konkursus.i tam tikra departamento, to pacio skyriaus, tik vienas konkursas - i Pirmaji poskyri, kitas skelbimas- Antras poskyris.kiek paziurejau- veikla vykdo ta pacia, su tos pacios rusies ismokom dirba.bet reikalavimai kandidatams(A13) skyriasi kardinaliai.jei i 1 poskyri reikia 3m patirties darbo su ES projektais, parama, B2 lygio, tai i antra- uztenka 2 metu stazo(visai nesvarbu kokio!), ir anglu A2...db klausimas.kuris bus saziningas?
klausimas toms,kas jau dalyvavo pokalbyje del darbo.ar klausimai buna susije vien tik su darbo specifika, su kompetencijom, ar buna visgi situ- kokios jusu stipriosios, silpnosios savybes, kodel pasirinkti butent jus turetumem,kokia save matot po 5m ir pan.nesvarbu kokia istaiga
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 10 24, 11:51)
klausimas toms,kas jau dalyvavo pokalbyje del darbo.ar klausimai buna susije vien tik su darbo specifika, su kompetencijom, ar buna visgi situ- kokios jusu stipriosios, silpnosios savybes, kodel pasirinkti butent jus turetumem,kokia save matot po 5m ir pan.nesvarbu kokia istaiga
bent jau is mano patirties visaip - paskutiniuose dvejuose konkursuose klausimai buvo grynai is istatymu ir su pareigybe susijusiu funkciju, o pvz nma tai buvo ir motyvacinio tipo klausimu - apie savybes, kur save matau po metu ir pan tai cia man rodos nuo komisijos priklauso, nors jeigu konkursas i valstybes tarnyba, o ne pagal darbo sutarti tai kaip ir su istatymais ir pareigybe labiau susije klausimai turetu buti nors personalo atstovas gali visokiu uzduoti
QUOTE(Jarida @ 2013 10 24, 06:58)
Tokiu pat klausimu tikrai nebuvo, bet esme panasi, ten pasipraktikavus tikrai lengviau, na bent jau man
sekmes
sekmes
Ačiū Jums už atsakymą