Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

O kodėl jų nepaklausėte? smile.gif

Per testavimą tik pateikti reikia.
Atsakyti
Is jusu gal kazkas dalyvavo konkurse i NZT? smile.gif
Kiek skaiciau, vadinamasis antrasis etapas - zodziu. Ar reikalinga pokalbiui dar ruostis? Kaip jis vyksta? smile.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo push: 23 spalio 2013 - 15:04
Sprendžiuosi ir aš valstybinis.lt testus. Pateikiau prašymą į vieną VT konkursą, o BGT laikysiu tik lapkričio 20 dieną.

sunkios tos figuros, rombai. schmoll.gif

Atsakyti
Gal kas galetu pasidalinti patirtimi del konkursu Nacionalineje mokejimo agenturoj?
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2013 09 26, 20:42)
NMA tikrai vyksta daug konkursų, kuriuose verta dalyvauti. Aš ten labai daug žmonių pažįstu, kurie įsidarbino ne per pažįstamus. Užtat žinau atvejų net keletą, kai rengė konkursus, į kuriuos niekas neatvyko, nors reikalavimai buvo tikrai maži. O juk būtų lengvai laimėję smile.gif Niekada negali žinot 100 proc., bet dalyvauti tikrai verta  mirksiukas.gif

labai motyvuojanciai nuteikia:)
Atsakyti
QUOTE(Makleja @ 2013 10 19, 19:18)
Merginos, ar buvo teste tokių pat klausimų kaip valstybinis.lt?

Tokiu pat klausimu tikrai nebuvo, bet esme panasi, ten pasipraktikavus tikrai lengviau, na bent jau man smile.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jarida: 24 spalio 2013 - 06:59
QUOTE(@nda @ 2013 10 17, 23:45)
Sunkus, menkai apmokamas darbas, todėl ir dažna darbuotojų kaita. Iš to, ką žinau apie šį darbą - jo dirbti nenorėčiau.

ačiū už ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 10 23, 20:24)
Gal kas galetu pasidalinti patirtimi del konkursu Nacionalineje mokejimo agenturoj?

patirties neturiu, bet galiu pateikt toki pvz.
NMA skelbia 2 konkursus.i tam tikra departamento, to pacio skyriaus, tik vienas konkursas - i Pirmaji poskyri, kitas skelbimas- Antras poskyris.kiek paziurejau- veikla vykdo ta pacia, su tos pacios rusies ismokom dirba.bet reikalavimai kandidatams(A13) skyriasi kardinaliai.jei i 1 poskyri reikia 3m patirties darbo su ES projektais, parama, B2 lygio, tai i antra- uztenka 2 metu stazo(visai nesvarbu kokio!), ir anglu A2...db klausimas.kuris bus saziningas? biggrin.gif
Atsakyti
klausimas toms,kas jau dalyvavo pokalbyje del darbo.ar klausimai buna susije vien tik su darbo specifika, su kompetencijom, ar buna visgi situ- kokios jusu stipriosios, silpnosios savybes, kodel pasirinkti butent jus turetumem,kokia save matot po 5m ir pan.nesvarbu kokia istaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2013 10 24, 11:51)
klausimas toms,kas jau dalyvavo pokalbyje del darbo.ar klausimai buna susije vien tik su darbo specifika, su kompetencijom, ar buna visgi situ- kokios jusu stipriosios, silpnosios savybes, kodel pasirinkti butent jus turetumem,kokia save matot po 5m ir pan.nesvarbu kokia istaiga 4u.gif

bent jau is mano patirties visaip - paskutiniuose dvejuose konkursuose klausimai buvo grynai is istatymu ir su pareigybe susijusiu funkciju, o pvz nma tai buvo ir motyvacinio tipo klausimu - apie savybes, kur save matau po metu ir pan smile.gif tai cia man rodos nuo komisijos priklauso, nors jeigu konkursas i valstybes tarnyba, o ne pagal darbo sutarti tai kaip ir su istatymais ir pareigybe labiau susije klausimai turetu buti smile.gif nors personalo atstovas gali visokiu uzduoti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar kas nors dalyvauja konkurse i Policijos departamenta?
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2013 10 24, 06:58)
Tokiu pat klausimu tikrai nebuvo, bet esme panasi, ten pasipraktikavus tikrai lengviau, na bent jau man smile.gif
sekmes 4u.gif

Ačiū Jums už atsakymą 4u.gif
Atsakyti