Dar patariu paskaityti Lauren Oliver "Delirium. Meilės karštinė" ir jos 2 ir 3 dalis "Pandemonium" ir "Requiem" . Toms, kurios mėgsta tikrovišką fantastiką, meilę ir puikiai perteikiamus jausmus.
Toms, kurios mėgsta paprastas nuotykių ir meilės knygas patariu paskaityti Sarah Dessen "Nakties klajūnai". Nupirko man ją tėtis Kalėdų proga. Mama juokėsi, kad jis knygyne rinkdamas knygą praleido valandą, tačiau mano manymu, kad ta valandą buvo tikrai ne veltui, nes ši knyga buvo viena geriausių per mano trumpą gyvenimėlį skaitytų knygų.
Dar labai nuostabi knyga - Jenny Downham "Kol dar gyva". Labai jaudinanti, tikroviška istorija. Nemaniau, kad taip realistiškai galima perteikti leukemija sergančios mergaitės paskutinius gyvenimo metus, meile, tėvų jausmus žinant, kad jų dukros mirtis neišvengiama.
Ransom Riggs "Ypatingų vaikų namai" - nuostabi knygą visiems fantastikos mėgėjams. Priverčia pajausti įvairiausius jausmus. Tai knyga pilna paslapčių ir prisiminimų. Meilės draugams ir šeimai. Savęs atradimo knyga. Aš ją skaičiau vasarą, ošiant jūrai. Ji pasiliko mano širdyje.
Aš esu iš tų žmonių, kurie pamatę mylimą knygą visada ją paims, paglostys viršelį, pavartys puslapius. Juos vartant man suspurda širdis, akyse kaupiasi ašaros. Skaitant aš visada MATAU. Herojų gyvenimai tampa mano gyvenimu.
Todėl aš jums siūlau šias knygas, nes aš jas jaučiau