QUOTE(Tina Les @ 2013 12 06, 11:14)
Vakar buvome paskaitoje ir ekskursijoje po gimdyklas bei palatas. Turi jie vieną gimdyklą su vonia, bet ji uždaryta, nenaudojama, lektorė net nesusimąsčiusi ją atrakino - suprask, net minties nebuvo, kad ten gali būti gimdančių. Nors dėl kitų gimdyklų teiravosi, ar galima užeiti
Pasakojo, kad pasiprašius įleistų į gimdyklą su vonia, bet jei sarėmių metu norėtumėte būti vonioje, reikėtų tartis su akušere, ar ji prisiims tokią atsakomybę. Jau nekalbant apie gimdymą vandenyje. Žodžiu, leido suprasti, kad realiai į vonią pakliūti be šansų (jeigu vertintume jos žodžius tarp eilučių) ir dar pridūrė, kad kiekvienoje gimdykloje yra WC ir dušas - to visai pakanka, kad sumažintumėte sarėmių skausmus
Žodžiu, vonia - tik parodai.
Yra mokamos palatos po 140 Lt (didesnė ir su šaldytuvu) ir po 100 Lt (mažesnė ir be šaldytuvo). Tačiau skyriuje yra bendra virtuvėlė su šaldytuvu, todėl nežinau, ar verta mokėti papildomų 40 Lt už šaldytuvą.
Įspūdis po ekskursijos gan dviprasmiškas. Lyg ir viskas gerai, bet labai didelės šilumos ir geranoriškumo nepajutau. Žinoma, tokį įspūdį paliko lektorė (gaila, pavėlavau į paskaitą ir nežinau jos pareigų), todėl pagal vieną žmogų viso personalo vertinti nereikėtų.
Tokie mano įspūdžiai. Klauskite, kad įdomu - jeigu žinosiu, atsakysiu
as irgi vakar buvau toje pamokoje, vienu zodziu nieko naujo nesuzinojau, ir sios akuseres poziuris i gimdyma vandeny sakyciau neobjektyvus , nes posakys vaikas gimes turi ikvepti - (nejaugi ji nezino kad kvepuoja per virkstele) ir jei kiekvieno vonios parodymo metu taip kalba, tai uztat ir nera norinciu. Beja skirtumas kainos ne del saldytuvo didesnes palatos , 100lt jus gulite viena, o uz 140 yra lova vyrui.
Ir ispudi man irgi ji paliko nekoki , labai negatyvus zmogus , aciu dievui tarsiuos su savo gydytoja del gimdymo , nes ant tiek negatyvaus zmogaus kaip si akusere nemaciau seniai
puslapyje yra parasyta jog galima pasirinkti gimdymo poza , nors akusere ir cia pabreze jei atsiras tam sutinkantis personalas....