Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(renatatk @ 2013 11 30, 20:00)
Didziausias minusas kad vaiku iki 12metu neileidzia aplankyti.

Mano keturmete irgi su teveliu aplanke vakare, kai jau maziau personalo koridoriuose blaskesi.
Nes siaip mokamose palatose lankyti galima be problemu, o nemokamose kai guli su kita mama teoriskai vaikams iki 6 metu negalima.
Atsakyti
QUOTE(monsve @ 2013 11 21, 12:25)
Šiaip aš tai pastebėjau, kad viskas nuo pamainų priklauso. Per keturias išgulėtas paras personalas pasikeitė 4 kartus, tai iš jų 3 akušerės buvo nerealios moteriškės (kadangi pas mane pirmagimis, tai klausimų oj kiek turėjau), viskuo padėjo, ko tiktai reikėjo, bet viena pamaina, kaip ir sakot, gal tik kartą per dieną atėjo, o paprašius pagalbos naktį su vaikučiu (dar silpna buvau) man tik pasakė, kad ji viena ant viso skyriaus ir kad palaukčiau, šiaip ar taip tai namuose vaikas irgi klyks,tad reikia priprast....:/ o visos kitos akušerės vis ateidavo ir pasiklausdavo, ar viskas gerai, ar nereikia nuskausminimo, ar nepykina, ar neskauda galvos, ar jau turiu pienuko ir pan. Iš esmės skundų personalui neturėčiau...Man, matyt, pasisekė. Grįžčiau gimdyt ten ir dar kartą smile.gif

Gimdžiau 11.13. ir mano atsiliepimai patys geriausiai ir visiškai atitinka Jūsų patirtį - gydytoja užėjusi buvo vieną kartą dienoje, bet apžiūrėjo, paklausinėjo. O akušerės l. daug pagelbėjo, patarimų davė ir tikrai ne kartą užeidavo.Be to, patys keletą kartų ėjome ir prašėme akušerės pagalbos ir sulaukėme. ax.gif

QUOTE(antaja @ 2013 12 02, 09:58)
Mano keturmete irgi su teveliu aplanke vakare, kai jau maziau personalo koridoriuose blaskesi.
Nes siaip mokamose palatose lankyti galima be problemu, o nemokamose kai guli su kita mama teoriskai vaikams iki 6 metu negalima.

Mus dvivietėje palatoje irgi lankė tėtis su 4 m. dukrele. Tuo metu buvo ir gydytoja - nieko nesakė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginia: 05 gruodžio 2013 - 23:20
Gaila, kad sūnus negalės ateiti, jei šiom dienom, sloguoja dar schmoll.gif
Atsakyti
Vakar buvome paskaitoje ir ekskursijoje po gimdyklas bei palatas. Turi jie vieną gimdyklą su vonia, bet ji uždaryta, nenaudojama, lektorė net nesusimąsčiusi ją atrakino - suprask, net minties nebuvo, kad ten gali būti gimdančių. Nors dėl kitų gimdyklų teiravosi, ar galima užeiti biggrin.gif Pasakojo, kad pasiprašius įleistų į gimdyklą su vonia, bet jei sarėmių metu norėtumėte būti vonioje, reikėtų tartis su akušere, ar ji prisiims tokią atsakomybę. Jau nekalbant apie gimdymą vandenyje. Žodžiu, leido suprasti, kad realiai į vonią pakliūti be šansų (jeigu vertintume jos žodžius tarp eilučių) ir dar pridūrė, kad kiekvienoje gimdykloje yra WC ir dušas - to visai pakanka, kad sumažintumėte sarėmių skausmus biggrin.gif Žodžiu, vonia - tik parodai.
Yra mokamos palatos po 140 Lt (didesnė ir su šaldytuvu) ir po 100 Lt (mažesnė ir be šaldytuvo). Tačiau skyriuje yra bendra virtuvėlė su šaldytuvu, todėl nežinau, ar verta mokėti papildomų 40 Lt už šaldytuvą.
Įspūdis po ekskursijos gan dviprasmiškas. Lyg ir viskas gerai, bet labai didelės šilumos ir geranoriškumo nepajutau. Žinoma, tokį įspūdį paliko lektorė (gaila, pavėlavau į paskaitą ir nežinau jos pareigų), todėl pagal vieną žmogų viso personalo vertinti nereikėtų.
Tokie mano įspūdžiai. Klauskite, kad įdomu - jeigu žinosiu, atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2013 12 06, 11:14)
Vakar buvome paskaitoje ir ekskursijoje po gimdyklas bei palatas. Turi jie vieną gimdyklą su vonia, bet ji uždaryta, nenaudojama, lektorė net nesusimąsčiusi ją atrakino - suprask, net minties nebuvo, kad ten gali būti gimdančių. Nors dėl kitų gimdyklų teiravosi, ar galima užeiti  biggrin.gif  Pasakojo, kad pasiprašius įleistų į gimdyklą su vonia, bet jei sarėmių metu norėtumėte būti vonioje, reikėtų tartis su akušere, ar ji prisiims tokią atsakomybę. Jau nekalbant apie gimdymą vandenyje. Žodžiu, leido suprasti, kad realiai į vonią pakliūti be šansų (jeigu vertintume jos žodžius tarp eilučių) ir dar pridūrė, kad kiekvienoje gimdykloje yra WC ir dušas - to visai pakanka, kad sumažintumėte sarėmių skausmus  biggrin.gif Žodžiu, vonia - tik parodai.
Yra mokamos palatos po 140 Lt (didesnė ir su šaldytuvu) ir po 100 Lt (mažesnė ir be šaldytuvo). Tačiau skyriuje yra bendra virtuvėlė su šaldytuvu, todėl nežinau, ar verta mokėti papildomų 40 Lt už šaldytuvą.
Įspūdis po ekskursijos gan dviprasmiškas. Lyg ir viskas gerai, bet labai didelės šilumos ir geranoriškumo nepajutau. Žinoma, tokį įspūdį paliko lektorė (gaila, pavėlavau į paskaitą ir nežinau jos pareigų), todėl pagal vieną žmogų viso personalo vertinti nereikėtų.
Tokie mano įspūdžiai. Klauskite, kad įdomu - jeigu žinosiu, atsakysiu  4u.gif

Lektore buvo Vyresnioji -akusere to skyriaus ( santariskiu)

Matosi kad prie valdzios ir tvirto budo moteriske smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurginia @ 2013 12 06, 01:18)
Gimdžiau 11.13. ir mano atsiliepimai patys geriausiai ir visiškai atitinka Jūsų patirtį - gydytoja užėjusi buvo vieną kartą dienoje, bet apžiūrėjo, paklausinėjo. O akušerės l. daug pagelbėjo, patarimų davė ir tikrai ne kartą užeidavo.Be to, patys keletą kartų ėjome ir prašėme akušerės pagalbos ir sulaukėme. ax.gif
Mus dvivietėje palatoje irgi lankė tėtis su 4 m. dukrele. Tuo metu buvo ir gydytoja - nieko nesakė.

Vakar sake kad iki7m vaiku neileidzia bet jai i mokama palata tai i leidzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2013 12 06, 11:14)
Vakar buvome paskaitoje ir ekskursijoje po gimdyklas bei palatas. Turi jie vieną gimdyklą su vonia, bet ji uždaryta, nenaudojama, lektorė net nesusimąsčiusi ją atrakino - suprask, net minties nebuvo, kad ten gali būti gimdančių. Nors dėl kitų gimdyklų teiravosi, ar galima užeiti  biggrin.gif  Pasakojo, kad pasiprašius įleistų į gimdyklą su vonia, bet jei sarėmių metu norėtumėte būti vonioje, reikėtų tartis su akušere, ar ji prisiims tokią atsakomybę. Jau nekalbant apie gimdymą vandenyje. Žodžiu, leido suprasti, kad realiai į vonią pakliūti be šansų (jeigu vertintume jos žodžius tarp eilučių) ir dar pridūrė, kad kiekvienoje gimdykloje yra WC ir dušas - to visai pakanka, kad sumažintumėte sarėmių skausmus  biggrin.gif Žodžiu, vonia - tik parodai.
Tokie mano įspūdžiai. Klauskite, kad įdomu - jeigu žinosiu, atsakysiu  4u.gif

as irgi vakar buvau toje pamokoje, vienu zodziu nieko naujo nesuzinojau, ir sios akuseres poziuris i gimdyma vandeny sakyciau neobjektyvus , nes posakys vaikas gimes turi ikvepti - (nejaugi ji nezino kad kvepuoja per virkstele) ir jei kiekvieno vonios parodymo metu taip kalba, tai uztat ir nera norinciu. Beja skirtumas kainos ne del saldytuvo didesnes palatos , 100lt jus gulite viena, o uz 140 yra lova vyrui.
Ir ispudi man irgi ji paliko nekoki , labai negatyvus zmogus , aciu dievui tarsiuos su savo gydytoja del gimdymo , nes ant tiek negatyvaus zmogaus kaip si akusere nemaciau seniai smile.gif
puslapyje yra parasyta jog galima pasirinkti gimdymo poza , nors akusere ir cia pabreze jei atsiras tam sutinkantis personalas....
Atsakyti
gal cia tycia ji tokia nemaloni, kad sumazetu gimdyviu srautas? g.gif
Atsakyti
Na nemanau kad su mazetu srautas gymdyviu , tiesiog toks zmogus yra dar plius zinot prie valdzios tai matosi kad moteriske su kiausais biggrin.gif
As tai ne kreipciau demesio ir tiek mirksiukas.gif Visi mes esame zmones skirtingi viena mielesni , kiti bjauresni ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cloridė @ 2013 12 07, 11:14)
gal cia tycia ji tokia nemaloni, kad sumazetu gimdyviu srautas? g.gif

jie siaip yra suinteresuoti didesniu gimdyviu skaiciumi smile.gif nes gaus daugiau pinigu ligonine.
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2013 12 07, 13:34)
jie siaip yra suinteresuoti didesniu gimdyviu skaiciumi smile.gif nes gaus daugiau pinigu ligonine.

taip ir ziauriai suinteresuoti , konkurencija dabar didele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goosia112 @ 2013 12 07, 11:34)

tai kad ne.
http://www.delfi.lt/...e.d?id=61402135

vat kaip musuose yra
Atsakyti
Ar tikrai? As supratau, kad abiejose palatose yra vieta vyrui.

QUOTE(stenia @ 2013 12 06, 22:57)
Beja skirtumas kainos ne del saldytuvo didesnes palatos , 100lt jus gulite viena, o uz 140 yra lova vyrui.

Atsakyti