Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(super_mamytė @ 2016 01 12, 13:29)
nes pagal viską esat išrašyta ir turit kreiptis pas savo gydytoją man atrodo  g.gif kai nėra pirmosios svarbos suteikti pagalbai deja visur mokėtis reikia sad.gif taip jau yra sad.gif

aš nuvažiavau vakare, apie 20 val nėštumui buvo dar 8 sav ir kraujas pasirodė ir tai turėjau mokėti, nes nebuvo grėsmės  doh.gif

O kodėl tada nereikėjo susimokėti, kai atvažiavau su kūdikiu daryt jam galvos rentgeną g.gif tose pačiose Santariškėse...
Man poliklinikoj sakė, kad po gimdymo dar dvi savaites turiu teisę nemokamai kreiptis į tą įstaigą, kurioje gimdžiau.
Atsakyti
QUOTE(Achimenė @ 2014 10 28, 11:25)
Esu tikra, kad gimdyvės niekas nelaikė pilna pūsle! Aš gimdžiau toje ligoninėje, man taip pat neleido eiti į wc. Šlapinausi į basoną. Kai nuo epidūro nebejutau noro, tai šlapimą nuleidinėjo, kad pilna pūslė netrukdytų gimdymui.
Kai gimdymą skatina neleidžia keltis, nes labai svarbu stebėti vaikučio tonus, jie dėl skatinimo gali sutrikti. Tai negi siūlot eit ramiai pasėdėt wc atsijungus nuo aparato ir nepastėbėti, kad vaikučio širdelė stoja???
Nesuprantu tokio varymo ant gydytojų neišsiaiškinus kas ir kaip!

O jau Jūs viską išsiaiškinusi kas ir kaip? O varyti ant gimdyvės etiška? Tikiuosi, kad tamsta ne medikė esate, nes dėl panačių personų moterys verčiau namuose gimdo, nei vyksta į GN patirti fizinio, moralinio smurto.
Atsakyti
Aš iš savo patirties.. Gimdžiau rugpjūtį antrą vaikutį, skatino nuleidžiant vandenis smile.gif Viskas šiaip gerai, bet kai turiu galimybę lygint su pirmu gimdymu.. Sakyčiau pirmakartėms gal geriau nevažiuot į Santariškes.. smile.gif Dėmesio mažokai, aš turbūt pusvalandžiu ankščiau būčiau pagimdžius, bet gydytojos lakstė per kitas gimdyklas.. wink.gif Na, bet viskas iš esmės gerai.. Likau patenkinta, bet jau ir viską žinojau - kas kaip smile.gif Gimdykloj pabuvom gal 3-4val. Ligoninėje man maistas klaikus ir mažai smile.gif Gydytoja Virginija Paliulytė - super! Nemokėjau niekam nieko smile.gif
Atsakyti
klausimas neseniai gimdziusioms Santariskese - ar tiesa, kad dabar oficialiai yra galimybe susitarti su gydytoju del gimdymo ir moketi i kasa? Pries 1,5 metu nebuvo, dabar gandu lygyje girdejau kad lyg atsirado tokia mokama paslauga.
Atsakyti
Tik ką grįžau po paskaitėlės, tai vedanti gydytoja pranešė, kad kasoje susimoki už gydytoją 400 e. o už akušerę 200 e. žiūrint ką norite matyti gimdymo metu. smile.gif Taip kad galimybė tikrai yra

Man kilo klausimas, jei tariesi su gydytoju asmeniškai, tai ar atsižvelgti į šias sumas ar ne. Kadangi pirmą kartą gimdysiu, net nenutuokiu kiek reiktų susimokėti (kalba eina apie susitarimą neper kasas).
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 02 10, 12:28)
Tik ką grįžau po paskaitėlės, tai vedanti gydytoja pranešė, kad kasoje susimoki už gydytoją 400 e. o už akušerę 200 e. žiūrint ką norite matyti gimdymo metu. smile.gif Taip kad galimybė tikrai yra

Man kilo klausimas, jei tariesi su gydytoju asmeniškai, tai ar atsižvelgti į šias sumas ar ne. Kadangi pirmą kartą gimdysiu, net nenutuokiu kiek reiktų susimokėti (kalba eina apie susitarimą neper kasas).

Man kolegė sakė, kad jos gydytoja/as įvardijo nuo 250 iki 400 eurų, priklausomai kiek gali duoti. Ir jie tada ten jau pasidalina su akušeriu, seselėm ir pan.
Žvėriški pinigai už darbą, kurį ir taip padarys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 02 10, 11:28)

Ačiū už info, nors man jau nebeaktualu smile.gif dėl sumos - Žiūrint koks gyd. - kai kurie atvirai pasako savo kainà, o su kai kuriais geriau apie pinigus iš anksto nekalbėt. Manau žinote savo gyd. smile.gif Mes atsižvelgėm į tokius faktoriis : teko gyd. kviest iš namú naktį, kai tuo tarpu pirmam vaikui pataikėm į darbo laikà, todėl šįkart atsidėkojom 50% didesne suma, be to su euru viskas pabrango smile.gif čia pusiau juokais, bet iš tikruju.
Atsakyti
QUOTE(suvi @ 2013 12 11, 09:41)
sanitarė? blink.gif
Visiškai taip - patvirtinu. Šiaip tai, galėtumėte reikalauti moralinės kompensacijos už sukeltą nepatogumo jausmą gimdant, nemalonias emocijas, kurias patyrėte dėl to, kad prieš jūsų valią gimdymą stebėjo pašaliniai žmonės. Taip neturi būti.

Nesuprantu, kodel taip nustembama, kad gimdymo metu gimdykloje yra "sanitare"? Ir ne sanitarė dabar vadinasi, o akušerės padėjeja smile.gif O jeigu gimdymo metu prisipils kraujo ar kitų skysčių ant grindų? O jeigu reikės kažką staigiai paduoti? O gal kažką staigiai pakviesti pagalbos? Visokių situacijų būna smile.gif Nemanau, kad gimdyvė norėtų, kad tai atliktų akušerė arba gydytoja biggrin.gif Akušerių ir gydytojų dėmesys turi būti nukreiptas į gimdyvę ir jos negali palikti jos tokiu atsakingu momentu. 4u.gif

QUOTE(suvi @ 2013 12 11, 15:29)
Taip išeina, kad pasielgus dorai tenka paskui dėl to gailėtis...

Čia mamytė turi omeny, kad atvažiavus nesusitarus ("pasielgus dorai"), negauni norimos priežiūros. Bet nepamirškim, kad kiekvienai ta norima priežiūra yra skirtinga ir gydytojai visi skirtingi, vieni talentingesni, kiti ne tokie, visų skirtingi charakteriai  ax.gif Jeigu tu nori gimdyti su tau patinkančiu ir tinkančiu gydytoju, tai ir susitari su juo ir moki jam už tai, kad metė visus savo reikalus ir atskubėjo pas jus bet kokiu paros metu.  4u.gif
Aš dėl saves jau seniai apsisprendžiau, kad man mano ir vaiko sveikata yra brangesnė už bet kokius pinigus, todėl aš nenoriu niekam nieko įrodinėti kas ką turi man daryti nemokamai ir su šypsena, aš tiesiog susitarsiu su gydytoju ir dėl trečio gimdymo ir ramiai važiuosiu gimdyti, žinodama, kad mane pasitiks profesionali ir maloni gydytoja ir akušerė  ax.gif o ne speliodama - ant kokios gydytojos teks "užsirauti"  doh.gif

Teisingai pasakė vienas gydytojas: nesuprantu kodėl vestuvėms moterys ruošiasi ilgai ir atsakingai, sužino viską nuo A iki Z, suplanuoja viską, sumoka milžiniškus pinigus, o atvažiuojant gimdyti, net nepasidomi kas yra epidurinis nuskausminimas. Gimdymas tai gi toks atsakingas ir svarbus moters gyvenime laikotarpis. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalijasmile: 18 vasario 2016 - 17:09
Šių metų statistika
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaitės, kas gimdė jau, pasakykiyt prašau, kaip santariškėse yra su patalpa daikatams laikyti, ar jie ką nors turi, ar tašes reikia mašinoje laikyti, tos kurios skirtos į palatą? Susidėjau daiktus į gimdyklą atskiroj tašytėj, o į palatą atskirai ir galvoju, kai čia daryti, kur tą tašę dėti kol gimdysiu...
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2016 03 21, 13:57)
Sveikos mergaitės, kas gimdė jau, pasakykiyt prašau, kaip santariškėse yra su patalpa daikatams laikyti, ar jie ką nors turi, ar tašes reikia mašinoje laikyti, tos kurios skirtos į palatą? Susidėjau daiktus į gimdyklą atskiroj tašytėj, o į palatą atskirai ir galvoju, kai čia daryti, kur tą tašę dėti kol gimdysiu...

Mums masinoj liepe laikyt. Taip pat ir striukes bei batus - nes rubine nakti nedirbo.
Atsakyti