Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(sbo @ 2015 03 10, 22:05)
Nu įdomiai, man kaip ir Liepa18, neleido eiti į tualtą, viską liepė daryt gulint, ir kamuolio taip pat nesiūlė...

Manau kiekvienas atvejis yra individualus.
Atsakyti
Aš gimdžiau pas daktarę Angelę Puzienę, nesitarus, tiesiog pataikau per jos budėjimą. Kai gimdžiau pirmą kartą RK tai irgi vaikščioti neleido, nors aš kažkaip per nežinojimą labai ir nesiveržiau, nors ant kamuolio teko pašokinti. Kai Santariškėse pasakė, kad galiu vaikščioti kur noriu, pamaniau, kaip greitai mados keičiasi, prieš 2 metus reikėjo tik gulėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2015 03 10, 23:05)
Nu įdomiai, man kaip ir Liepa18, neleido eiti į tualtą, viską liepė daryt gulint, ir kamuolio taip pat nesiūlė...

Aš kiek skaitau šitą temą, tai jau susidariau nuomonę, kad viskas priklauso nuo budinčio personalo.
Kiekvieni su savom taisyklėm.

Mano atveju tikrai nebuvo dėl ko neleisti vaikščioti, sėdėti ant kamuolio, eiti į wc galiausiai.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 03 11, 10:25)
Aš kiek skaitau šitą temą, tai jau susidariau nuomonę, kad viskas priklauso nuo budinčio personalo.
Kiekvieni su savom taisyklėm.

Mano atveju tikrai nebuvo dėl ko neleisti vaikščioti, sėdėti ant kamuolio, eiti į wc galiausiai.

O pas kokį gydytoją gimdėt?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2015 02 25, 14:48)
Sveikos, buvau santariskese visai neseniai.  Kas nepatiko, kad su pilnu  gimdos kaklelo atsidarymu, aisku to tas darbuotojas nezinojo, nepraleido pravaziuot iki priimamojo duru. Teko masina statyti netoli Onkologinio pastato ir pedinti apie 150 -200 m su saremiais, kas 3-4 minutes. 

Nepykite, bet cia jau kazkaip reikejo normaliai pakalbeti su apsauga vyrui, mus praleido su masina net kai vaziavom tiesiog su skausmais, ne gimdyt, pasake pravaziuoti, isleisti mane prie duru ir nuvaziuoti atgal masinos pastatyt mokamoj aiksteleje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krendel' @ 2015 03 13, 16:11)
Nepykite, bet cia jau kazkaip reikejo normaliai pakalbeti su apsauga vyrui, mus praleido su masina net kai vaziavom tiesiog su skausmais, ne gimdyt, pasake pravaziuoti, isleisti mane prie duru ir nuvaziuoti atgal masinos pastatyt mokamoj aiksteleje.  4u.gif

Tam nebuvo laiko..O apsauginis kategoriskai pasake, man nesvarbu ar gimdot, ar ne...Gal ant kito apsauginio papuolem.
Atsakyti
Mielos mamos, nevyniodama i vata noriu paklausti, kiek dabar dedat i vokeli atvykusios gimdyti ( daktarui, akuserei, anesteziologui)? Aciu labai uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Tas pats kaip paklaustumet kiek kas yra pavoges parduotuvej arba "nusukes" mokesciu hihihi.gif

http://www.delfi.lt/...s.d?id=67713648
Atsakyti
QUOTE(Neringaindr @ 2015 04 15, 12:09)
Mielos mamos, nevyniodama i vata noriu paklausti, kiek dabar dedat i vokeli atvykusios gimdyti ( daktarui, akuserei, anesteziologui)? Aciu labai uz atsakymus  4u.gif

Pamirskit tokias nesamones. Geriausia padeka gydytojui - nuosirdus "aciu". Elkites mandagiai, zmogiskai ir sulauksit tokio pat atsako.
Atsakyti
QUOTE(Benona @ 2015 04 22, 11:40)
Pamirskit tokias nesamones. Geriausia padeka gydytojui - nuosirdus "aciu". Elkites mandagiai, zmogiskai ir sulauksit tokio pat atsako.

Ant visu duru taip parasyta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringaindr @ 2015 04 15, 12:09)
Mielos mamos, nevyniodama i vata noriu paklausti, kiek dabar dedat i vokeli atvykusios gimdyti ( daktarui, akuserei, anesteziologui)? Aciu labai uz atsakymus  4u.gif

nieko nemokejom. atsidekoti galima gelemis ir nuosirdziu ACIU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2015 02 25, 16:39)
pasisekė, kad pakliuvot pas Juršėną smile.gif

Jursenas - nuostabus gydytojas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2015 03 05, 14:24)
Ar Santariskese gimdykloje leidzia vaikscioti saremiu metu? Nes prisiklausau ivairiu nuomoniu - vienos sako, kad leidzia, kitos - kad ne. Ar cia priklauso nuo situacijos g.gif Gulint saremius istvert gi daug skaudziau.

Viskas nuo situacijos priklauso. Man iskart pasake, kad vaikscioti negalesiu, nes jau atvykus fiksavo, kad trinka tonai.
Bet pazistamos kiek gimde, tai iki pat paskutines minutes laisvai vaiksciojo, sedejo ant kamuolio ir tt.
Atsakyti
Sveikos

Parašykite į A.Z kiek dabar yra duodama gydytojui po gimdymo jeigu tariesi? Jeigu nesitari tai manau yra duodama tiek, kiek kas gali?
Gimdžiau prieš 8 metus, įdomu kažkas pinigų klausimu pasikeitėsmile.gif
Atsakyti