mergaites, o kaip del vyru? Ar ileidzia lengvai, tiesiog pasakai, kad bus kartu? Ar papildomai turi praeiti kokia nors komisija ar ka..? Ar turi turetu spec.rubus kazkokius su savimi?
QUOTE(Anelie @ 2015 02 25, 13:23)
mergaites, o kaip del vyru? Ar ileidzia lengvai, tiesiog pasakai, kad bus kartu? Ar papildomai turi praeiti kokia nors komisija ar ka..? Ar turi turetu spec.rubus kazkokius su savimi?
Kai mes nuvažiavome, tai niekas net neklausinėjo ar aš čia vienas būsiu, ar ne.
Vyrui nieko nereikėjo, tik antbačius(bachilus) užsidėjo ir viskas.
Sveikos, buvau santariskese visai neseniai. Kas nepatiko, kad su pilnu gimdos kaklelo atsidarymu, aisku to tas darbuotojas nezinojo, nepraleido pravaziuot iki priimamojo duru. Teko masina statyti netoli Onkologinio pastato ir pedinti apie 150 -200 m su saremiais, kas 3-4 minutes.
Ispudziai tokie, priimamajame man viskas buvo gerai, prieme normaliai.
Greitai patekau i gimdykla. Greitai pagimdziau. Gydytojas Jursenas buvo nuostabus.
Su niekuom nesitariau, niekam pinigu nemokejau. Gimdykloje prabuvau 18 minuciu. Teko panaudot reples, prakirpti mane, bet aciu Dievui del to buvo isgelbetas mano vaikelis. Vandenys buvo zali, tirsti, vaikelis jau buvo belendas i si pasauli. Gimdykloje man nuleido vandenys ir po 3-4 saremiu as jau turejau leliu. Leliu greitai atgaivino, mane susiuvo. Gyd sake, jei butu dare CP, nebutu speje pasiruosti, nes mano gimdymo veikla buvo labai jau uzsivedus. O visa gimdymo trukme nuo pirmu saremiu uztruko 2.5 val. Gydytojas Jursenas liepe man gimdyti, nors pries tai turejau 2 CP, nes jei butu dar kelios minutes uzdelstos, gal but nebuciau dabar supavus savo nuostabaus vaikelio.
Palatos superines, akuseres ir gydytojai visi malonus. Nei is vieno nepajutau nei negero zvilgsnio, nei kokios replikos. As ten pasijutau tikrai labai globojama. Gydytojas Jursenas kiekviena diena ateidavo ir mane apziuredavo, kaip viskas gyja, teiraudavosi kaip as jauciuos. Net pacios akuseres stebejosi, kaip cia jis taip manimi rupinasi. O sakau dar karta, nei mokejau, nei tariausi. Ir nesu kokia izimybe, kad manimi taip rupintusi..Esu tiesiog 3 vaiku mama.
Ispudziai tokie, priimamajame man viskas buvo gerai, prieme normaliai.
Greitai patekau i gimdykla. Greitai pagimdziau. Gydytojas Jursenas buvo nuostabus.
Su niekuom nesitariau, niekam pinigu nemokejau. Gimdykloje prabuvau 18 minuciu. Teko panaudot reples, prakirpti mane, bet aciu Dievui del to buvo isgelbetas mano vaikelis. Vandenys buvo zali, tirsti, vaikelis jau buvo belendas i si pasauli. Gimdykloje man nuleido vandenys ir po 3-4 saremiu as jau turejau leliu. Leliu greitai atgaivino, mane susiuvo. Gyd sake, jei butu dare CP, nebutu speje pasiruosti, nes mano gimdymo veikla buvo labai jau uzsivedus. O visa gimdymo trukme nuo pirmu saremiu uztruko 2.5 val. Gydytojas Jursenas liepe man gimdyti, nors pries tai turejau 2 CP, nes jei butu dar kelios minutes uzdelstos, gal but nebuciau dabar supavus savo nuostabaus vaikelio.
Palatos superines, akuseres ir gydytojai visi malonus. Nei is vieno nepajutau nei negero zvilgsnio, nei kokios replikos. As ten pasijutau tikrai labai globojama. Gydytojas Jursenas kiekviena diena ateidavo ir mane apziuredavo, kaip viskas gyja, teiraudavosi kaip as jauciuos. Net pacios akuseres stebejosi, kaip cia jis taip manimi rupinasi. O sakau dar karta, nei mokejau, nei tariausi. Ir nesu kokia izimybe, kad manimi taip rupintusi..Esu tiesiog 3 vaiku mama.
pasisekė, kad pakliuvot pas Juršėną
QUOTE(ernesin @ 2015 02 25, 15:39)
pasisekė, kad pakliuvot pas Juršėną
Zinau. Dekoju D ir Jursenui.
Neseniai gimdziau SK. Viskas tiesiog super . Visas personalas geras,malonus, paslaugus. Jauciausi kaip sanatorijoje ir nenorejau isvaziuoti Su niekuo nesitariau ir niekam nieko nemokejau. Isvaziuojant palikom personalui prie kavos pasivaisinti vaisiu tiesiog noredami kukliai atsidekoti. Tikrai rekomenduoju gimdyti tik Santariskese
Ar Santariskese gimdykloje leidzia vaikscioti saremiu metu? Nes prisiklausau ivairiu nuomoniu - vienos sako, kad leidzia, kitos - kad ne. Ar cia priklauso nuo situacijos Gulint saremius istvert gi daug skaudziau.
QUOTE(Levereti @ 2015 03 05, 13:24)
Ar Santariskese gimdykloje leidzia vaikscioti saremiu metu? Nes prisiklausau ivairiu nuomoniu - vienos sako, kad leidzia, kitos - kad ne. Ar cia priklauso nuo situacijos Gulint saremius istvert gi daug skaudziau.
Manau priklauso nuo kiek cm atsiveres kaklelis, jei gimdos kaklelis atsiveres pvz. 8-9-10 cm, jau vaiksciot nelabai leis.
QUOTE(Levereti @ 2015 03 05, 13:24)
Manau tikrai leidzia. Zinoma jeigu didelis atsidarymas,gal ir nelabai,nes paskui paciai gimdyvei labai sunku ant gimdymo kedes uzlipti. O siaip man su 9cm atsidarymu pasiule ,jei noriu bent atsistoti ir atsiremus pastoveti,bet as jau tam neturejau jegu zinoma .
QUOTE(Levereti @ 2015 03 05, 14:24)
Leidžia, galima vaikščioti ir į tualetą (kuris yra gimdykloje). Pasiūlo kamuolį, man jis labai tiko, lengiau buvo ištverti sąremius. O atsiguliau prieš pat gimstant vaikučiui. 4 min. ir aš mama
Man neleido vaikščioti, net į wc neleido - davė basoną. Apie kamuolį, tai išvis pasvajoti tik
Tam neleidimui priežasčių nebuvo, jiems gal taip patogiau, net nežinau.
Pvz. VGN vaikščiojau iki pat stūmimo su lašeline ir į wc ėjau.
Tam neleidimui priežasčių nebuvo, jiems gal taip patogiau, net nežinau.
Pvz. VGN vaikščiojau iki pat stūmimo su lašeline ir į wc ėjau.
QUOTE(Murkaka @ 2015 03 10, 15:59)
Leidžia, galima vaikščioti ir į tualetą (kuris yra gimdykloje). Pasiūlo kamuolį, man jis labai tiko, lengiau buvo ištverti sąremius. O atsiguliau prieš pat gimstant vaikučiui. 4 min. ir aš mama
Nu įdomiai, man kaip ir Liepa18, neleido eiti į tualtą, viską liepė daryt gulint, ir kamuolio taip pat nesiūlė...