Sveikos, gimdžiau ir aš šioje ligoninėje. Rinkausi ją, nes rekomendavo sesuo, gimdžiusi VGN ir Santariškėse, tad turėjo su kuo palyginti ir jos atsiliepimai apie Santariškes buvo tik patys geriausi. Bandžiau ieškoti atsiliepimų internete ir kai pamačiau, kokių blogybių rašo, nusprendžiau nebesekti šios informacijos ir kaip bus taip. Iki tikrojo gimdymo dar du kartus su nevisai tikrais alermais lėkiau į Santariškes. Priėmė, apžiūrėjo kaip priklauso, tik antrą kartą išgirdau nelabai malonų komentarą, kad nėr čia ko be reikalo važinėti, nes "ten nuolat lendant tik labiau skatinamas gimdymo procesas ir mums reikia su kiekvienu jūsų apsilankymu dokumentus iš naujo pildyti". Tačiau tai manęs neatbaidė, nes iš tokių įstaigų aš nesitikiu malonaus bendravimo ir jau tos pačios dienos naktį grįžau su rimtais sąrėmiais ir 6 cm atsivėrusiu gimdos kakleliu. Mano gimdymą priminėjo Sigitas Daubaris. Tik po gimdymo paskaičiau apie jį, ir gerų atsiliepimų labai mažai radau, daugiausia pasipiktinimo dėl jo grubumo. Gimdymo metu labai supanikavau, gimdžiau be epidūro, tik su nuskausminamaisiais, kurie visiškai nepadėjo, o tik apsvaigino, tad buvo labai sunku susikaupti, o gydytojo grubumas leido labiau suklusti ir susikoncentruoti, kas padėjo išvengti pompos ir replių, nes jau buvo pradėta apie tai svarstyti, kadangi man tikrai sunkiai sekėsi išstumti vaikelį. Esu prieš kyšius, todėl ir šį kartą nieko nedavėm, bet tikrai nepasakyčiau, kad buvo blogai manim ar mano dukrele pasirūpinta, aišku aš neturiu su kuo palyginti
Labai patiko personalas, kuris padeda mamytėms po gimdymo - tikrai atsakingas, paaiškina, galėjau drąsiai klausti ir visada gaudavau atsakymus. Antro vaikelio nebeplanuojam, bet jei netyčia kažkas aukščiau nuspręstų kitaip, tai dar kartą gimdyčiau tik šioje ligoninėje