Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Na kartais tos knygos ir 'naturalieji' kursai padaro meskos paslauga mamytems. Skaudu tampa, kai nevyksta kaip 'turetu vykti' arba 'knygoj parasyta'. Pati tai patyriau tiek su gimdymu, tiek su zindymu...

Nenusiminkit, Coralle , bus dar laiko ivairiausiais budais rysi su vaiku megzti ir stiprinti, visas gyvenimas pries akis 4u.gif Sveikinu sus tebukliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2015 02 07, 19:58)
Džiaugiuosi, kad Jums taip pasisekė  4u.gif  prieš gimdymą buvau labai daug skaičius literatūros kas ir kaip turi būti, kaip geriau vaikeliui, labai to norėjau, o gavos viskas kitaip deja... Netgi gimdymą rinkausi be epidūro, nes irgi skaičiau kad leliukui taip streso mažiau, nors pačiai mamai gal kiek daugiau skauda, o  vos pradėjus man stumti, daktarė dar pradėjo šaukti ant manęs " tu čia nerėk o stumk"....

Na man bent finalas buvo gražus smile.gif
Nes nuo pat pradžių dėl skatinimo prisikankinau ten iki vakaro, rašiau jau šioje temoje, tai nesikartosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2015 02 07, 19:15)
Na kartais tos knygos ir 'naturalieji' kursai padaro meskos paslauga mamytems. Skaudu tampa, kai nevyksta kaip 'turetu vykti' arba 'knygoj parasyta'. Pati tai patyriau tiek su gimdymu, tiek su zindymu...

Nenusiminkit, Coralle , bus dar laiko ivairiausiais budais rysi su vaiku megzti ir stiprinti, visas gyvenimas pries akis  4u.gif Sveikinu sus tebukliuku  wub.gif

Šiuo atveju knygos čia ne prie ko, čia medikų savanaudiškumas greičiau uzbaigti darbus ir "atsipūsti" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2015 02 08, 02:18)
Šiuo atveju knygos čia ne prie ko, čia medikų savanaudiškumas greičiau uzbaigti darbus ir "atsipūsti" smile.gif

Knygos prie to, jog kartais buna didelis skirtumas tarp teorijos ir praktikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2015 02 07, 17:13)
Visai neseniai pagimdžiau savo pirmą leliuką Santariškėse, ir, tiesą sakant, labai likau nusivylus, nors buvau girdėjus labai gerų atsiliepimų.. Antrą kartą ten nebegimdyčiau..

Aš jau jaučiausi "melage", kai visoms taip gerai aplinkui, o mano šio gimdymo patirtis buvo pati baisiausia iš trijų gimdymų. Su visais studentų būriais, užgulimais ant pilvo ir dar n smulkmenų, kurie mane pakraupino.
Aš ten irgi niekad nebegimdyčiau, net turėdama sveikatos problemų (dėl jų ten ir nukreipė gimdyt). Dabar visai drąsia ranka pasirašyčiau atsisakymą ten vykti.

Jūs nepergyvenkite, su laiku viskas užsimirš ir dar bus pati nuostabiausia jūsų patirtis. Ir dabartinį gimdymą vertinsit su laiku kitaip - baisumai užsimirš. Pamatysit, kitą vaikelį pagimdysit visai kitaip ir kitur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 02 08, 15:56)
Aš jau jaučiausi "melage", kai visoms taip gerai aplinkui, o mano šio gimdymo patirtis buvo pati baisiausia iš trijų gimdymų. Su visais studentų būriais, užgulimais ant pilvo ir dar n smulkmenų, kurie mane pakraupino.

Mūsų gimdymai šioje klinikoje labai panašios patirties, tik gaila kad liūdna ta patirtis verysad.gif
Stengiuos negalvoti apie tai kas buvo neigiama ir tikiu kad pasimirš viskas su laiku, o visoms gimdančioms santariškėse linkiu kad pavyktų viso to išvengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coralle @ 2015 02 07, 19:58)
Džiaugiuosi, kad Jums taip pasisekė  4u.gif  prieš gimdymą buvau labai daug skaičius literatūros kas ir kaip turi būti, kaip geriau vaikeliui, labai to norėjau, o gavos viskas kitaip deja... Netgi gimdymą rinkausi be epidūro, nes irgi skaičiau kad leliukui taip streso mažiau, nors pačiai mamai gal kiek daugiau skauda, o  vos pradėjus man stumti, daktarė dar pradėjo šaukti ant manęs " tu čia nerėk o stumk"....

Parasykit daktares pavarde, jeigu nenorit cia, galit i az, nes planuoju gimdyti Santariskese, nesinori ant tos gydytojos pataikyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2015 02 09, 15:49)
Parasykit daktares pavarde, jeigu nenorit cia, galit i az, nes planuoju gimdyti Santariskese, nesinori ant tos gydytojos pataikyt schmoll.gif

Tikrai gaila, bet pavardės jos nežinau, nes čia kaip ir Rasma rašė, kad eina šniūrais, bet niekas neprisistato, kas keisčiausia. Tą gydytoją pamačiau tik tuomet kai atėjo laikas stumti; kad ji gydytoja supratau tik iš jos balto chalato, o skaityti pavardės tuomet jau net jėgų ir minčių nebuvo, iki tol visas tas valandas kiek buvau užeidavo vos ne vis kita sesutė patikrinti kiek atsidarius... doh.gif iki paskutinės akimirkos taip man niekas tiksliai ir nepasakė kas priims gimdymą.
Dėl tos daktarės atsimenu tik kad ji maždaug apie 45 metų amžiaus plius minus, tamsi su akinukais, neaukšta ir nestambi. Išrašė visai kita daktarė, o ta tik priėmė gimdymą ir daugiau aš jos nebemačiau. Pati norėčiau bent jau jos pavardę žinot ir drąsiai ją čia viešai parašyčiau, nes jei tik būtų mano valia, tokioms kobroms aš išvis neleisčiau gimdymų priiminėt, nes mano nuomone, gimdymas yra pats švenčiausias tikriausiai dalykas moters gyvenime, tai tokiems žmonės kaip ši daktarė tokioj srityj tiesiog ne vieta..
Atsakyti
Dirbantys medikai

http://www.santa.lt/...c...&Itemid=129
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2015 02 09, 21:40)

Peržiūrėjom su vyru, bet žinokit pagal šitas foto pasakyti šimtu procentu sudėtinga, nes info turbūt kiek pasenus, g.gif nes net ir tos gyd su kuriom susidūriau dar iki gimdymo ir gerai atsimenu, man šiose foto į save kažkaip nepanašios...
Atsakyti
Laba,

gal galit patikslinti, mielosios, kaip su tuo tarimusi gimdyti? Pvz., aš privačiai einu pas Laužikienę, ji Santariškėse taip pat dirba, patogologijos skyriuje. Tai tas susitarimas reiškia, kad aš jai duodu vokelį, už tai kad ji sudalyvautų, taip? O kai važiuoji nesitarus, tai tiesiog nežinai pas ką pakliūsi g.gif Turbūt keistai paklausiau, bet tikiuos eina suprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilija @ 2015 02 13, 12:01)
Laba,

gal galit patikslinti, mielosios, kaip su tuo tarimusi gimdyti? Pvz., aš privačiai einu pas Laužikienę, ji Santariškėse taip pat dirba, patogologijos skyriuje. Tai tas susitarimas reiškia, kad aš jai duodu vokelį, už tai kad ji sudalyvautų, taip? O kai važiuoji nesitarus, tai tiesiog nežinai pas ką pakliūsi  g.gif Turbūt keistai paklausiau, bet tikiuos eina suprast biggrin.gif

Atsakymas taip. Jei taries, ji gauna voka, ji turi ateiti.
Jei negauna voko, nesitari ir vaziuoji nesitarus, kas dirbs, tas priims gimdyma.

Atsakyti