Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(gabrielyyyte @ 2015 01 01, 20:12)
Sveikos, gimdziau kuciu vakara. su niekuo nesitariau ir niekada ten nebuvau. visa diena buvo lengvi saremiai tad tikejausi, kad kucias dar isbusiu namie, bet paskaiciavus kas kiek laiko jie vyksta supratau, kad teks vaziuoti bent pasitikrinti ar jau prasideda. Nuvaziavau 18val. pasirodo su 6cm gimdos atsidarimu, kadangi pirma cezari turejau tai maniau, kad ir antras bus. Visi aplinkui buvo paslaugus ir geranoriskai nusiteike :-) paklausus ar iki rytojaus pagimdysiu pasake, kad siandiena tai tikrai :-) nustebau kai manes paklause ar nusiteikusi pati gimdyti ar cezari daryti? pasimeciau, tai su ginekologe kuri apziurejo nusprendeme, kad reiketu pabandyti pacei nes kol kas nemato del ko daryti cezari. Nuvedus i gimdykla dave marskinelius, net neklause ar norite dave ir liepe apsivilkti. Buvo jaunas daktaras ir labai miela gimdymo akusere. Taigi iki 19.45 jau laikiau savo "kuciuka"ant ranku :-) nespejo net nuo skausmo vaistu suleisti nors sake jeigu ka tai kad sakyciau kazka sumastys nes epidurui pervelu jau buvo su 6cm. Gerai, kad tureju isidejusi vokiskos kavos ir vokisko sokolado juk kucios :-). Taigi, labai esu patenkinta visu personalu. Palatos erdvios, dvivietes. jeigu viskas gerai laiko 2-3paras. Mus laike 3 nes kadangi vakare pagimdziau ir del to, kad eme vaikuciui krauja, nes pries tai 2savaites labai musu seimyna virusu prasirgo tad bijojau, kad vaikutis nebutu jo pasigaves, bet viskas buvo gerai.

kaip smagu skaityti tokius atsiliepimus ir dar nesitarus,nu puiku smile.gif o gal pamenat kuri akusere prieme gimdyma ir kokia daktare dalyvavo? 4u.gif ar studentu/rezidentu buvo ?
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2015 01 03, 20:45)
kaip smagu skaityti tokius atsiliepimus ir dar nesitarus,nu puiku smile.gif o gal pamenat kuri akusere prieme gimdyma ir kokia daktare dalyvavo? 4u.gif ar studentu/rezidentu buvo ?

Oi zinokite daktaras buvo vyras, skaiciau daktaro pavarde ir akuseres, bet kad atsiminciau ne iki to man buvo doh.gif klausiau ir vyro gal atsimena bet jis net nepasidomejo. Daktaras buvo nesenas kokiu 33-iki 40metu. su akiniais, o akusere kiek maciau trumpais dvieju spalvu plaukais (is apacios tamsus, is virsaus sviesus), deja tik tokios mano zinios is mano gimdymo. Ligtais buvo viena studente, ji priziurima akuseres mane susiuvo, nes akusere komentavo kaip reikia kaip geriau siuti.
Atsakyti
Klausimas: kūdikius rengia ligoninės rūbeliais ar dar gimdykloje reikia savus duoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bellizimo @ 2015 01 07, 22:20)
Klausimas: kūdikius rengia ligoninės rūbeliais ar dar gimdykloje reikia savus duoti?  blush2.gif

Manes akusere prase drabuzeliu kudikiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bellizimo @ 2015 01 07, 23:20)
Klausimas: kūdikius rengia ligoninės rūbeliais ar dar gimdykloje reikia savus duoti?  blush2.gif

Aš savus turėjau, jei man net gimdymo maikės nepasiūlė, tai manau, kūdikiui tuo labiau nieko nepasiūlytų smile.gif
Atsakyti
Reikia savus turėti. Man rodos ir maloniau savais aprengti rolleyes.gif
Manau, jei jau nebūna mamos pasiruošusios - koks pvz. ekstra atvejis, tai turi tų rūbelių ir aprengia
Atsakyti
QUOTE(bellizimo @ 2015 01 07, 22:20)

Aš savų nedaviau,tai man vaiką atnešė suvyniotą į du vystyklus ir kaldrytę.
Atsakyti
Gal galite is nesenai gimdziusiu mamyciu parasyti, kaip ten su apmokejimu i kasa, jei gimdai susitarusi su savo gydytoju? Ar vis dar taip galima?
Kokia suma mokama i kasa? pries ar po gimdymo? ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Kadangi pirma gimdziau nedidelio miesto ligonineje, tai turiu su kuo palyginti. Ir galiu drasiai pasakyti gimdymas Santariskese geriausias mano pasrinkimas, pradedant nuo gydytoju, akusiariu, ligonines aplinkos ir baigiant maistu. Nuostabiausia mano gyvenime sutikta daktare, kuri padejo isvysti si pasauli mano mergytei, tai Virginija Paliulyte, aciu Jums smile.gif Po gimdymo dalyvavau jos moksliniame tyrime, tad teko pabendrauti, tai tikrai super super zmogus.
O ir pati ligonine auksciausio lygio!
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2014 12 29, 17:24)
O norejau dar paklausti gimdymui marskinus duoda ar reikia kazkokioje spec parduotuveje pirkti?

Aš turėjau savo naktinius. Niekas net neklausė, ar turiu juos. Bet gimdymo eigoje jie man truputį susitepė, tai iš karto perrengė ligoninės marškiniais.
Atsakyti
ar gavot kas praset epidurine nejautra Santariskiu klinikose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2015 01 22, 01:07)
ar gavot kas praset epidurine nejautra Santariskiu klinikose? g.gif

Negavau, buvau skatinama. Nuo pietų prašiau, bet taip nieko ir negavau. Pagimdžiau beveik 22 val.
Atsakyti