QUOTE(auksine @ 2014 12 30, 11:57)
pas ka gimdet?
pas ka gimdet?
Kai jau prasidėjo gimdymas pakliuvau pas Gintautą Domžą. Šiaip nieko toks, sakyčiau pats normaliausias žmogus, kuris buvo su manimi per tą dieną.
Aš nuo 7 ryto buvau skatinama, o pagimdžiau beveik 22 val.
Tai per tą laiką visokio plauko personalo perėjo.. Sąrėmiai buvo žvėriški, trūkinėjo sąmonė, nuo skausmo ir panikos priepuoliai buvo net. Maldavau epiduro, bet tipo nematė reikalo, nes aparatas nefiksavo normalių sąrėmių
Dar net juokėsi kelios akušerės, kad esu labai nekantri, kaip princesė.
Su Gintautu Domža tą vakarą dirbo akušerė Kristina lyg... Tokia aukšta, liekna, trumpais juodais plaukais. Nieko blogo apie ją irgi negaliu pasakyti, dirbo savo darbą kaip priklauso.
Man sunkiausiai buvo išverti visą tą dieną su tais baisiais sąrėmiais, ir kai buvo dzin, nes mat aparatas nefiksavo normalių sąrėmių. O sąrėmius tikrai fiksavo, bet norėjo voko ta akušerė, kuri stebėjo mane dienos metu. Tikrai, tokio kiaulės snukio dar neteko matyti - atsiprašau už išsireiškimą. Gaila, tos akušerės pavardės neatgaminu, kuri 7 kart ėjo tartis dėl epidūro neva, bet vis kažkas jai sutrugdydavo...
Ir kiekvieną kart kai vyras ją vėl kviesdavosi, teiravosi, kur tas epidūras, ji vėl ateidavo ir maždaug: "tai tikrai norit epidūro, negi taip skauda?? Na gerai, tuoj nueisiu pakviesti, kad padarytų epidūrą"
Todėl manau susitarus tokių juokelių nebūtų, nes moki pinigus, tai su tavimi ir elgiasi normaliai.
Su dukra tariausi VGN, nors gimdymas komplikavosi, bet bent jau nepatyriau pajuokų ne vietoje.