Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Labas, o ta sutikima "viskam" reikia butinai pasirasyti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meow99 @ 2014 10 06, 04:09)
Labas, o ta sutikima "viskam" reikia butinai pasirasyti? sad.gif

apie ka jus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zioge @ 2013 12 10, 20:51)
Nu čia kažkaip keistai, o atsiklausė ar gali dalyvauti rezidentai - jie gi mokosi? Kai gimdžiau pirmąjį savo vaiką (antras pakeliui) studentai - rezidentai negalejo įeiti be gimdyves leidimo. Bet tai buvo prieš 7 metus... g.gif  gal dabar viskas pasikeitė...

Manęs niekas neklausė, nieko nepasirašinėjau, bet dalyvavo.

Gimdžiau sausį, tuo metu, kaip čia ir kitos rašėte, buvau euforijoj, ir tik po laiko susidėliojo man mintys, tai galiu pasakyt, kad ne itin teigiami atsiliepimai. Tik pagimdžius, niekas man nesakė ir nenurodė, kad iškart vaikelį dėčiau prie krūties. Dvi ar tris valandas gulėjom ir laukėm, kol perkels mus į palatą. Vaikas prie krūties nebuvo pridėtas.
Gimdymo eigoje buvo ir tokių momentų, kai visos kažkur dingdavo ir aš net nežinojau, ką man reik daryt, stumt ar ne, laukt ar kaip...
Nepatiko, kai sąrėmiai jau laužo mane kaip reikiant, o šalia sėdi rezidentė ir užduoda visokius kvailus klausimus, o mano veidas visas perkreiptas nuo skausmo, nervina, nu žodžiu...
Dar keista, kad atvariau, paguldė, ir nesiūlė nei vaikščiot, nei kokio kamuolio davė. Gal todėl, kad atvažiavau su dideliu atsidarymu.

Sakau, po laiko daug ką pamatai ir prisimeni kitomis akimis...

Jokių marškinukų man nesiūlė, turėjau savus.
Atsakyti
QUOTE(M.K. @ 2013 12 13, 16:36)
ogo biggrin.gif aktyvi valgio siūlytoja. Pas mane pasibelsdavo, atnešdavo, ilgai nepaimdavo, atėjus paklausdavo ar papietavau, žodž, gerai ir šiuo klausimu

Pas mus atnešdavo maistą, ir sakė, kad greičiau valgytume, nes turi surinkt indus, o sau indų negalima pasilikti...Aš turėjau apetitą, tai valgiau,o va palatos kita mamytė nenorėdavo, tai taip ir likdavo ligoninės maisto nepavalgius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2014 01 09, 14:40)
hmm, tikrai visoms taip vyksta? tada tikrai nelabai malonu ir net sakyčiau nelabai patogu g.gif
kai gimdžiau RK, tai pakviesdavo į spec.kambarėlį apžiūrai ant kėdės.
dar klausimas gal žinote, ar gimdant savaitgalį būna mažiau daktarų, ypač tų senbuvių profesionalų? ir šiaip ar pradeda savaitgalį skatinti, ar visgi laukia pirmadienio? g.gif

Taip, ir aš buvau apžiūrėta palatoje. O lova stovi priešais kitą lovą, tad jei palatos mamytė guli tuo metu, gali lygiai taip pat kaip gydytoja tave apžiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baravyke @ 2014 03 04, 12:36)
Tad norejau paklausti ten gimdziusiu - ar jus atvaziavot jau su saremiais? ar state lasaline ir greitino procesa?

Aš atvažiavau be sąrėmių, bet su 6-7 cm atidarymu, lašelines ir kateterį buvo prijungė, bet nžn ką ten leido... Bei kai nuleido vandenis, tada procesas prasidėjo, skausmas ir t.t. Po vandenų nuleidimo pagimdžiau per 4 valandas.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 10 10, 13:07)
Taip, ir aš buvau apžiūrėta palatoje. O lova stovi priešais kitą lovą, tad jei palatos mamytė guli tuo metu, gali lygiai taip pat kaip gydytoja tave apžiūrėti  biggrin.gif

Ziuri per maksti?... Ir dar palatoje?.... Pries 3 metus antakalny neziurejo...
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 10 12, 10:11)
Ziuri per maksti?... Ir dar palatoje?.... Pries 3 metus antakalny neziurejo...

Į vidų nelenda, išoriškai apžiūri.
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 09 10, 13:32)
Jau buvo toks atsakymas - tikrai tiek. Ir gauti be šansų verysad.gif

Na jau, na jau, nereikia persudyti - dvi drauges poros savaiciu begyje gimde ir mokamas palatas gavo (vienai teko 1 nakti pagulet bendroj) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Birutia @ 2014 08 05, 15:59)
O kaip jie elgiasi su nestumais virs 40 sav? RK tai kai sueidavo 41 savaite is karto pasiulydavo skatinti. Gal zinot kaip cia? Is anksto aciu uz info  4u.gif

Dar nepagimdziau, bet mane apziurejusi rezidente ramiai isaiskino, kad jie leidzia nesioti tik iki 41 sav. (VGN pernesiojau 12 d. ir veikla po pakrapstymo patologiniam prasidejo pati).
Atsakyti
Ar yra kas nors is jusu taresis su tam tikra gydytoja is Santariskiu ir gimdymo metu nesulaukus jokiu rezidentu/studentu vizitu? ax.gif Nes paskaitelej aiskiai dave suprasti,kad jei zengi per slenksti sitos ligonines gimdymui,tai automatiskai sutinki ,kad tai yra universitetine ligonine ir tave gali aplankyti studentai/rezidentai ir gali dalyvauti tavo gimdyme nori tu to ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 10 05, 07:54)
biggrin.gif na vat tikrai neaišku kur aš buvau tuomet  biggrin.gif

Kad ir dėl to wc, matyt viskas priklauso nuo budinčio personalo. Manęs neleido ir taškas, sako yra basonas - jokių vaikščiojimų negali būt doh.gif
Beje, wc taip pat buvo gimdykloje - keli žingsniai iki jo ir negalima buvo naudotis, absurdas žodžiu smile.gif
Nors ir gydytojas, ir akušerė sakyčiau jauni abu, tikrai dar neturintys 40 m. man rodos.

Šiaip tikrai gaila, kad neteko išbandyti tų naujų lovų-transformerių ax.gif

Nes atvykus skatinimui, priėmimo skyriuje irgi gyrė tas lovas, sako oi oi kokios geros, kol pildė dokus, dar davė lankstinuką pažiūrėti su tomis pozomis. Na galvoju - fantastika smile.gif

Tokį žiūrėjau http://www.tevu-darz...lialas/page/138  138 psl. apačioje

šiaip tai yra negerai, kad neleido i wc, nes teoriškai pilna šlapimo puslė gali sukelti komplikacijas - neleisti galvutei įsistatyti arba gimdai po gimdymo gerai susitraukti. Juk ir su lašaline galima į wc nueiti ir aparatą galima trumpam atjungti. Šiaip jeigu pasitaiko toks gydytojų savivaliavimas, reikia įžuliai klausti kodėl negalima ir kas bus jeigu nueisiu. Net gimdymo metu moteris yra atsakinga už save ir visada yra tavo ir tik tavo sprendimas, ką daryti ir ko ne, ką leisti gydytojams daryti tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2014 10 27, 19:16)
šiaip tai yra negerai, kad neleido i wc, nes teoriškai pilna šlapimo puslė gali sukelti komplikacijas - neleisti galvutei įsistatyti arba gimdai po gimdymo gerai susitraukti. Juk ir su lašaline galima į wc nueiti ir aparatą galima trumpam atjungti. Šiaip jeigu pasitaiko toks gydytojų savivaliavimas, reikia įžuliai klausti kodėl negalima ir kas bus jeigu nueisiu. Net gimdymo metu moteris yra atsakinga už save ir visada yra tavo ir tik tavo sprendimas, ką daryti ir ko ne, ką leisti gydytojams daryti tau 4u.gif

Esu tikra, kad gimdyvės niekas nelaikė pilna pūsle! Aš gimdžiau toje ligoninėje, man taip pat neleido eiti į wc. Šlapinausi į basoną. Kai nuo epidūro nebejutau noro, tai šlapimą nuleidinėjo, kad pilna pūslė netrukdytų gimdymui.
Kai gimdymą skatina neleidžia keltis, nes labai svarbu stebėti vaikučio tonus, jie dėl skatinimo gali sutrikti. Tai negi siūlot eit ramiai pasėdėt wc atsijungus nuo aparato ir nepastėbėti, kad vaikučio širdelė stoja???
Nesuprantu tokio varymo ant gydytojų neišsiaiškinus kas ir kaip!
Atsakyti