Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Murkaka @ 2014 09 17, 10:56)
Klausimukas, o naktinukus duoda, ar reikia turėti savo, bei kaip dėl palučių, ar reikia savų turėti gimdykloje (čia turiu galvoje tas 90X90 neperšlampamas, RK jas reikėjo turėti savo)?

Aš naktinius savo turėjau, ėmiau prastesnius, kad po to ir išmesti nebūtų gaila.
Man beje ir nesiūlė naktinių, gal nuo pamainos priklauso, nes rodos čia buvo rašiusių, kad kai kuriom siūlė.

Jokių palučių nereikia, viską ten jie turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2014 09 17, 10:56)
Klausimukas, o naktinukus duoda, ar reikia turėti savo, bei kaip dėl palučių, ar reikia savų turėti gimdykloje (čia turiu galvoje tas 90X90 neperšlampamas, RK jas reikėjo turėti savo)?

Aš gimdžiau su ligoninės naktinukais. Paklausė patys ar reikės. Jei nepaklaus gali paprašyti. Palą turėjau ir savo, bet buvo ir ligoninės.
Papildyta:
QUOTE(alinute82 @ 2014 09 02, 15:34)
Sveikos, norėjau paklausti, kaip darote,  jei su gydytoja nesitariate dėl gimdymo.

Su niekuo nesitariau ir niekam iš anksto rodytis nevažiavau. Priežiūra buvo puiki, nors niekam ir nemokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Achimenė @ 2014 09 23, 21:21)
Aš gimdžiau su ligoninės naktinukais. Paklausė patys ar reikės. Jei nepaklaus gali paprašyti. Palą turėjau ir savo, bet buvo ir ligoninės.
Papildyta:

Su niekuo nesitariau ir niekam iš anksto rodytis nevažiavau. Priežiūra buvo puiki, nors niekam ir nemokėjau smile.gif

Pavyko gal gauti mokamą palatą?
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2014 09 24, 10:07)
Pavyko gal gauti mokamą palatą?

Neprašiau jos, nutariau prieš tai išbandyti paprastą. Kadangi ir joje buvo gerai, tai likau ten. Šiaip ar taip vos kelias dienas ir tereikėjo būti.
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti ar duoda sedeti ant kamuolio gimdykloje kol veikla isibeges? ar leidzia gimdyti tik gulint ar dar kaip nors tupint pvz? ar patogu buvo isiremti kojom/rankom, ar nera tie tureklai slystantys ?
Pirmaji vaika gimdziau VGN, tai baisiai nepatiko,kad slydo rankos nuo tureklu, kojom irgi kazkaip nepatogu buvo remtis, reikejo labai pėdas issukt,nejaugi visur taip g.gif Sikart galvoju apie gimdyma Santariskese, tai viskas idomu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte.coffee: 04 spalio 2014 - 09:16
QUOTE(latte.coffee @ 2014 10 04, 09:53)
Sveikos,
norejau paklausti ar duoda sedeti ant kamuolio gimdykloje kol veikla isibeges? ar leidzia gimdyti tik gulint ar dar kaip nors tupint pvz? ar patogu buvo isiremti kojom/rankom, ar nera tie tureklai slystantys ?
Pirmaji vaika gimdziau VGN, tai baisiai nepatiko,kad slydo rankos nuo tureklu, kojom irgi kazkaip nepatogu buvo remtis, reikejo labai pėdas issukt,nejaugi visur taip g.gif  Sikart galvoju apie gimdyma Santariskese, tai viskas idomu. smile.gif

Man priimamajam sakė, kad duos ir kamuolį, ir po dušu galėsiu palįsti, bet deja smile.gif
Kai pakliuvau į gimdyklą net į wc neleido nueiti, nei atsistoti nieko - visus sąrėmius prakentėjau gulėdama ant nugaros doh.gif Daugiau pakartoti tikrai nenorėčiau... Nes pvz. VGN kai gimdžiau dukrą, tai iki pat stumimo galėjau judėti, ieškoti mažiau skausmingos padėties.

Tos, kurios gimdė naujo tipo kėdėse, rašė, kad buvo patogu.
Aš pati pakliuvau į įprastą gimdyklą, kurioje tos tradicinės lovos. Buvo nepatogu gimdyti ir rankos praslydinėjo, ir kojoms nepatogu.
Kai pamačiau gimdyklą su ta įprasta lova labai nusivyliau, bet kaip man sakė, kad kitos - tos geresnės gimdyklos buvo užimtos tą vakarą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 04 spalio 2014 - 10:21
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 10 04, 11:18)
Man priimamajam sakė, kad duos ir kamuolį, ir po dušu galėsiu palįsti, bet deja smile.gif
Kai pakliuvau į gimdyklą net į wc neleido nueiti, nei atsistoti nieko - visus sąrėmius prakentėjau gulėdama ant nugaros doh.gif Daugiau pakartoti tikrai nenorėčiau... Nes pvz. VGN kai gimdžiau dukrą, tai iki pat stumimo galėjau judėti, ieškoti mažiau skausmingos padėties.

Aš pati pakliuvau į įprastą gimdyklą, kurioje tos tradicinės lovos. Buvo nepatogu gimdyti ir rankos praslydinėjo, ir kojoms nepatogu.
Kai pamačiau gimdyklą su ta įprasta lova labai nusivyliau, bet kaip man sakė, kad kitos - tos geresnės gimdyklos buvo užimtos tą vakarą...

o su kokiu atsidarymu patekot i gimdykla? gal jau laikas stumt beveik buvo? kaip keista,kad neleido g.gif kazin kiek tu gimdyklu,kur naujo tipo kedes ir kiek su seno tipo? galvojau viska ten pakeite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 10 04, 11:18)

Žiauru doh.gif VGN-e kaip tik skatina eiti į WC kuo dažniau(prašo,kad pries stūmimą būtų kuo tuštesnė šlapimo pūslė),per sąrėmius-pilna judėjimo laisvė (tik prašoma atsigulti,matuojant tonus) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 04 spalio 2014 - 17:19
QUOTE(latte.coffee @ 2014 10 04, 17:25)
o su kokiu atsidarymu patekot i gimdykla? gal jau laikas stumt beveik buvo? kaip keista,kad neleido  g.gif kazin kiek tu gimdyklu,kur naujo tipo kedes ir kiek su seno tipo? galvojau viska ten pakeite unsure.gif

Mane skatino, jokia veikla nevyko atvykus... O kadangi skatino, tai skausmai išvis žiaurūs... Nenoriu net prisiminti doh.gif

O dėl tų gimdyklų aš irgi nustebau, nes kažkaip labai akcentavo, kad va naujos gimdymo kėdės, labai patogios ir pan
Papildyta:
QUOTE(klaara @ 2014 10 04, 18:18)
Žiauru doh.gif VGN-e kaip tik skatina eiti į WC kuo dažniau(prašo,kad pries stūmimą būtų kuo tuštesnė šlapimo pūslė),per sąrėmius-pilna judėjimo  laisvė (tik prašoma atsigulti,matuojant tonus) smile.gif

Taip, žiauru...
Gal ir nuo pamainos dar priklauso, sunku pasakyti.
Man pasakė, kad jei norėsiu į wc, tai yra basonas tam. Nelabai smagu šlapintis prie personalo, kuris vis užsuka, o ir prie vyro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 04 spalio 2014 - 18:05
Liepa, kur tu ten buvai doh.gif biggrin.gif
aš į tuoletą, kuris yra gimdykloje ėjau kas 10-20 min. mane labai sysiu varė. ir visą laiką vaikščiojau iki stūmimo, nes sakiau, kad taip MAN PATOGIAU. kamuolio nenorėjau, nes per pirmą gimdymą, kad įsisiūbuotų veiklą liepė ant jo sėdėti , bet man labai nepatiko ax.gif lova buvo naujoviška,tradicinėj pozoj kažkaip labai nepatogu pasidarė kai jau visai vaiko galva buvo priartėjusi, tai neleido taisytis, jaučiausi kažkokia susmukus, niekaip nepavyko įsipatoginti. tik manau, kad tai ne lovos kaltė, o mano pačios smile.gif tiesa jeigu atmintis neapgauna ant gimdyklos durų buvo plakatas su gimdymo pozomis ir kaip tos naujoviškos kėdės transformuojasi, kad prisitaikytų tom pozom!
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2014 10 04, 22:22)
Liepa, kur tu ten buvai  doh.gif  biggrin.gif
aš į tuoletą, kuris yra gimdykloje ėjau kas 10-20 min. mane labai sysiu varė. ir visą laiką vaikščiojau iki stūmimo, nes sakiau, kad taip MAN PATOGIAU.  kamuolio nenorėjau, nes per pirmą gimdymą, kad įsisiūbuotų veiklą liepė ant jo sėdėti , bet man labai nepatiko  ax.gif  lova buvo naujoviška,tradicinėj pozoj kažkaip labai nepatogu pasidarė kai jau visai vaiko galva buvo priartėjusi, tai neleido taisytis, jaučiausi kažkokia susmukus, niekaip nepavyko įsipatoginti. tik manau, kad tai ne lovos kaltė, o mano pačios  smile.gif  tiesa jeigu atmintis neapgauna ant gimdyklos durų buvo plakatas su gimdymo pozomis ir kaip tos naujoviškos kėdės transformuojasi, kad  prisitaikytų tom pozom!

biggrin.gif na vat tikrai neaišku kur aš buvau tuomet biggrin.gif

Kad ir dėl to wc, matyt viskas priklauso nuo budinčio personalo. Manęs neleido ir taškas, sako yra basonas - jokių vaikščiojimų negali būt doh.gif
Beje, wc taip pat buvo gimdykloje - keli žingsniai iki jo ir negalima buvo naudotis, absurdas žodžiu smile.gif
Nors ir gydytojas, ir akušerė sakyčiau jauni abu, tikrai dar neturintys 40 m. man rodos.

Šiaip tikrai gaila, kad neteko išbandyti tų naujų lovų-transformerių ax.gif

Nes atvykus skatinimui, priėmimo skyriuje irgi gyrė tas lovas, sako oi oi kokios geros, kol pildė dokus, dar davė lankstinuką pažiūrėti su tomis pozomis. Na galvoju - fantastika smile.gif

Tokį žiūrėjau http://www.tevu-darz...lialas/page/138 138 psl. apačioje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 05 spalio 2014 - 07:28
Liepa18,

O ką Jūs būtumėt norėjusi veikti ant tos lovos-transformerio? Teoriškai sąrėmių metu gal ir būtų davę laisvę,bet stūmimo metu kaip ir nebūtini tie įmantrumai- turiu įtarimą,kad gimdoma įprastai,ant nugaros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 05 spalio 2014 - 19:14