Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(nainaa @ 2014 08 01, 12:50)
As gimdziau nesusitarus,bet tikrai nereikia uz nieka moket,net ir epidura.Tik klausimas ar padarys ta epidura...Mano atveju,atvaziavau su 4cm atsidarymu,paskui kai pasieke 6cm,o tai greitai ivyko,nuleido vandenis ir epiduro nepadare,nes butu gimdymas uztrukes dar pora valandu.Siaip gydytojas ivertino situacija ir rizika tiek kudikiui,tiek gimdyvei.Dziaugiuosi,kad kankintis ilgai nereikejo gal valanda,bet neilgiau,gal del to ir epiduro nedare tik i vena leido.

Tai cia faktas, kad gydytojas ivertina smile.gif jei veikla normali ir greita, tai ir nedaro
Atsakyti
QUOTE(Infrastruktura @ 2014 08 01, 13:39)
kas gimdete nesitariusios ir daretes epidura, ar reikejo uz ji moketi?

Nereikia mokėti 4u.gif Manęs paklausė, ar norėsiu epidūro, buvo 3 cm.
Atsakyti
QUOTE(Infrastruktura @ 2014 08 01, 13:07)
Tai cia faktas, kad gydytojas ivertina  smile.gif jei veikla normali ir greita, tai ir nedaro

man pasiūlė, sutikau. Nors ir nevertėjo gal, labai jau greit viskas baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Infrastruktura @ 2014 08 01, 13:39)
kas gimdete nesitariusios ir daretes epidura, ar reikejo uz ji moketi?

O aš prašiau iš anksto epidūro, nes man skatino gimdymą numatytą dieną jau, bet nepadarė. Vis tempė tempė gumą iki kol nebuvo galima daryti jau. Keistai kažkaip... Aš jau nuo 2 cm atsidarymo raičiausi, o man tik tonus matavo ir neva nematė jokių stiprių sąrėmių g.gif Dar net juokėsi, kad gal nesu mačiusi, kaip moterys kenčia nuo TIKRŲ sąrėmių smile.gif)
Į gimdyklą pakliuvom, kai jau buvo 8 cm, o iki tol net nepamenu kokiam skyriuje buvau, bet tą dieną buvusi akušerė toks jausmas tikrai laukė kyšio gal.. Nes ir su tuo epidūrų tempė laiką ir gydytojo vis nekvietė, nors pati vis ateidavo į palatą ir klausdavo, kad gal jau kviesti gydytoją, kad apžiūrėtų? Mes sakėme, kad taip, bet taip visa diena ir praėjo, gydytoją pakvietė vėlai vakare
Atsakyti
Mano prisiminimai apie Snatariškes geri. Su nieko nesitariau, niekam nieko nedaviau ir nepastebėjau, kad kas lauktų kyšio. Dėl minusų, tai buvau nemaloniai nustebinta, kai kartą grįžau į palatą ir neradau savo lovos unsure.gif Pasirodo, man reikėjo dėl kažkokių priežasčių persikelti į kitą. Iš tos kitos po dienelės kitos ir vėl reikėjo persikelti, bet bent jau įspėjo. Aišku, nieko ten baisaus kad reikia kraustytis, bet galima iš anksto tai pasakyti. Nepaminėjau dar, kad vaikas po lempom gulėjo, o aš palatoj be vaiko, su vaiku gal taip savavališkai nekraustytų.
Atsakyti
Siaip tikrai keista...As esu vaziavusi su gresinciais persileidimais ir siaip per kiek gydytoju teko pereiti,tai NEI VIENAS gydytojas ar slaugytoja,akuseres tikrai net jokiu uzuominu apie kysius ar siaip,kad bent matytusi jog kazko lauktu.Del to ir nutariau vaziuoti nesitarus.O galutine isvada priemiau per paskaiteles nesciosioms.Nezinau,gal cia tik man taip nes ir didziaja dali personalo jau zinojau.Buvo atvejis,kai po gimdymo nakti seimyninei palatoj mano vyrui galva ziauriai pradejo skaudeti,kad nuvairuot iki budincios vaistines nebutu imanoma.Nuejau i gimdykla,nes akusere budinti buvo gimdykloje.Ten radau gydytoja,pasakiau kame reikalas,atejo i palata pasiziuret.Dave paracetamolio pora tableciu ir skausmas atslugo.Ir tikrai niekam nieko nedaviau.Ir ko klausdavau ar kazko reikedavo viska gaudavau.Pamainos keisdavosi,bet kas patiko jog akuseres visa informacija perduodavo kitai.Gydytoja liepdavo akuserei padaryt kokius tyrimus pagimdziusioms,jei kas neaisku budavo,tai prieziura tikrai buvo gera.
Atsakyti
QUOTE(vytevyte @ 2014 08 02, 10:49)
Mano prisiminimai apie Snatariškes geri. Su nieko nesitariau, niekam nieko nedaviau ir nepastebėjau, kad kas lauktų kyšio. Dėl minusų, tai buvau nemaloniai nustebinta, kai kartą grįžau į palatą ir neradau savo lovos  unsure.gif  Pasirodo, man reikėjo dėl kažkokių priežasčių persikelti į kitą. Iš tos kitos po dienelės kitos ir vėl reikėjo persikelti, bet bent jau įspėjo. Aišku, nieko ten baisaus kad reikia kraustytis, bet galima iš anksto tai pasakyti. Nepaminėjau dar, kad vaikas po lempom gulėjo, o aš palatoj be vaiko, su vaiku gal taip savavališkai nekraustytų.

Paskutine nakti perkele ir su vaiku mane 4u.gif Girdejau, kad ruosesi gen. tvarka palatoje daryt..
Atsakyti
Kiek šiuo metu kainuoja šeimyninė palata? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_no name @ 2014 08 03, 22:51)
Kiek šiuo metu kainuoja šeimyninė palata? 4u.gif

140Lt para,vinjete 100lt
Atsakyti
Tris kartus gimdžiau Antakalnyje, ketvirtą - Santariškėse.

Ką galiu pasakyti, kaip diena ir naktis, čia tokia mano patirtis.
Priėmime pasitiko itin maloniai, rūpestingai, be streso, nors kaip tik tuo metu buvo anšlagas.
Su gydytoja teko susidurt tik po gimdymo, nes į gimdymą nespėjo, bet čia vargiai kas būtų spėjęs, nes pagimdžiau per 15min.
Po gimdymo į palatą tikrai dažnai ateidavo personalas vis paklausti: ar viskas tvarkoje, ar nieko netrūksta, gal kokie klausimai kam kyla. Kadangi šalia gulėjo pirmakartė, tai prie jos tiek pirmą, tiek antrą naktį, vos ilgiau suverkdavo vaikutis, bėgdavo personalas į pagalbą, jau net kiek per daug, nes ir maniškė suverkdavo lotuliukas.gif
Nesutikau nė vieno pikto žmogaus, ko nepasakyčiau apie Antakalnį.
Nebuvo jokių "prašymų" mokėti kyšį, ko Antakalnyje esu sulaukusi tiesiog atvirai ir radikaliai pasikeisdavo elgesys to kyšio negavus.
Prireikė sutvarkyti ventiliatorių ir dušą, iš karto, vos pasakėm komentarą, atėjo meistras ir sutvarkė.
Žodžiu, viskuom likau labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Todel,kad antakalnyje "stafkes" uz viska ima.Vyro draugo zmona gimde,sumokejo gydytojui 1500lt,o zmona su kudykiu vos reanimacijoj neatsidure!Paskui mano vaikas gulejo vaiku ligoninej,tik gydytojai tik ir lauke kol i kisene idesi.Zodziu baisu ir totalus bardakas tam antakalnyje.
Atsakyti
O kaip jie elgiasi su nestumais virs 40 sav? RK tai kai sueidavo 41 savaite is karto pasiulydavo skatinti. Gal zinot kaip cia? Is anksto aciu uz info 4u.gif
Atsakyti