Gal kuri žinote, kaip ten su wc palatose?
Vienos sako, kad wc bendras dviems palatoms, kitos sako, kad atskiras wc vienai palatai.
O gal yra ir tokiu ir tokiu palatų?
O gal atskiras wc tik tose mokamose palatose?
Gal kuri pasakytų užtikrintai?
Vienos sako, kad wc bendras dviems palatoms, kitos sako, kad atskiras wc vienai palatai.
QUOTE(skrite @ 2014 07 24, 16:23)
Nemokamose palatose wc su dusu yra skirtas dviems palatoms, iejimas is savo palatos. Apie mokamas nezinau
QUOTE(kakava2 @ 2014 07 24, 15:41)
gimdyt man uz 10 d tai negaliu pasakyt bet kiek maciau per paskaitas ir kiek sake drauges tai nemokamos palatos dalinasi su kita palata tai reiskia ant keturiu,
aš buvau mokamoj palatoj, kur ir vyras gali likti, ji buvo su bendra dušine ir wc, bet tas netrukdė, nes jokio kontakto nėra su kita palata. wc nesusiduri tad wc gaunas dviem mamytėm, na ir tiems, kas lieka su jomis, jei lieka, aš viena karaliavau
QUOTE(skrite @ 2014 07 24, 16:23)
Nemokamose palatose wc ir dušu dalinasi dvi palatos.
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 07 24, 18:48)
Nemokamose palatose wc ir dušu dalinasi dvi palatos.
Na va as jau irgi turiu savo lelyte! dalinuosi ispudziais.Siaip viskas patiko,prieziura,konsultacijos idealiai.Tikrai ir gydytojai ir akuseres,visa ju komanda dirba profesionaliai ir nuosirdziai,keitesi pamainos,bet viskas gerai.Buvau mokamoj palatoj,tai tik minusas jog galetu buti bide.Dusas ir wc vienas dviem palatom,bet netrukde.Iejimas is savo palatos.Dar vienas minusas maitinimas.Tikrai maitinancioms mamytem netinka,porcijos mazos,kai kas skanu valgyt,kai kas ne.Vyras vesdavo valgyt.O daugiau nzn ka pridurt,jei reiktu gimdyt vel,vaziuociau vel i santariskes.Siaip gimdyviu daug,kazkas rase jog ten koinvejeris,bet visos juk gimdo skirtingu laiku,akuseres jei reik,ateina papildomai ir viena tikrai nelieki ir negimdai.Kazkas rase jog skatina gimdyma,kad neva jiems butu greiciau.Deje taip tikrai nera.Gydytojas dirbo profesionaliai ir viska dare ivertindamas rizika tiek naujagymio,tiek mamytes.O tai yra svarbiausia! visoms gero nesiojimo ir gero gimdymo!
Man tai nepakako
Nes pvz. ryte kokia šlapianka... Nelabai matau naudos iš tokio maisto, gerai, kad košės būdavo dar priedo
Pietums žindančioms mamoms kopūstų sriuba, kopūstų salotos.. Arba ryžių mišrainė/ryžių garnyras, kai moterims po gimdymo dažnai ir taip sunku su wc reikalais... Dar pupelių sriuba buvo. Tai kažkaip aš prisibijojau ir nevalgiau tokių dalykų, kurie gali pūsti pilvą vaikui.
Tai taip ir gaudavosi, kad trūkdavo to maisto
Papildyta:
Kaip įdomiai dėl bidė.. Nes nemokamoje palatoje jis buvo bent jau kurioje aš gulėjau
Nes pvz. ryte kokia šlapianka... Nelabai matau naudos iš tokio maisto, gerai, kad košės būdavo dar priedo
Pietums žindančioms mamoms kopūstų sriuba, kopūstų salotos.. Arba ryžių mišrainė/ryžių garnyras, kai moterims po gimdymo dažnai ir taip sunku su wc reikalais... Dar pupelių sriuba buvo. Tai kažkaip aš prisibijojau ir nevalgiau tokių dalykų, kurie gali pūsti pilvą vaikui.
Tai taip ir gaudavosi, kad trūkdavo to maisto
Papildyta:
QUOTE(nainaa @ 2014 07 24, 18:24)
Na va as jau irgi turiu savo lelyte! dalinuosi ispudziais.Siaip viskas patiko,prieziura,konsultacijos idealiai.Tikrai ir gydytojai ir akuseres,visa ju komanda dirba profesionaliai ir nuosirdziai,keitesi pamainos,bet viskas gerai.Buvau mokamoj palatoj,tai tik minusas jog galetu buti bide.Dusas ir wc vienas dviem palatom,bet netrukde.Iejimas is savo palatos.Dar vienas minusas maitinimas.Tikrai maitinancioms mamytem netinka,porcijos mazos,kai kas skanu valgyt,kai kas ne.Vyras vesdavo valgyt.O daugiau nzn ka pridurt,jei reiktu gimdyt vel,vaziuociau vel i santariskes.Siaip gimdyviu daug,kazkas rase jog ten koinvejeris,bet visos juk gimdo skirtingu laiku,akuseres jei reik,ateina papildomai ir viena tikrai nelieki ir negimdai.Kazkas rase jog skatina gimdyma,kad neva jiems butu greiciau.Deje taip tikrai nera.Gydytojas dirbo profesionaliai ir viska dare ivertindamas rizika tiek naujagymio,tiek mamytes.O tai yra svarbiausia! visoms gero nesiojimo ir gero gimdymo!
Kaip įdomiai dėl bidė.. Nes nemokamoje palatoje jis buvo bent jau kurioje aš gulėjau
Ačiū už atsakymus
Man vis vien tas bendras wc ant keturių nesamonė. Tokia pažengus ligoninė galėjo atskirus įsirengt.
Atsimenu AK prieš 2 metus gulėjome trise palatoj, tai sakykim ranksluosčiams pasidžiaut ant gyvatuko jau vietos trūko, o ir užėjus reikėjo suktis greičiau, buvo karštos dienos, tai į dušą po tris kart visoms plius wc užtrukdavo žymiai ilgiau
Ai bet ką aš čia, juk tai tik smulkmenos
Papildyta:
Ar pavyko jums susitarti? Ar atvyktų jis naktį?
Man vis vien tas bendras wc ant keturių nesamonė. Tokia pažengus ligoninė galėjo atskirus įsirengt.
Atsimenu AK prieš 2 metus gulėjome trise palatoj, tai sakykim ranksluosčiams pasidžiaut ant gyvatuko jau vietos trūko, o ir užėjus reikėjo suktis greičiau, buvo karštos dienos, tai į dušą po tris kart visoms plius wc užtrukdavo žymiai ilgiau
Ai bet ką aš čia, juk tai tik smulkmenos
Papildyta:
QUOTE(kakava2 @ 2014 07 01, 17:35)
ar kas nors esate gimdes pas R. Jursena nakti? idomu ar jis budi naktimis, ar esate kuri nors kvietusi ji ne jo darbo metu ,jeigu nepaslaptis kokios kainos tokiu iskvietimu
Ar pavyko jums susitarti? Ar atvyktų jis naktį?
Ir as nuo sekmadienio namie, gimdziau santariskese. Na ka, pradesiu nuo to, kad nuvykau ten apziurai isejus kamsciui ir kelias valandas kankinantiems nelabai reguliariems saremiams, svyravo nuo 2-9 min, norejau, kad paziuretu kaip gimdos kaklelis, vistik antras gimdymas. Ten uzfiksavo viena gydytojos teigimu nedideli saremi, nors butent tas saremis buvo vienas stipresniu, kaklelis buvo atsidares 2.5cm, mane apziurejusios gydytojos teigimu veikla nevyko, saremiai paruosiamieji ir isvare namo. As kaip jau karta gimdziusi maniau saremius atskiriu. Deja vos gryzus namo prasidejo labai skausmingi kas 3-5 min saremiai, po 1.5 val jie tapo kas ~1min, buvo nepakeliamas skausmas, tad lekem atgal i ligonine, galiu pridurt kad su tokiais saremiais vaziuoti itin nesmagu. Ten atvykus iskart nutekejo vandenys, buvau priimta be eiles su pilnu atsidarymu, iskart nugabenta i gimdykla, po 16 min man ant krutines jau gulejo sunus. Maniau prakeiksiu ta gydytoja kuri mane issiunte namo, jos teigimu pas juos atvaziuoja besiraitancios is skausmo moterys, todel ji manes tada ir negulde. Na gavo savo, atvykau susirietusi . Gimdykloje personalas sukosi labai operatyviai, aisku ir bare kai ka ne taip dariau, bet sutvarke mane greit ir gerai, nei plysau, nei kirpo, lengvai pasalino placenta, gerai isvale gimda, net kraujo baloje gulejau, bet uztai jau ta pacia diena buvau kaip negimdziusi, gimda greit traukiasi, mazai kraujuoja, jokiu skausmu. Visai kitaip nei po pirmo gimdymo VGN, ten niekas tiek nesicaskino. Gulejome bendroje palatoje su kaimyne, wc kaip minejo vienas dviem palatom, bet uzsirakini ir gaunasi lyg tik mum skirtas. Jautemes kaip viesbutyje, mat pas mus mazai kas lindo, kiek klause kaip jautemes sakem gerai, abi neplysusios, abieju vaikai gerai valge ir jautesi, tad tiesiog sau gulejom, plepejom ir dziaugemes atzalomis. Maista sake rinktis ka valgyti, nes nera daroma atskirai siam skyriui, o vezama bendrai visom santariskem, uztai ir buna ir zirniu, kopustu ir t.t., teko rankiotis. Kuo dar labai dziaugiuosi, kad labai gerai susege virkstele, pirma diena po ligonines ji mum nukrito, labai graziai uzsitrauke bamba, nei sasu, nei isvirtusi, manau tai nuo mediku priklauso, nes su pirmaja ilgai kankinausi kol susitvarke. Tad ka galiu pasakyti, vertinu gerai ir vel ten gimdyciau, net plancetes labai praverte, nes gerai jauciantis kai vaikas miegodavo nebuvo ka veikt. Gydytoju brigada gimdykloje vienas su kitu ne itin graziai bendravo, bet manes tai neliete tai tebunie ju reikalas,. Tad rekomenduoju, nebijokit ir neabejokit
Kiek zinau iki 3cm atsidarymo tikrai siuncia namo ir nesvarbu jog kamstis isejes.Nes skaitosi latentine eiga ir ja galima namuose praleist,nes ir saremiai nelabai reguliarus.