Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(Magnifique @ 2014 06 24, 18:21)
Jei tektų Cezarį ekstra daryt ar narkozę dėl kokių priežasčių, tai apsidraudžia, kad asfikcijos po to nebūtų

Supratau, ačiū 4u.gif
Turbūt su trečiu gimdymu nebuvau panaši į rizikingą atvejį smile.gif arba tiesiog kitokios tvarkos ir taisyklės.
Atsakyti
Todėl, kad pas mus tik viskas dramatizuojama iš anksto..o gal Cezario reikės ir t.t.
Ir visiškai be tikslo neduoda gerti. Net ir valgiusiam, gėrusiam žmogui galima ekstra atlikt operaciją ir išvengt tų asfiksijų. Būna, kai laukti negalima ir bet kuris anesteziologas žino, kas yra "pilno skrandžio" algoritmas. Jei staiga kas nutiktų bet kurią dieną ir reikėtų ekstra operacijos, tai manot, kad nuvežus į ligoninę lauktų kol šašlykai bus suvirškinti?
Gimdymas yra toks procesas, kuriam ir "gamta" ruošia. Moteris kelias dienas iki jo jau dažniau ir į WC vaikšto, ir apetitas pakinta, ir t.t. Reta kuri per sąrėmius apie kepsnius galvoja biggrin.gif
Santariškėse, ačiū Dievui, yra ir tai suprantančių medikų. Man pvz. gerti leido.
O per antrą gimdymą ir kavos buvo galima išgerti, nuėjus nusipirkt iš automato ax.gif
Šiek tiek būsimo gimdymo eigą jau prognozuoja iš nėštumo eigos, ankstesnių gimdymų ir t.t. Aišku, jei gimdymas yra su rizika, tai jau turėtų įspėti, kad geriausia nevalgyt ir gerti saikingai.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2014 06 23, 23:29)
O kodėl neleidžiama?  g.gif  Ypač vandens  blink.gif
Leido tik lupas pavilgyt, ir po gimdymo pora val dar negert, mors oioi kaip norejosi. Apie maista - ne kasnelio. Paskui jau ka tik nori.. ax.gif
Atsakyti
Siaip tai keista, kad vienose ligoninese taip stipriai saugosi to "o jeigu cezaris", o kitose visai ne. Net skatina gerti ir valgyti. Tai kaip suprasti, vienose maziau operacijos galimybes, nei kitose? Nesamone ir tiek.
Atsakyti
Si menesi gimdziau santariskese, pagulde pirmiausia i paprasta palata palaukti vietos gimdykloje, nes veikla dar nebuvo isibegejusi. Diena dave pietus tiek man, tiek palatos kaimynei. Nustebau, pasirodo, gydytoja leido pasistiprinti, kad turetume jegu. Po valandos keliavau i gimdykla, ten gerti neleido, tik praskalaut burna ar suvilgyti lupas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2014 06 24, 20:27)
Leido tik lupas pavilgyt, ir po gimdymo pora val dar negert, mors oioi kaip norejosi. Apie maista - ne kasnelio.

Suprantu, kad bijo nukraujavimo ir su tuo susijusių operacijų, bet čia jau sadizmas, sakyčiau - neleisti gerti net po gimdymo. Juk gimdant tiek skysčių netenki. Man, pvz., pirmas gimdymas truko labai ilgai. Kai iškart po gimdymo vyras atnešė arbatos su medum, tai nieko skanesnio turbūt gyvenime negėriau. smile.gif

QUOTE(reserved @ 2014 06 25, 07:41)
Diena dave pietus tiek man, tiek palatos kaimynei. Nustebau, pasirodo, gydytoja leido pasistiprinti, kad turetume jegu. Po valandos keliavau i gimdykla, ten gerti neleido

Labai logiška... Iš pradžių prikišk skrandį į sveikatą, o po valandos nė gurkšnio nebegalima. blink.gif
Čia turbūt tikrai priklauso nuo ligoninės taisyklių ir gydytojo asmeninės nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2014 06 25, 09:46)
Labai logiška... Iš pradžių prikišk skrandį į sveikatą, o po valandos nė gurkšnio nebegalima.  blink.gif
Čia turbūt tikrai priklauso nuo ligoninės taisyklių ir gydytojo asmeninės nuomonės.

NU as ryte suvalgiau banana ir arbatos pries vykstant gimdyt. Ir tai kazkaip neramiai jauciaus.. maza ka. Turiu omeny, gimdyt prisivalgius, po sociu pietu, pilnu pilvu.. nzn net, ir ne vien del operacijos galimybes... blush2.gif man tie apribojimai logiski ir suprantami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 25 birželio 2014 - 10:21
QUOTE(Lapyna @ 2014 06 25, 09:46)
Labai logiška... Iš pradžių prikišk skrandį į sveikatą, o po valandos nė gurkšnio nebegalima.  blink.gif

Nelabai ten kaloringas tas ligonines maistas, sake pasistiprinti, bet nepersivalgyti. Pavalgius iskart ir atsigerem. MAn viskas tiko mirksiukas.gif Paskui buvo galima kentet del troskulio 4u.gif
Atsakyti
Supratau 4u.gif
Matyt, iš šalies viskas baisiau attodo, nei iš tikrųjų.
Gimdant apie maistą tai tikrai mažiausiai galvojasi. Tik va gerti kartais norisi (bent jau man).
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2014 06 25, 11:20)
Supratau  4u.gif
Matyt, iš šalies viskas baisiau attodo, nei iš tikrųjų.
Gimdant apie maistą tai tikrai mažiausiai galvojasi. Tik va gerti kartais norisi (bent jau man).

drinks_cheers.gif , as tokios pat nuomones. Kai jau gimdai tikrai alkio nejauti, ir isvis galvoje ne tai. As net gert nenorejau, tik buvo virs +30 tai patys daktarai ragino po maza gurksniuka. Kad tik skalndziai, lengvai ir greit pagimdyt pavyktu visom, o maistas cia tikrai maza beda mirksiukas.gif
Atsakyti
gimdžiau birželio pradžioje, gerti neleido, bet skalauti burną leido, šiaip mielai būčiau atsigėrus , bet apie tą negėrimo tvarką žinojau jau ten atvykdama .
o jau per stūmimo sąrėmius leido atsigerti (matyt jau buvo aišku, kad viskas vyksta sklandžiai) nes aimanavau , kad man sausa burnoje smile.gif ir iš kart po gimdymo atsigėriau kaip už tėvynę, leido ax.gif
Atsakyti
man leido gimdykloj gerti, netgi skatino. Kai užeidavo pasižiūrėt ar viskas gerai, sakydavo, kad lūpos sausos ir atsigerčiau. Matyt nuo personalo priklauso. Išgėriau apie 1.5l vandens, viskas baigėsi CP, bet tai kad buvau gėrusi niekam nekliuvo smile.gif
Atsakyti