Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(VaidaSa @ 2014 05 30, 22:23)
Ačiū už atsakymą. O kaip kitose ligoninėse? Ar visur tenka pasirašyti tokius dokumentus pačioje pradžioje. Aš suprantu, jeigu gręsia vaikui ar gimdyvei kažkas, ar veiksmas komplikuotas, manau niekas neprieštarautų. Bet vien tam, kad jie nori, kad viskas būtų kuo greičiau, tai labai nenorečiau.

Gal vistik reik pagalvoti apie kitą ligoninę. doh.gif

O pirmas gimdymas? Jei viskas ok su sveikata ir su nėštumu,tikrai labai verta paglvoti apie kitus gimdymo namus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 30 gegužės 2014 - 22:06
QUOTE(klaara @ 2014 05 30, 22:04)
O pirmas gimdymas? Jei viskas ok  su sveikata  ir su nėštumu,tikrai  labai verta  paglvoti apie kitus gimdymo namus mirksiukas.gif  4u.gif

Pirmas buvo visiškai sklandus be jokių intervencijų. Vandenis prakirpo tik pilnam atsidryme. Bet gimdžiau Trakuose, dabar galvojau gal kur arčiau pavyktų. Na, dar turiu kelias dienas pagalvojimui smile.gif

Dėkui visoms.
Atsakyti
Gal jau buvo toks klausimas, ar iš tikrųjų prie lovų yra planšetės, ar čia tik reklaminis triukas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 05 31, 16:53)
Gal jau buvo toks klausimas, ar iš tikrųjų prie lovų yra planšetės, ar čia tik reklaminis triukas? biggrin.gif

Tikrai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2014 05 30, 23:46)
Pirmas buvo visiškai sklandus be jokių intervencijų. Vandenis prakirpo tik pilnam atsidryme. Bet gimdžiau Trakuose, dabar galvojau gal kur arčiau pavyktų. Na, dar turiu kelias dienas pagalvojimui smile.gif

Dėkui visoms.

Sėkmės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 05 30, 23:04)
O pirmas gimdymas? Jei viskas ok  su sveikata  ir su nėštumu,tikrai  labai verta  paglvoti apie kitus gimdymo namus mirksiukas.gif  4u.gif

Ar tikrai verta sitaip gasdintis? g.gif Nejau ten be jokios nuoziuros standartiskai skatina visas is eiles - abejoju?
Kazkaip nemaloniai nuteikia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2014 06 01, 09:35)
Ar tikrai verta sitaip gasdintis?  g.gif Nejau ten be jokios nuoziuros standartiskai skatina visas is eiles - abejoju?
Kazkaip nemaloniai nuteikia...  unsure.gif

Kažkaip manau čia daugiau pletkai.. blush2.gif
Kaip tik vakar vyras su kolegomis kalbėjosi, nes jų žmonos nesenai gimdė Santariškėse, tai abi natūraliai, be jokių skatinimų. Viena pagimdė per 6 val., kita per 15 val. Nes jau taip pagalvojus, kad jei jau visas skatina, tai ta kur 15 val. gimdė, tikrai turėjo būt užskatinta g.gif smile.gif
Sakau gal mamos nelabai kartais žino visos eigos ir gali pasirodyti, kad veltui buvo skatinamos... g.gif

Nepatenkintų visada buvo ir bus, bet paskaičius šią temą tai nemažai atsiliepimų gerų yra. Jei jau būtų taip viskas juoda ir baisu, tai tų gerųjų atsiliepimų čia nebūtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 01 birželio 2014 - 08:59
QUOTE(VaidaSa @ 2014 05 30, 22:23)
Ačiū už atsakymą. O kaip kitose ligoninėse? Ar visur tenka pasirašyti tokius dokumentus pačioje pradžioje. Aš suprantu, jeigu gręsia vaikui ar gimdyvei kažkas, ar veiksmas komplikuotas, manau niekas neprieštarautų. Bet vien tam, kad jie nori, kad viskas būtų kuo greičiau, tai labai nenorečiau.

Gal vistik reik pagalvoti apie kitą ligoninę. doh.gif

nieks del savo noro neskatina,m nu baikit fantazuot, ten taip gerai buvo, taip malonu, kad kvaila butu rinktis kitus gn;) maziau nervuokites smile.gif atsiranda nepatenkintu, ir buria internete nesamones...man klause kai skaudejo ar nori vaistu, sakau ne, pakentesiu, sako nu super, nes jie nieko gero smile.gif ir toliau su sypsena smile.gif man vandenis plese kai atsijunge vaiko toniukai per akimirka isgirdau-vandenis, supuole visa komanda.. po lygiai valandos buvau antra karta laiminigiausia mama wink.gif

taip-geris wub.gif

QUOTE(Gurmano @ 2014 06 01, 09:35)
Ar tikrai verta sitaip gasdintis?  g.gif Nejau ten be jokios nuoziuros standartiskai skatina visas is eiles - abejoju?
Kazkaip nemaloniai nuteikia...  unsure.gif

drinks_cheers.gif tikrai pletku lygis as kai neturejau ka veikt gu;ledama klausiau del skatinimu,m sako be atsiklausimo nieks nieko neskatina, plius be reikalo sako gi nedarom 4u.gif
Atsakyti
Aš tai visai nesijaudinu dėl skatinimų. Man jau geriau skaudžiau, bet trumpiau, nei kankintis po parą - dvi. Gimdant dukrą AK lašino oksitociną, nes nebuvo veiklos, gana lengvai pagimdžiau, didelių skausmų maks. 2 val.
Atsakyti

Čia dar galite pažiūrėti ir video, ir nuotraukų šiek tiek smile.gif http://www.delfi.lt/...i.d?id=61126891
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2014 06 01, 17:53)
Čia dar galite pažiūrėti ir video, ir nuotraukų šiek tiek smile.gif http://www.delfi.lt/...i.d?id=61126891

Nugi gražu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O ar kuri esate važiavusi po termino dienos pasitikrinti į priėmimo skyrių? Kuriuo laiku kažin geriausiai..?
Man terminas šiandien, poliklinikos ginekologė serga, pavaduojančios nėra ir nežinau ką daryti... Dėl savo ramumo norėtųsi, kad apžiūrėtų ir pasakytų kiek dar galiu pernešioti tuomet... Įdomu ar neišvytų dėl tokio dalyko, kai ten tiek daug gimdyvių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 11 birželio 2014 - 17:42