Toks klausimas nelabai į temą: o lovos palatose yra tokios pat baisiai kietos ir nepatogios, kaip AK? Su siaubu iki šiol atsimenu tas kančias bandant užmigti ant kietos lovos
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 05 07, 12:41)
Toks klausimas nelabai į temą: o lovos palatose yra tokios pat baisiai kietos ir nepatogios, kaip AK? Su siaubu iki šiol atsimenu tas kančias bandant užmigti ant kietos lovos
Čia matyt labai individualu, kaip sakoma kaip kas pratę.. Aš gulėjau patologiniam, na tai nėra super patogios, kietokas toks čiužinys pasirodė.. Bet tikrai nebuvo, kad ir kankinčiausi
Pvz. viena mano palačiokė buvo labai patenkinta, kita verkė rytais, kad šonus skauda nuo lovos..
Gal leliukų skyriuje kitokios jos
Sveikos mamytes,as gal cia ne i tema,bet kur ieskot info apie paskaitas nestukems santariskese?
QUOTE(nainaa @ 2014 05 08, 16:47)
Sveikos mamytes,as gal cia ne i tema,bet kur ieskot info apie paskaitas nestukems santariskese?
Internete Stai nuoroda:
Paskaiteles Santariskese
Sveikos
Man jau eina 40 savaite, lankausi pas ginekologe privaciai, ji vis liepia pas ja ateit, jei dar nepagimdysiu, nes ji pati gimdymu nepriimineja. Norejau paklausti ar ji neturetu man duoti siuntimo pvz i santariskes (cia zadu gimdyt), kad jau ziuretu mane del gimdymo? Ar tiesiog kaip prasides gimdymas, vaziuoti tiesiai i santariskes ir priims? ar nereikia but anksciau cia apsilankius? Tikiuosi aiskiai paklausiau, nesidesto siandien mintys ir sakiniai
Man jau eina 40 savaite, lankausi pas ginekologe privaciai, ji vis liepia pas ja ateit, jei dar nepagimdysiu, nes ji pati gimdymu nepriimineja. Norejau paklausti ar ji neturetu man duoti siuntimo pvz i santariskes (cia zadu gimdyt), kad jau ziuretu mane del gimdymo? Ar tiesiog kaip prasides gimdymas, vaziuoti tiesiai i santariskes ir priims? ar nereikia but anksciau cia apsilankius? Tikiuosi aiskiai paklausiau, nesidesto siandien mintys ir sakiniai
QUOTE(Gunte~ @ 2014 05 10, 17:35)
Sveikos
tikrai gali ramiai tiesiai vaziuoti, priima visus, tavo siuntimas tavo nesciosios kortele, nors ir be jos priimtu
Dar norejau paklaust kas gimde santariskese ar taretes del gimdymo ar vaziavot nesitare?kaip aptarnavimas?jei kas gali parasykit man i az kiek kas kainavo?
Sveikos,
Gal kas galit pasidalinti savo nuomone apie Santariskes. Ruosiuosi ten vaziuot gimdyt, bet labai svarbu atsiliepimai, kokia ten prieziura. Buciau labai dekinga, galit rasyt ir i AZ
Gal kas galit pasidalinti savo nuomone apie Santariskes. Ruosiuosi ten vaziuot gimdyt, bet labai svarbu atsiliepimai, kokia ten prieziura. Buciau labai dekinga, galit rasyt ir i AZ
Na va, pagaliau pagimdžiau ir aš Santariškėse, su skatinamaisiais ir nuskausminamaisiais, nes turėjau nemažai bėdų ir be šių dalykų nebūčiau niekaip pagimdžius. Priežiūra tiek gimdykloje, tiek palatose (pradžioj buvau bendroj, paskui gavom šeimyninę) tikrai buvo superinė, buvau apžiūrėta ir aš pati labai gerai, ir mano leliukas. Rezidentų nebuvo pas mane, nors buvo penktadienis, gimdžiau nuo 10 val iki 18:02. Viskuo esu patenkinta, į visus klausimus gavau atsakymus, dar ir su kaupu, akušerės nerealios, patardavo, pagelbėdavo. Priekaištų absoliučiai neturiu
QUOTE(VaidaSa @ 2014 05 26, 14:23)
Sakykite ar duoda naktinius į gimdyklą ar reik būtinai turėti savo? Ir kaip manot ar verta pasiskambinti prieš važiuojant pasiklausti ar labai daug gimdyvių ar nelabai?
pries savaite gimdziau. Paklause, ar turiu naktinius ir gimdziau su savo. Pries vaziuojant nesiskambinau
QUOTE(Sultaniye @ 2014 05 26, 18:02)
pries savaite gimdziau. Paklause, ar turiu naktinius ir gimdziau su savo. Pries vaziuojant nesiskambinau
o ar likote patenkinta gimdžiusi Santariškėse?