Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Dekui besidalinanciom, bet del vyr marskiniu, man nei patogy atrodo, nei turiu, nes vyras kudas :-) :-) beda kad daznai jie visi naktinukai ilgoki :-)
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2014 04 14, 22:36)
Dekui besidalinanciom, bet del vyr marskiniu, man nei patogy atrodo, nei turiu, nes vyras kudas :-) :-) beda kad daznai jie visi naktinukai ilgoki :-)

Na užpakalį turi dengt naktinukai, o šiaip kad ilgoki nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 04 14, 22:06)
Kiek sakė per paskaitą, tai vienvietė 100 Lt, šeimyninė (kur yra papildoma lova su Jumis norinčiam likt asmeniui) 140 Lt. Čia kainos parai.

Kai aš buvau, tai tų po 100 lt niekas nesiūlė. Pasakė, kad visos po 140 lt parai ir taškas. Ir kad palatų nėra. Šiaip palatą verta imt jei tikrai reikalinga pagalba pvz. po cezario, o vyras Vilniuje neturi kur prisiglaust nakvot. Aš jau laaaabai komforto mėgėja ir ieškotoja esu, bet man pilnai pakako tos dvivietės palatos. Kaimynka buvo faina, temos bendros. Dviese kaip tik smagiau buvo.

QUOTE(murmuke @ 2014 04 14, 22:36)

Aš maximoj, Akropoly nusipirkau už 35 lt tokius plačius iki kelių ilgio ir plačiai prasisegančius (kas patogu maitinant). Tai kad ilgi - netrukdė. Nesusitepė. Gi pasikelt galima. O kad jie ten susisukę po nugarą tai gimdant tikrai nejaučiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 04 15, 09:53)
Kai aš buvau, tai tų po 100 lt niekas nesiūlė. Pasakė, kad visos po 140 lt parai ir taškas. Ir kad palatų nėra. Šiaip palatą verta imt jei tikrai reikalinga pagalba pvz. po cezario, o vyras Vilniuje neturi kur prisiglaust nakvot. Aš jau laaaabai komforto mėgėja ir ieškotoja esu, bet man pilnai pakako tos dvivietės palatos. Kaimynka buvo faina, temos bendros. Dviese kaip tik smagiau buvo.

Matyt užimtos visos pigesnės buvo. Aš tai labai noriu tos privačios dvivietės, nelabai noriu kaimynų ir papildomų jų lankytojų blush2.gif Noriu tik vyro šalia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sakykite, o kaip cia su lankymu? Yra nustatytos tam tikros lankymo valandos, kaip pvz. anksciau RK buvo, ar lankytojai ateina kada nori ir buna kiek nori?
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 04 15, 09:26)
Na užpakalį turi dengt naktinukai, o šiaip kad ilgoki nieko tokio  smile.gif

QUOTE(jurgacka @ 2014 04 15, 09:53)
Aš maximoj, Akropoly nusipirkau už 35 lt tokius plačius iki kelių ilgio ir plačiai prasisegančius (kas patogu maitinant). Tai kad ilgi - netrukdė. Nesusitepė. Gi pasikelt galima. O kad jie ten susisukę po nugarą tai gimdant tikrai nejaučiau biggrin.gif

Jei normali kaimyne, tikrai faiba,tik ziurint kaip nakti..kad nebliautu du istisai...
Del naktiniu dar bandau ieskot, o geriau trumpom ar ilgom? po men max :-)
Ir kokio amziaus vaikus ileidzia, jei is viso galima :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmuke: 15 balandžio 2014 - 13:45
Bent jau kai šių metų kovo mėn. gulėjau patologiniam, tai lankyti galima bet kada buvo... Kaimynės vyras net rytais atlėkdavo...

Gal leliukų skyriuje kitaip... Mane asmeniškai tai labai vargintų, jei pas palatos kaimynę šniūrais lankytojai eitų ir sėdėtų ilgiausiai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 balandžio 2014 - 14:18
QUOTE(jelenyte112 @ 2014 04 15, 13:57)
Sveikos  4u.gif
Sakykite, o kaip cia su lankymu? Yra nustatytos tam tikros lankymo valandos, kaip pvz. anksciau RK buvo, ar lankytojai ateina kada nori ir buna kiek nori?

Kiek pamenu per paskaitą sakė, kad lankymas yra nuo ryto (tik nebežinau, kuo klių tiksliai) iki 22 val.

QUOTE(murmuke @ 2014 04 15, 14:43)

Geriau gal trumpom rankovėm, patogiau ir vaistus suleist, o be to gimdyklose karšta.
Dėl vaikų - berods iki 7 m. neįleidžia.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus del lankymo 4u.gif Jei ligonine nenustate grieztu lankymo valandu, belieka tiketis palatos kaimyniu ir ju lankytoju supratingumo...
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2014 04 15, 14:43)
Jei normali kaimyne, tikrai faiba,tik ziurint kaip nakti..kad nebliautu du istisai...

Tai ten visose palatose po du bliauna smile.gif. Bendras juk rūpestis pas abi. Be to, mes viena kitos leliukus pažiūrėdavom, su lovyte pasūpuodavom kai kita į dušą nuėjus.

Dėl naktinių gimdymui imkite trumpom - statys lašelinę, bus paprasčiau. O gimdykloj tikrai šilta ir patogu. O palatoje tai bent kai aš buvau - gali pasireguliuot radiatorių. Man buvo šaltoka, tai buvau su treningais, marškinėliais ir chalatu.

QUOTE(*Liepa18* @ 2014 04 15, 15:13)
Bent jau kai šių metų kovo mėn. gulėjau patologiniam, tai lankyti galima bet kada buvo... Kaimynės vyras net rytais atlėkdavo...

Gal leliukų skyriuje kitaip... Mane asmeniškai tai labai vargintų, jei pas palatos kaimynę šniūrais lankytojai eitų ir sėdėtų ilgiausiai...  blush2.gif

Kažkaip niekas apie tuos lankytojus nieko nesakė leliukų skyriuje. Aišku ir pas mane, ir pas palatos kaimynę ėjo dieną. Vienintelis, kas ribojo lankymo laiką mūsų lankytojams - tai, kad rūbinė dirbo iki 19 val. Bet kai atšils, tai tikrai nebus problema. Bet pas kitas moteris matydavau lankytojus ir antrą valandą nakties - gi pagimdo naktį tai ir atvažiuodavo kartu mama, vyras. Tai tuo pačiu jau ir į palatą nuo gimdyklos palydėdavo, kartu pabūdavo. Pas vieną po cezario irgi pusę giminės sėdėjo per naktį. Kai eidavau naktim mišinuko daryt, tai pilna tų lankytojų.

o dėl palatos kaimynės lankytojų aš kalbėjau lygiai taip kaip Jūs smile.gif. Bet jau kai gulėjau, tai tiek savais, tiek ir jos lankytojais visai džiaugiaus. Jei ateina normalūs žmonės, tai visai smagu, vis diena bėga greičiau ir įvairiau. Taip kad nepergyvenkit, viskas ten bus faina. Aš pati tokia "popa", vienturtė dukrelė tėvų, prie patogumų ir apšokinėjimų pratusi. Bet man viskas tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 04 15, 19:07)
o dėl palatos kaimynės lankytojų aš kalbėjau lygiai taip kaip Jūs smile.gif. Bet jau kai gulėjau, tai tiek savais, tiek ir jos lankytojais visai džiaugiaus. Jei ateina normalūs žmonės, tai visai smagu, vis diena bėga greičiau ir įvairiau. Taip kad nepergyvenkit, viskas ten bus faina. Aš pati tokia "popa", vienturtė dukrelė tėvų, prie patogumų ir apšokinėjimų pratusi. Bet man viskas tiko smile.gif

Na gal.. smile.gif Matyt žiūrint kokia kaimynė pakliūna smile.gif

Aš dukrą gimdžiau VGN, tai pas palačiokę vos ne puse giminės su vištom ir mišrainėm vis sėdėjo doh.gif Tik vieni išeidavo - kiti užgriūdavo. Palatoj šurmulys, tvankuma, na žodžiu smile.gif

Aš neiškenčiau ir persikėliau į mokamą blush2.gif Nes vis tiek ir kraujavau labai, kadangi stipriai siūta buvau, tai maitinti tam tikrom pozom tik galėjau, o kai priešais sėdi ne vienas vyriškis ir vis užmeta akį, tai kažkaip nejauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 15 balandžio 2014 - 20:20
QUOTE(Murkysa @ 2014 04 15, 16:39)
Geriau gal trumpom rankovėm, patogiau ir vaistus suleist, o be to gimdyklose karšta.

QUOTE(jurgacka @ 2014 04 15, 19:07)
Tai ten visose palatose po du bliauna smile.gif. Bendras juk rūpestis pas abi. Be to, mes viena kitos leliukus pažiūrėdavom, su lovyte pasūpuodavom kai kita į dušą nuėjus.

Dėl naktinių gimdymui imkite trumpom - statys lašelinę, bus paprasčiau. O gimdykloj tikrai šilta ir patogu. O palatoje tai bent kai aš buvau - gali pasireguliuot radiatorių. Man buvo šaltoka, tai buvau su treningais, marškinėliais ir chalatu.

aciu abiems, labai geros mintys kodel trumpom thumbup.gif
Atsakyti