Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

Laba,

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi (gimdžiau pernai vasarą)..suėjus terminui nuvykom į ligoninę, apžiūrėjo - buvo beveik 4 cm tad paleido namo laukti, bet liepė už kelių dienų atvykti, jeigu nieko neprasidės...ir aišku neprasidėjo. Vėl nuvykom ir tie patys 4 cm. Gydytoja, kuri apžiūrėjo nelabai norėjo guldyti..neva tik kelios dienos po termino, bet pasitarė su vedėju ir visa laimė paguldė...ogi pasirodo virkštelė buvo apsisukusi ir vaikas niekaip negalėjo įsistatyti...iš tikrųjų dėka labai profesionalių gydytojų pagimdžiau pati ir mažiui viskas buvo gerai.
Jau tą dieną palatos atskiros negavom, bet kitą dieną atsilaisvino ir mes perėjom..Jeigu dėl mišinukų, tai nemokamose palatose neduoda, o mokamose duoda (tik reik savo buteliukus turėt)..
Viskas ten yra gerai, juk tik kelias dienas gulim..tik esmė viena - visur turi būti aktyvus, domėtis, klausti..ir personalas tikrai padės.
Atsakyti
QUOTE(agniete84 @ 2014 04 02, 16:07)
tik esmė viena - visur turi būti aktyvus, domėtis, klausti..ir personalas tikrai padės.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiška teisybė - man asmeniškai susidarė toks įspūdis, kad mamos nori, kad personalas nesitrauktų nuo durų, kad jas apšokinėtų neklausiamas. Gimdyvių daug, ir kaip sakė akušerė - ateini, o mamytė plepa telefonu ir dar pasižiūri nepatenkinta į gydytoją, kad trukdo kalbėt. Aišku, kad nestovės ir nelauks, kol pabaigs kalbėtis su draugėmis, eina kitur. O tada pasipila komentarai, kad nieko nepadeda ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Achimenė @ 2014 01 18, 16:56)
Kaip supratau, studentų į patį gimdymą ir neleidžia, juolab viso būrio. Nežinau, gal realybėje kitaip yra.
Dar vienas iš paskaitoje pasakytų bajerių - "ką jūs ten žinosit kas atėjo kai visi su baltais chalatais" biggrin.gif

Skaitau temute, nes planuoju antra vaikuti gimdyti Santatiskese, ir negaliu nepasisakyti apie tuos studentus smile.gif Gimdziau pirmaji vaikuti VGN ir nors kiek pamenu dokumentuose pazymejau kad nenoriu jokiu studentu, bet kai jau ruosesi mane siuti priguzejo mergicku baltais chalatais smile.gif po gimdymo buvau euforijoje tai neemiau i galva, tik labai nepatiko klausyti kaip gydytoja nuodugniai pasakojo ka daranti smile.gif visai nenorejau girdeti ka ji ten siuva ir t.t. biggrin.gif
Tikrai mamytes po gimdymo dziaugsites savo leliukais ir nerupes jums jokie studentai wink.gif
Atsakyti
papasakokit ko reikia vyrui i gimdyma paimti drabuziu/avalynes, ir ar reikia ranksluoscio, paluciu, kazkokiu serveteliu moteriai gimdymui? aciuu:)
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2014 04 11, 14:41)
papasakokit ko reikia vyrui i gimdyma paimti drabuziu/avalynes, ir ar reikia ranksluoscio, paluciu, kazkokiu serveteliu moteriai gimdymui? aciuu:)

Vyrui nereikia nieko tik vieno lito bachilam nusipirkt.
Man gimdyme reikėjo tik tapkių, savo naktinių ir rankšluostuko nusivalyt nusiplautom rankom po wc.
Po gimdymo reikėjo rūbelių vaikui, pampio, įkloto man ir tinklinių kelnaičių man arba sauskelnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 11 balandžio 2014 - 13:59
QUOTE(Rutule @ 2014 04 11, 13:59)
Vyrui nereikia nieko tik vieno lito bachilam nusipirkt.
Man gimdyme reikėjo tik tapkių, savo naktinių ir rankšluostuko nusivalyt nusiplautom rankom po wc.
Po gimdymo reikėjo rūbelių vaikui, pampio, įkloto man ir tinklinių kelnaičių man arba sauskelnių.

Siaip vaistineje bachilu pora 15 cnt.kainuoja smile.gif Tad galima is anksto jais apsirupint.
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2014 04 11, 14:41)

Gimdymui atsivežti reikia:

• chalatą, gumines ar odines šlepetes;

• lengvus ir laisvus naktinius baltinius;

• rankšluostį;

• didelį įklotą ar sauskelnę po gimdymo;

• šiltų vystyklų arba rūbelių Jūsų naujagimiui, vilnones kojinaites.
Atsakyti
Aciu atsakiusioms, o paluciu dyoda kiek reikia? nes ten visokiu groziu anam gale, kryziuj man.teko savu turet kad sausiau gulet, tai zadejau ir.db imti..

Ir kaip del naktiniu vienam kartui, vistiek kadangi deda vaika ant krutines, reikia prasegamu, bet jie vienam kartui, ismest po visko, gal geriau prasyti valdisku, jie tokie patogus...:-)

Dekui, atsakys kurios :-)
Atsakyti
QUOTE(Murkysa @ 2014 04 12, 18:37)
Gimdymui atsivežti reikia:

•              chalatą, gumines ar odines šlepetes;

•              lengvus ir laisvus naktinius baltinius;

•              rankšluostį;

•              didelį įklotą ar sauskelnę po gimdymo;

•              šiltų vystyklų arba rūbelių Jūsų naujagimiui, vilnones kojinaites.

Dar pampersą kūdikėliui.

QUOTE(murmuke @ 2014 04 12, 22:38)
Aciu atsakiusioms, o paluciu dyoda kiek reikia? nes ten visokiu groziu anam gale, kryziuj man.teko savu turet kad sausiau gulet, tai zadejau ir.db imti..

Ir kaip del naktiniu vienam kartui, vistiek kadangi deda vaika ant krutines, reikia prasegamu, bet jie  vienam kartui, ismest po visko, gal geriau prasyti valdisku, jie tokie patogus...:-)

Aš buvau su savais naktiniais. Man juos pakėlė ir padėjo dukrytę ant pilvo. Naktiniai beveik nesusitepė gimdymo metu, pora dėmelių tik ir tos lengvai išsiskalbė. Bet naktiniai tai vienam kartui vis tiek - tokie platūs man nereikalingi smile.gif)

Dėl palučių tai gimdykloj nereikėjo nieko - kažkaip greit pagimdžiau, tai nespėjau susirūpint ar jos yra, ar nėra ir ar reikia. Turėjau tas suaugusių sauskelnes užsimaunamas kaip kelnaites. Tai jas ir padėjo apsimaut po gimdymo. Labai patogu. Palatoj palučių niekas nedavė. Gal jei prašytum - duotų. Naudojau tokias pačias sauskelnes-kelnaites pirmą dieną ir paskui nakčiai. Labai patogu - niekas neprabėgo ir baloj negulėjau.
Atsakyti
QUOTE(murmuke @ 2014 04 12, 22:38)
Ir kaip del naktiniu vienam kartui, vistiek kadangi deda vaika ant krutines, reikia prasegamu, bet jie  vienam kartui, ismest po visko, gal geriau prasyti valdisku, jie tokie patogus...:-)

Dėl naktinių - sakė geriausi yra platūs vyriški marškiniai, paimkit kokius nebereikalingus vyro, puikiai tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, o kokios kainos mokamų palatų? Dėkui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2014 04 14, 20:40)
Laba, o kokios kainos mokamų palatų? Dėkui nestuke.gif

Kiek sakė per paskaitą, tai vienvietė 100 Lt, šeimyninė (kur yra papildoma lova su Jumis norinčiam likt asmeniui) 140 Lt. Čia kainos parai.
Atsakyti