Kitoj temoj apie vaiko lankynas rasiau, kad pakelciau veja, jei pas palatos kaimyne sniurais eitu lankyt ar vaikai sedetu visa diwna. Bet jei trumpam Santariskese kita mama aplankytu jos vyresni vaikiukai - net as nepykciau
. Keista kad neserganciu vaikiuku neleidzia lankyt - gi ju seimos narus naujas gime....
QUOTE(Achimenė @ 2014 01 03, 13:54)
Aš tai nelabai suprantu ko jūs važiuojat gimdyt į
universitetinę ligoninę jei paniškai bijot rezidentų?
Suprantu kai gimdymas priešlaikinis, tada kito pasirinkimo nėra, bet jei gimdymas prasideda laiku ko ten lįst ir paskui zyzt?
Neturime kito pasirinkimo. Del sveikatos aplinkybiu galiu tik Santariskese ir Kauno klinikose gimdyt (nors ir gimdymas prasidetu laiku ir praeitu sklandziai). Ar todel a priori privalau buti mokomaja medziaga? Tai bus mano pirmas ir gal vienintelis gimdymas, tai negi negaliu pasirinkti?
Beje, turiu gan reta kraujo kresejimo sutrikima. Kuri nustate tose paciose Santariskese. Tai studentams nepriestaravau nei konsultacijos metu. Leidau susipazint su mano dokumentais. Ir sutinku, kad mokytis jiems butina. Ir netgi mokytis "ant manes" - sutrikimas gi retas, tai kas jei ne as?
.
Net jei gimdymo metu butu 1-2 motyvuoti busimieji ginekologai ar akuseriai - labai nepykciau. Ir del rezidentu sutikciau (jau nestumo metu teko su rezidente susidurt per apziura - jokiu priekaistu, pas ja ir gimdyt galeciau). Bet kadangi neisreiskus priestaravimo yra rizika, kad suguzes burys belekokios specialybes studentu, va del to ir rasysiu, kad nesutinku
.
Tas burys pasaliniu studentu (kurie net nebus ginekologais) tokiu svarbiu momentu man skamba kaip gimdyves paniekinimas....
QUOTE(kismet @ 2014 01 17, 11:08)
aha, as irgi girdejau, kad daktarai labiausiai ziuri i tylius pacientus, nes tokiems gali buti daug blogiau nei tiems, kurie dar turi jegu rekt
Nagi logiska. Kol gerai rekia tai reiskia dar labai gyva. O kai tyla tai jau ir baisokoka
. Sutikit, gi tiek daktaru, tiek gimdyviu yra visokiu. Yra tokiu raganu pas kurias uzeina tik kai reikia. O yra tokiu pas kurias uzsuka dazniah nes su jomis malonu bendraut.