[quote=Renata_Bo,2014 04 29, 12:08]
Nesupykite, bet is jusu posto man ispudis visiskai atvirkstinis. Ne kaimynai kabinejasi, tiesiog nezinote tvarkos ir negerbiate ju, del to ir sulaukiat susidomejimo ir klausymu. Pries sodinant tujas reikejo gauti kaimynu sutikima, tad cia jau patys kalti esat jog zinodami apie interneta juo nepasinaudojote. Beje aklinai tvorai irgi reiks leidimo ... Galiu tik pasufleruoti kad verta pasiskaityti gyvūnų auginimo ir laikymo tvarkos taisykles bei bendrijos nuostatus, cia del tu kaimynu vistu ir pilamu ..... i griovi. Kai pilnai zinosite kaimynu bei savo teises ir pareigas, manau susikalbeti bus paprasciau.
Kantrybes.
Papildyta:
Dėl tujų, sutinku, kad suklydome namą statome pirmą kartą bet ar pradedant kabinėtis prie kitų žmonių, pirmiausiai nereikėtų apsižiūrėti, kur pats, žmogau, gyveni? Be to, ir pasakyti galima gražiai . Dėl tos aklinos tvoros, tai rašiau, kad tik norėčiau tokią užsidėti, bet nerašiau, kad planuojame tai daryti (jei jiems kliuvo tujos, klius ir tvora, be to, tvorą mes jau pasistatėm, ne akliną, žinoma).
O kodėl jums pasirodė, kad mes nežinome tvarkos?
Matot, dėl tų teisių ir pareigų, tai ne mes vieni jas turime žinoti, bet ir mūsų kaimynai...o kad ššš leisti į griovį negalima, manau, jie ir patys tai žino...
sveikos,kaip reikalai su kanalizacija bei vandeniu?ar yra kokie apribojimai dėl kanalizacijos?pati planuoju pirkti sodą,tad įdomu su kokiais rūpesčiais susiduriate. esam nusiziureja sklypa bet pries ji kito puse kelio prudas,kaip su kanalizacija tada?noretus a daryti kiemo pradzio,tj yra pries pruda,kokie tada apribojimai?
ar yra kokie apribojimai dėl kanalizacijos?[QUOTE]
sveiki, na kai mes pridavinėjome namą 2014.01.01 tai valymo įreninio spindulys negali per 15 metrų kirsti gyvenamųjų patalpų. Šiaip tai iki penkių metrų tipo negalima daržo daryti ,o vandenėlis eina į drenažo griovį kuris suteka į sodo tvenkinį , o pas jus bus tiesiogiai
sveiki, na kai mes pridavinėjome namą 2014.01.01 tai valymo įreninio spindulys negali per 15 metrų kirsti gyvenamųjų patalpų. Šiaip tai iki penkių metrų tipo negalima daržo daryti ,o vandenėlis eina į drenažo griovį kuris suteka į sodo tvenkinį , o pas jus bus tiesiogiai
QUOTE(LaimingaRita @ 2014 04 29, 13:44)
Uzsodinote tujas neturedami kaimynu sutikimo, tai kaip ir nepasirode man, o faktas yra Nekonkretizuosiu, bet izvelgiu kazkokius dvigubus standartus. O kaip reaguoja i situacija valdyba?
Sveiki
Nuo birželio gyvensime prie žaliųjų ežerų liko kelios savaitės todėl visi kraustymosi ir pasiruošimo darbai virte verda gal pasidalinsite kokią televiziją ir internetą renkatės?
Nuo birželio gyvensime prie žaliųjų ežerų liko kelios savaitės todėl visi kraustymosi ir pasiruošimo darbai virte verda gal pasidalinsite kokią televiziją ir internetą renkatės?
QUOTE(Renata_Bo @ 2014 05 12, 02:15)
Uzsodinote tujas neturedami kaimynu sutikimo, tai kaip ir nepasirode man, o faktas yra Nekonkretizuosiu, bet izvelgiu kazkokius dvigubus standartus. O kaip reaguoja i situacija valdyba?
Kokia valdyba? Pirmininkas? Niekaip nereaguoja. Matot, konflikto jokio pakolkas nėra su kaimynais nesipykome, persisodinome tujas ir viskas, todėl valdybai nei mes, nei kaimynai nesiskundė
Sveiki, norėjau paklausti gal kas susidūrėte su tuo kad kaimynai namo šildymui pasirinko dujas ? ( vyras aiškino kad ten kažkaip dujiniais balionais ), jie čia atvažiuoja tik du sykius per metus, tai nori palaikyti minimalią šilumą namuose. Šiuo atveju juos suprantu, o vartant visokius dok. tai dujinis bunkeris turi eiti 25 metrai nuo gyvenamojo namo, na mus skiria tik 5 metrai ?
Nes nežadu ramiai sėdėti, tik bijau kad mane kas "neuždurnintų" , gas kas žinote ką plačiau ?
Nes nežadu ramiai sėdėti, tik bijau kad mane kas "neuždurnintų" , gas kas žinote ką plačiau ?
QUOTE(ernis_ @ 2014 05 13, 15:06)
Sveiki
Mes toj pusėj gyvenam. Internetą iš Teo.
QUOTE(Dimamyte @ 2014 05 16, 10:43)
o kaip su vandeniu,jei i sodus atvestas miesto vanduo?pajungia darbininkai is vandenu?idomu per kiek laiko?bei mokejimo kaina tokia pat kaip ir miesto vartotojui???
Cia jau priklauso, kur jus gyvensite. Kai kurie sodai jau turi galimybe jungtis prie miesto vandentiekio. Kiek domejausi, iki 2015 metu sitas reikalas Vilniuje turetu buti issprestas visiskai.
Kaina tokia pati, kaip ir miestui atrodo.
sveiki visi
jau metus laiko su seima gyvename sudu bendrijoje (Dituva) .
kadangi gyvename prie neasvaltuoto keliuko tai ramybe dziugina daznai, vaikai gali su dviratuku ir paspirtuku lakstyt,ner baimes kad masina parleks kokia . vasara cia nuostabu,pasivaiksciojimai miske,maudynes kelis kart dienoj, ir nors ir nedidukas bet savas derlius dziugina ne tik mane , bet ir mano mergaites kaip skaniai jos valgo savo agurka
labai noretusi nuoteku ir vandentiekio,nes yra tokiu kurie nuotekas leidzia ne ten kur reikia
gal yra gyvenanciu Dituvos soduose,gal kurioj kitoj temoj bendraujat?
jau metus laiko su seima gyvename sudu bendrijoje (Dituva) .
kadangi gyvename prie neasvaltuoto keliuko tai ramybe dziugina daznai, vaikai gali su dviratuku ir paspirtuku lakstyt,ner baimes kad masina parleks kokia . vasara cia nuostabu,pasivaiksciojimai miske,maudynes kelis kart dienoj, ir nors ir nedidukas bet savas derlius dziugina ne tik mane , bet ir mano mergaites kaip skaniai jos valgo savo agurka
labai noretusi nuoteku ir vandentiekio,nes yra tokiu kurie nuotekas leidzia ne ten kur reikia
gal yra gyvenanciu Dituvos soduose,gal kurioj kitoj temoj bendraujat?