QUOTE(~Aylin @ 2013 10 09, 09:12)
o kaip gi su jumis, vyrais (net ne apie jaucius kalba) kitaip?
tik labai sutinku, kad
netiesioginius metodus reikia naudoti :)
Nu va ir aš apie tą patį.
Man panašu, kas skaitot aprašymus apie charakterio savybes, bet nieko neišskaitot.
Jautis KONSERVATYVUS. O iš čia bruožas, kad jam patinka moteriškos moterys, o jos niekada nekonfrontuoja atvirai.
Jautis sunkiai keičia savo nuomonę, o kai bandoma atvirai pakeisti jo nuomonę - jis jos iš viso nekeis, tada jau iš principo, nes negali leisti, kad kažkas jam NURODYNĖTŲ. Net jei ir pasakys "gerai, teguk bus kaip tu sakai", tai reikš tik, kad užkniso ginčytis, bet liks prie savo nuomonės.
Negalima jaučiui nurodynėti - tai raudona skepeta mojuojama prieš nosį.
Galima gražiai, MOTERIŠKAI, pakeiti jo nuomonę, per moteriškus atributus. Leisti suprasti, kad jums reikia globos - tada jis jus globos, kad jums reikia dėmesio - tada tą dėmesį gausite. Bet jei tą patį padarysite įsakmiu, nurodančiu tonu ("tu niekada...", "aš noriu, kad tu.....", ...................), tai geriausiu atveju tai gausite einamuoju momentu, bet jautis jau bus įsidėjęs į galvą, kad jis reikalingas tik kai kaip šuniukas paklūsta. Kuo ilgiau jis apie tai mąstys, tuo daugiau ras tame patvirtinimo ir kai supras tai galutinai - jūs jau praradote jautį, nes jis nėra dresuojamas. Jis turi pats norėti tokiu būti, bet tam turi sklisti motyvacija iš PAČIOS MOTERS. O jei iš jos sklinda įsakmus, nuolat kažko reikalaujantis tonas - tai nėra ta motyvacija.