Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(AstaRaud @ 2013 10 08, 21:21)
palyginimas visiškai nevykęs, ir tai nesusiję su fizika...

Tai su Publicum jau seniai nebesiginciju mirksiukas.gif Tik prie ko cia dresura tai nesupratau nuosirdziai smile.gif Zmogui buvo duota absoliuti laisve kalbant apie pacia asmenybe. Kiekvienam zingsny jis buvo giriamas, palaikomas, ir isties nuosirdziai. Bet kai zmogus iskaudina karta, du, tris...ir kad tai daro, nesusipranta, nes zodis "atleidziu" tapo iprastas...Prie ko cia dresura? doh.gif doh.gif doh.gif Ir ambiciju cia nebuvo ne laso...Yra tiesiog toks dalykas, kaip skausmas, ir kai tau skauda, ambicijos, principai ir kt. tampa antraeiliais dalykais. Tu tiesiog nori is to skausmo issilaisvinti mirksiukas.gif
Atsakyti

Kai jau prieinama iki įskaudinimo, tada jau negerai, nes tai reiškia ne kokį tai ginčą kai nuomonės nesutampa, o daugiau. Žinau ką tai reiškia. bet to nesusiečiau su ženklu, nes visuose ženkluose tokių bus. Čia daugiau priklauso nuo paties žmogaus, jo supratimo į bendravimą. Pvz mano ex gali mane išvadint mane visokiais žodžiais, o po to pasakyt kad tave myliu doh.gif ir net nesupranta dėl ko įsižeist man reikėjo blink.gif ir jis visai ne jautis
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 08, 21:55)
Kai jau prieinama iki įskaudinimo, tada jau negerai, nes tai reiškia ne kokį tai ginčą kai nuomonės nesutampa, o daugiau. Žinau ką tai reiškia. bet to nesusiečiau su ženklu, nes visuose ženkluose tokių bus. Čia daugiau priklauso nuo paties žmogaus, jo supratimo į bendravimą. Pvz mano ex gali mane išvadint mane visokiais žodžiais, o po to pasakyt kad tave myliu doh.gif  ir  net nesupranta dėl ko įsižeist man reikėjo blink.gif  ir jis visai ne jautis

Tai be abejo, jog iskaudinimas, zmogaus, o ne jo zenklo ar charakterio savybe. As kalbu apie tai, jog sitas zmogus nuolat manipuliuodavo zmogaus gerumu, jo sugebejimu atleisti. Arba kitas pvz., kai tik rodai demesi, butinai is jo atgal to nesulauksi lotuliukas.gif kai tik nerodai, oho kiek meilumo atsirasdavo doh.gif Nu ir tipazas buvo, kai atsimenu unsure.gif
Atsakyti

Jei pradžioj bendravimo tokie dalykai vyksta, tai kažin ar kas pasikeistų vėliau. Nėra neklystančių, bet visdėlto mokaisi iš klaidų, jei rimtai nori būt su kitu žmogum. O pati lygtai liūtas, o liūtai kai jau trinkteli durim ir nė neatsisuka biggrin.gif Tad ko netrinkteli, kai po kurio laiko apsireiškia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 08, 22:40)
Jei pradžioj bendravimo tokie dalykai vyksta, tai kažin ar kas pasikeistų vėliau. Nėra neklystančių, bet visdėlto mokaisi iš klaidų, jei rimtai nori būt su kitu žmogum. O pati lygtai liūtas, o liūtai kai jau trinkteli durim ir nė neatsisuka biggrin.gif  Tad ko netrinkteli, kai po kurio laiko apsireiškia mirksiukas.gif

Trinktelejau mirksiukas.gif Pas mus jau nebera santykiu... Jis tik kartas nuo karto apsireiskia su savo jausmingom zinutem ir man sirdi suvirpina. Bet grizti atgal jau nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 10 08, 19:21)
Kažkaip į dresūra labiau panašu, o ne į santykius.

o kaip gi su jumis, vyrais (net ne apie jaucius kalba) kitaip? lotuliukas.gif tik labai sutinku, kad netiesioginius metodus reikia naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 09, 09:12)
o kaip gi su jumis, vyrais (net ne apie jaucius kalba) kitaip? lotuliukas.gif  tik labai sutinku, kad netiesioginius metodus reikia naudoti :)

Nu va ir aš apie tą patį. biggrin.gif

Man panašu, kas skaitot aprašymus apie charakterio savybes, bet nieko neišskaitot.

Jautis KONSERVATYVUS. O iš čia bruožas, kad jam patinka moteriškos moterys, o jos niekada nekonfrontuoja atvirai. smile.gif

Jautis sunkiai keičia savo nuomonę, o kai bandoma atvirai pakeisti jo nuomonę - jis jos iš viso nekeis, tada jau iš principo, nes negali leisti, kad kažkas jam NURODYNĖTŲ. Net jei ir pasakys "gerai, teguk bus kaip tu sakai", tai reikš tik, kad užkniso ginčytis, bet liks prie savo nuomonės.

Negalima jaučiui nurodynėti - tai raudona skepeta mojuojama prieš nosį. biggrin.gif biggrin.gif

Galima gražiai, MOTERIŠKAI, pakeiti jo nuomonę, per moteriškus atributus. Leisti suprasti, kad jums reikia globos - tada jis jus globos, kad jums reikia dėmesio - tada tą dėmesį gausite. Bet jei tą patį padarysite įsakmiu, nurodančiu tonu ("tu niekada...", "aš noriu, kad tu.....", ...................), tai geriausiu atveju tai gausite einamuoju momentu, bet jautis jau bus įsidėjęs į galvą, kad jis reikalingas tik kai kaip šuniukas paklūsta. Kuo ilgiau jis apie tai mąstys, tuo daugiau ras tame patvirtinimo ir kai supras tai galutinai - jūs jau praradote jautį, nes jis nėra dresuojamas. Jis turi pats norėti tokiu būti, bet tam turi sklisti motyvacija iš PAČIOS MOTERS. O jei iš jos sklinda įsakmus, nuolat kažko reikalaujantis tonas - tai nėra ta motyvacija.
Atsakyti
47, pelnytas medalis tau uz puiku aprasyma 4u.gif
user posted image
pridursiu, kad info galioja daugumai vyru ir nebutinai gimusiu po jaucio zenklu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 09 spalio 2013 - 09:51

Dėl to įsakmaus, nurodančio tono tai manau ne tik jaučiams atrodo kad mosuoji raudona skepeta. Pvz moterys ir taip pat reaguoja, jei vyrai su jais taip bendrauja, ir galutiniam reultate nebėra jokio noro būt gerai, švelniai ir moteriškai
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 10 09, 10:27)
Nu va ir aš apie tą patį.  biggrin.gif

Man panašu, kas skaitot aprašymus apie charakterio savybes, bet nieko neišskaitot.

Jautis KONSERVATYVUS. O iš čia bruožas, kad jam patinka moteriškos moterys, o jos niekada nekonfrontuoja atvirai.  smile.gif 

Jautis sunkiai keičia savo nuomonę, o kai bandoma atvirai pakeisti jo nuomonę - jis jos iš viso nekeis, tada jau iš principo, nes negali leisti, kad kažkas jam NURODYNĖTŲ. Net jei ir pasakys "gerai, teguk bus kaip tu sakai", tai reikš tik, kad užkniso ginčytis, bet liks prie savo nuomonės.

Negalima jaučiui nurodynėti - tai raudona skepeta mojuojama prieš nosį.  biggrin.gif  biggrin.gif

Galima gražiai, MOTERIŠKAI, pakeiti jo nuomonę, per moteriškus atributus. Leisti suprasti, kad jums reikia globos - tada jis jus globos, kad jums reikia dėmesio - tada tą dėmesį gausite. Bet jei tą patį padarysite įsakmiu, nurodančiu tonu ("tu niekada...", "aš noriu, kad tu.....", ...................), tai geriausiu atveju tai gausite einamuoju momentu, bet jautis jau bus įsidėjęs į galvą, kad jis reikalingas tik kai kaip šuniukas paklūsta. Kuo ilgiau jis apie tai mąstys, tuo daugiau ras tame patvirtinimo ir kai supras tai galutinai - jūs jau praradote jautį, nes jis nėra dresuojamas. Jis turi pats norėti tokiu būti, bet tam turi sklisti motyvacija iš PAČIOS MOTERS. O jei iš jos sklinda įsakmus, nuolat kažko reikalaujantis tonas - tai nėra ta motyvacija.

Gyvenime nieko isakmiai jam nesu pasakius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 09, 11:17)
Gyvenime nieko isakmiai jam nesu pasakius  mirksiukas.gif

OI tik nereikia. biggrin.gif Kas jau kas o Liūtai va šitą būtent ir turi. Taip niekas ir nekalba, apie tiesioginį įsakmiai pasakytą norą. Užtenka intonacijos, žodžių žaismo. tongue.gif

O Liūtai su savo arogantiška prigimtimi, kad viskas turi būti jiems ir dėl jų ir jei tik pajaus bent menkiausią neveikimą jų naudai, tai tragedija, įsižeidimas, tylėjimas ir irgi viso ko laikymas viduje.

Šiaip irgi sunkiai sugyvenamas ženklas. Žinau tai iš patirties. Kaip ir jaučiai visada galvos, kad atiduoda daugiau nei gauna. Va šituo bruožu jie identiški. O iš čia imasi jausmas, kad esi nuskriaustas. Kad tiek "daug" atidavęs, negauni adekvataus atsako. Paradoksas, bet tai gali būti ir tiesa, nes abu gali daug atiduoti (bet ne to ko kitam reikia) ir nesijausti gavę (nes gauna ne tai ko trūko). Va ir gaunasi, kad ir atsidavė ir negavo (abu) ir abu baisiausiai dėl to įsižeidę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 10 09, 13:12)
OI tik nereikia.  biggrin.gif  Kas jau kas o Liūtai va šitą būtent ir turi. Taip niekas ir nekalba, apie tiesioginį įsakmiai pasakytą norą. Užtenka intonacijos, žodžių žaismo.  tongue.gif 

O Liūtai su savo arogantiška prigimtimi, kad viskas turi būti jiems ir dėl jų ir jei tik pajaus bent menkiausią neveikimą jų naudai, tai tragedija, įsižeidimas, tylėjimas ir irgi viso ko laikymas viduje.

Šiaip irgi sunkiai sugyvenamas ženklas. Žinau tai iš patirties. Kaip ir jaučiai visada galvos, kad atiduoda daugiau nei gauna. Va šituo bruožu jie identiški. O iš čia imasi jausmas, kad esi nuskriaustas. Kad tiek "daug" atidavęs, negauni adekvataus atsako. Paradoksas, bet tai gali būti ir tiesa, nes abu gali daug atiduoti (bet ne to ko kitam reikia) ir nesijausti gavę (nes gauna ne tai ko trūko). Va ir gaunasi, kad ir atsidavė ir negavo (abu) ir abu baisiausiai dėl to įsižeidę.  smile.gif

Deja, su aprasu prasauta pro sona mirksiukas.gif Zmogaus savybes nepriklauso vien nuo zodiako zenklo, todel negali buti identiskai taikomos visiems zemeje zmonems 4u.gif Ir siame zenklu zinovo Publicum aprase radau neatitikimu rolleyes.gif
Atsakyti