mazute, kabink man eilini pelnyta medali su P47 ant mano placios krutines
Kabinsiu medali, jei pasakysi kaip ta jauti ismesti is minciu ir sirdies ir susizaveti kokiom gerietem zuvytem, ar kuo ten dar verta butu?
tai pasižiūrėk kas tau tinka pagal horoskopą ir ieškok, kai rasi tai ir jautis dings
QUOTE(O-tome @ 2013 10 03, 10:38)
Kabinsiu medali, jei pasakysi kaip ta jauti ismesti is minciu ir sirdies ir susizaveti kokiom gerietem zuvytem, ar kuo ten dar verta butu?
gero po truputi uz tai jau butu antras medalis
QUOTE(Mute @ 2013 10 03, 08:19)
Babrake jei jau žinot kaip reikia elgtis, kad jautis būtų kitoks, tai gal nesitraukit
Aš tai ir būnu kaip degtukas jei kas labai nepatinka, esu lliūtas,bet pastebėjau kad tas jaučio ramus reagavimas neleidžia man užsipliekst, ir tai man patinka
Aš tai ir būnu kaip degtukas jei kas labai nepatinka, esu lliūtas,bet pastebėjau kad tas jaučio ramus reagavimas neleidžia man užsipliekst, ir tai man patinka
Cia silpnumo akimirkom galvoju apie tai... Bet ,kad sudetingi Jauciai tai tikrai,amzinas darbas
P47 aprasymai isties daug padejo ir padeda...
Mane tai nervina kartais tas ramumas ,ypac kai aiskinames kokia situacija ir zinau,kad joje yra ir mano kaltes ir man norisi issiaiskinti iki galo,o jis tai ne tavo kalte,tai mano ,as turiu dirbti su savim... tokiu pasakymu ir nuginkluoja..
Skaiciau,kad Jauciams sunku pripazinti savo klaidas ir kalte,bet is savo jaucio girdejau ne viena karta,atsiprasau ir pripazinima ,kad as buvau teisi,nors ir kaip pradzioje bandydavo irodineti savo. Kartais sakau,OK tavo tiesa,nes nenoriu testi ginco,abu esam uzsispyre. As tiesiog palieka velesniam laikui ir po kokios dienos lyg niekur nieko pasakau,kad vis gi jis buvo neteisus ir su tam tikrais irodymais. Ir jam tenka pripazinti,kad as teisi.
Vienu zodziu svelnumo,kantrybes ir viskas bus gerai. Tik vat su kantrybe man kartais buna sunku ...
Na bet ziuresim kaip bus,pas mus dabar sunkus laikotarpis,jis neteko darbo,dabar iesko naujo,tai yra visas depresijoj ir kartais tiesiog neimanoma susikalbeti.
Be to mano Jautis dar ir perfekcionistas,tai is vis
Aš manau, kad darbas būtų su kiekvienu zenklu, ne vien su jaučiu, nes visi juk esam skirtingi žmonės. Kas dėl ramumo, tai kol kas įvardinčiau tai, kad dėl ko nors aiškinantis savo nuomonę išdėsto ramiai, net ir tada jei aš esu kuo nepatenkinta. Va tas ramumas man neleidžia užsipliekst kaip degtukui, o tada jau nelabai koks aiškinimasis būtų, nes aš jau save žinau kaip reaguoju į kai kurias balso intonacijas Girdėjau ir jo nepasitenkinimą, buvo susinervinęs, bet ne ant manęs, tai pasiklausiau ir kažkaip neišgąsdino, nes dar ne to esu girdėjus gyvenime Va kas dėl įrodinėjimų savo tiesos, tai reikia turėt svarų argumentą ir jį įrodyti, kitaip manau be šansų , nes buvo toks vienas momentas, kai norėjo man paskaitą skaityt, bet po įrodymų aprimo
O P47 aprašymai tai tikrai padeda, paskaičius paaiškėja kai kas, ir bent jau žinau ko galima laukt
pas mus nėra paprastas bendravimas, laikyčiau net sunkesniu, nes yra ne LT, bet jei per metus laiko nebuvo konfliktų, tai gal susikalbam
QUOTE(Mute @ 2013 10 04, 20:31)
pas mus nėra paprastas bendravimas, laikyčiau net sunkesniu, nes yra ne LT, bet jei per metus laiko nebuvo konfliktų, tai gal susikalbam
Pas mane tas pats. As kas trys menesiai gristu i LT.tai kai bunu LT bendravimo nulis praktiskai,del to ir kyla visi kofliktai,nes jauciuosi palikta uz borto.
Dabar ir esam beveik savaite atskirai,jis lanko dukra,tai bendravimo minimumas ir tai mane veda is proto.
Vakar rase,kad uz valandos paskambins,tai siandiena jau sekmadienis,tiesa pasakius nesistebiu ir zinau,kad siandiena ir nesulauksiu skambucio ar zinutes... Kiekviena kart vis tas pats,kai bunam ne kartu... ir tai mane pradeda jau is ties erzinti... Del to vis pamastau ar man to reikia,ar as to noriu?
QUOTE(Babrake @ 2013 10 06, 19:04)
Pas mane tas pats. As kas trys menesiai gristu i LT.tai kai bunu LT bendravimo nulis praktiskai,del to ir kyla visi kofliktai,nes jauciuosi palikta uz borto.
Dabar ir esam beveik savaite atskirai,jis lanko dukra,tai bendravimo minimumas ir tai mane veda is proto.
Vakar rase,kad uz valandos paskambins,tai siandiena jau sekmadienis,tiesa pasakius nesistebiu ir zinau,kad siandiena ir nesulauksiu skambucio ar zinutes... Kiekviena kart vis tas pats,kai bunam ne kartu... ir tai mane pradeda jau is ties erzinti... Del to vis pamastau ar man to reikia,ar as to noriu?
Cia tik Jums paciai i tai atsakyti Niekas sprendimo, deja, nepadiktuos..
O tai kai bunat kartu viskas vel gerai buna? Mes ir bendraujam retai, tik savaitgaliais siuo metu, aišku aš norėčiau ir dažniau, bet kitaip neišeina ir nesinervinu dėl to. Pačioj pradžioj stebino toks retokas bendravimas, ir jaučiausi nekaip, atrodė kad tik šiaip bendrauja, ale prasiblaškymui. Dabar nebereaguoju taip, Paskaičius šią temą pas daugumą ta problema yra, jų toks bruožas, ir matomai tei reikia priimti arba ne
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 06, 18:55)
Cia tik Jums paciai i tai atsakyti Niekas sprendimo, deja, nepadiktuos..
Tai as ir neieskau atsakymu is kazko,tiesiog sakau,kad dabar esu tokiame kelyje,ant pasirinkimo ribos...nes kaip ir daugelis mineja,arba susitaikai,arba palieki.
Mute,kai kartu nera jokiu problemu is esmes...neskaitant smulkmenu,bet pas visus jos buna ...
QUOTE(Babrake @ 2013 10 06, 23:28)
Tai as ir neieskau atsakymu is kazko,tiesiog sakau,kad dabar esu tokiame kelyje,ant pasirinkimo ribos...nes kaip ir daugelis mineja,arba susitaikai,arba palieki.
Mute,kai kartu nera jokiu problemu is esmes...neskaitant smulkmenu,bet pas visus jos buna ...
Jei kartu būnant nėra jokių rimtų problemų ir problema tik tame, kad tau išvykus nepaskambina, nu kažin ar verta tai taip sureikšmint ir galvot apie išsiskyrimą Turėtum rimtai pamastyt, ką tu iš jo gauni, kokie jo pliusai ir minusai ir ar tikrai tas minusas dėl skambučio taip jau labai nusvera kitus pliusus jo nenaudai. Išsidraskyt galima greitai, bet va sutikt kitą žmogų su kuriuo būtų gerai nėra taip paprasta. Aš pati esu iš tų, kurioms reikia nemažai dėmesio, bet tai nustumiu į antrą planą, pagal kitką vertinu, nes palyginus ankstesnius santykius su ex ir dabartinius, tai iš šių santykių gaunu daug daugiau bent kol kas.
O kalbėjais su juo apie tai, kaip tu jautiesi, sakė priežastį kodėl taip elgiasi? Jei tau neskambina, ar pati skambini, rašai ar lauki kol jis paskambins?
QUOTE(Mute @ 2013 10 06, 20:04)
O tai kai bunat kartu viskas vel gerai buna? Mes ir bendraujam retai, tik savaitgaliais siuo metu, aišku aš norėčiau ir dažniau, bet kitaip neišeina ir nesinervinu dėl to. Pačioj pradžioj stebino toks retokas bendravimas, ir jaučiausi nekaip, atrodė kad tik šiaip bendrauja, ale prasiblaškymui. Dabar nebereaguoju taip, Paskaičius šią temą pas daugumą ta problema yra, jų toks bruožas, ir matomai tei reikia priimti arba ne
Na bendravimas tik savaitgaliais man asmeniskai butu nepriimtinas As kalbu, net nei vienos sms negaunant... Na kazin, ar tokie santykiai veda link kazko labai rimto