Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 18:29)
pas Jazza po 5 mėn piršlybos, pas Aylin per  3 metus pokyčių nebuvo,  va ir suprask  kodėl taip skirtingai elgias g.gif

na kaip sakoma "gryno ženklo" retai būna, gal JAZZ jautis koks ant ribos, t.y. arčiau kitų ženklų (Dvynio ar Avino)... ax.gif
Atsakyti

manai tada kažkiek įtakoja kitas ženklas ar ne taip stipriai pasireiškia to ženklo bruožai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 10 02, 18:59)
na kaip sakoma "gryno ženklo" retai būna, gal JAZZ jautis koks ant ribos, t.y. arčiau kitų ženklų (Dvynio ar Avino)... ax.gif

Mano jautis gegužės 1 d. (tai apie viduriuką). Mėtymosi nėr pas jį, jei sykį apsispendė - ir eis tiesiai į tikslą, nelabai ir norėdama išmuši iš tos „vagos“. Vat tas neapsisprendimas, sakyčiau, daugiau dvynių bruožas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 20:46)
manai tada kažkiek įtakoja kitas ženklas ar ne taip stipriai pasireiškia to ženklo bruožai smile.gif

jei riba- tai tikrai įtakoja, bet JAZZA atveju ne taip... ax.gif na aš bendravau ir su 05.01 gimusiu, reiškias- aš ne ta, kurios jam reikėjo ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 11:31)

Taip, sudėtingo charakterio, bet lengvai sutramdomi švelnumu ir meile (vienu žodžiu moteriškumu), o ne ambicijomis ir kaprizingais principais.  tongue.gif

Pritariu 100%,bent jau sita ismokau. As kadangi saulys,tai daznai pirma pasakau,o paskui pagalvoju. biggrin.gif Aisku tie pasakymai daugiau priekaistai. Tai paskutiniu metu viskas svelnumu pagrista ir jautukas visai kitoks.

O siaip sudetingi jie vis gi yra. Ir is savo varpines galiu pasakyti,kad esu ant slenkscio,tik nezinau dar i kuria puse pasiduoti. Iseiti ar ieiti... Kiekviena diena,tai kaip naujas isbandymas. Nezinau ar sugebesiu ikopti i ta Everesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 10 02, 22:58)
As kadangi saulys,tai daznai pirma pasakau,o paskui pagalvoju. biggrin.gif  Aisku tie pasakymai daugiau priekaistai.

As irgi saulys bigsmile.gif Ir lygiai tokia pati biggrin.gif va ir isreziau nesusilaikius tuos savo priekaistus, ir jautis jau tyli uztat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2013 10 03, 08:23)
As irgi saulys  bigsmile.gif Ir lygiai tokia pati  biggrin.gif va ir isreziau nesusilaikius tuos savo priekaistus, ir jautis jau tyli uztat  biggrin.gif

Dar apsireiks, galit nepergyvent lotuliukas.gif
Atsakyti

Babrake jei jau žinot kaip reikia elgtis, kad jautis būtų kitoks, tai gal nesitraukit mirksiukas.gif
Aš tai ir būnu kaip degtukas jei kas labai nepatinka, esu lliūtas,bet pastebėjau kad tas jaučio ramus reagavimas neleidžia man užsipliekst, ir tai man patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 14:32)
vis tiek matau, kad butu ziauriai sunkus man bendravimas su tokiu zmogum, as tai megstu viska aiskiai, cia ir dabar biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 14:59)
Mmm, jo, labiau susakiau tai kas man nepatinka. Jo atsakymas buvo "Supratau ka susakei, atsizvelgsiu ir vadovausiuos", ir nuo tada tyla  biggrin.gif

o dieve, dieve, ir kur man ta girdeta fraze? biggrin.gif
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 15:09)
ta tyla reiškia ko gero kad gromuluoja  biggrin.gif  tik neaišku ką išgromuluos  biggrin.gif įdomu ką Aylin ir lelija pasakytų apie tai, jos ilgiau bendravusios  g.gif

pasakysiu paprastai, kad apsireiks lyg niekur nieko po poros dienu. ir dar pasakysiu, kad niekas nepasikeis, kas liecia priekaistus, kurie jam buvo surasyti biggrin.gif
Atsakyti

taip išeitų, kad arba priimi tokius kokie jie yra arba ne g.gif
Atsakyti
kaip ir bet kurio kito zenklo zmogu, arba priimi, arba ne.
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 03, 08:07)
Dar apsireiks, galit nepergyvent  lotuliukas.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 10 03, 09:22)
drinks_cheers.gif
o dieve, dieve, ir kur man ta girdeta fraze? biggrin.gif

pasakysiu paprastai, kad apsireiks lyg niekur nieko po poros dienu. ir dar pasakysiu, kad niekas nepasikeis, kas liecia priekaistus, kurie jam buvo surasyti biggrin.gif

Jus abi visiskai teisios lotuliukas.gif Pazistat jaucius kaip nuluptus lotuliukas.gif
jau apsireiske lotuliukas.gif
Aisku - kaip niekur nieko, is serijos 'sveika, kaip tu' biggrin.gif Nulis reakcjos i viska kas mano buvo issakyta biggrin.gif
Atsakyti