tai va, atsibodo maitintis zodziais ir tiek ir viena diena supranti, kad kol vienas kalba, kitas - daro ir tuomet jau pati nusprendi, kas ir su kuo tau paciai geriau
Ohooo, kokios jus kantrios, as su savuoju tik gerus pora menesiu pasitampiau, ir nebeistveriau, isdejau, kad jei jis negali man pasiulyt normaliu santykiu, tai tada ir nereikia manes pasakom maitinti.
Na bet as jau ne -niolikos metu, nebeturiu keliu metu gaisti kazkokiam neaiskiam tampymuisi, noriu zinot, kad bendravimas kazkur veda ir tai yra abipusis noras...
Na bet as jau ne -niolikos metu, nebeturiu keliu metu gaisti kazkokiam neaiskiam tampymuisi, noriu zinot, kad bendravimas kazkur veda ir tai yra abipusis noras...
O-tome, o tu nežinojai, kad jaučiai lėtapėdžiai ir jiems tie 2 mėnesiai 2 savaitėm gal prilygsta, kad ans dar tik gromuluoja kaip čia su tais santykiais ir ko jis norėtų, o ji čia bac ir duris užtrenkė po nosim nespėjus jam sugromuluot
skiriausi ir as ir po menesio, ir po dvieju, ir po puses metu, ir po metu
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 02, 14:05)
skiriausi ir as ir po menesio, ir po dvieju, ir po puses metu, ir po metu
Na tai va gal ir man taip bus. Na jei gromuluoja tai tegul apsireiskia kai sugromuluos, nors kita vertus, gal ir geriau neapsireikstu... Na as vis tiek matau, kad butu ziauriai sunkus man bendravimas su tokiu zmogum, as tai megstu viska aiskiai, cia ir dabar
pala, tai tu nepasakei jam aiškiai kad viso gero, tik surašei kas tau nepatinka?
Mmm, jo, labiau susakiau tai kas man nepatinka. Jo atsakymas buvo "Supratau ka susakei, atsizvelgsiu ir vadovausiuos", ir nuo tada tyla
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 15:37)
pala, tai tu nepasakei jam aiškiai kad viso gero, tik surašei kas tau nepatinka?
Nepadeda ir tie atsisveikinimai
ta tyla reiškia ko gero kad gromuluoja tik neaišku ką išgromuluos įdomu ką Aylin ir lelija pasakytų apie tai, jos ilgiau bendravusios
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 02, 11:59)
cia kiek laiko jus bendraujate? as pirmais metais kvepuot negaledavau, nes visur jo buvo pilna, ne apie pirmus pasimatymus kalba, ir net ne apie pirmus metus bendravimo
Oi, ilgai mes , jau daugiau kaip 7 metus kartu (6-erius susituokę).
Nelėtapėdis visiškai maniškis, po 5 mėn. draugystės pasipiršo, dar po poros mėn. - apsigyvenom kartu. Pusantrų metų nuo pažinties susituokėm.
Nesakau, kad nuolat tas intensyvus dėmesys buvo ir ačiū Dievui Kažkur apie metus intensyvusis periodas truko, paskui jau apsiramino - matyt, apie tą laiką pasijautė mane sumedžiojęs ar ką
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 16:09)
ta tyla reiškia ko gero kad gromuluoja tik neaišku ką išgromuluos įdomu ką Aylin ir lelija pasakytų apie tai, jos ilgiau bendravusios
Na maniskis tai budavo gromuluodavo gromuluodavo...kaip ir gerai budavo po to kelias savaites, ir po to vel trukt uz vadziu vel is pradziu... Nepasidare jis jokiu reiksmingu isvadu. Tai ir nereikia, neturejau tikslo zmogaus keisti, norejau, kad zmogus tiesiog sau kazkokius sprendimus priimtu. Bet veltui to tikejaus
pas Jazza po 5 mėn piršlybos, pas Aylin per 3 metus pokyčių nebuvo, va ir suprask kodėl taip skirtingai elgias