Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

gal todėl, kad patys nežino ar nori normalių santykių g.gif O jūs pačios sakėt kokių santykių norit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 11:15)
gal todėl, kad patys nežino ar nori normalių santykių g.gif  O jūs pačios sakėt kokių santykių norit? g.gif

Nenoretumem, nesinervuotumem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 01, 09:26)
ar yra nors viena kuri jaučiu nenusivylus būtu, o tai vis siunčiat ir siunčiat juos velniop g.gif

Aš aš jaučiais nenusivylusi! bigsmile.gif

Geručiai tie jaučiai, ypač, pradžioj. Maniškis tikrai niekur nedinginėjo. Atvirkščiai greičiau prielipa pavadinčiau, nei neapsisprendusiu. Po pirmo pasimatymo palydėjo iki laiptinės durų, vos spėjau į 3 aukštą užlipti ir jau gavau SMS, kad jis nekantraudamas laukia antro pasimatymo bigsmile.gif

Draugaujant greičiau jau man erdvės pritrūkdavo, negu jam (aš - skorpionė).

O ir šiaip daug jaučių pliusų čia galiu pažerti - švelnus, rūpestingas, šeimyniškas, patikimas, romantiškas... kas dėl minusų - užsispyręs ir konservatyvus kartais, sunkiai išjudinamas, bet jei jau sykį pajudėjo - laikykis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 02, 12:27)
Nenoretumem, nesinervuotumem  smile.gif

norėt yra viena, o pasakyt visai kas kita smile.gif pvz aš iš karto pasakiau kokių santykių noriu ir klausiau kokių nori jis, nes bendraut vien tam kad bendraut neturiu nei noro, nei laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 11:51)
norėt yra viena, o pasakyt visai kas kita smile.gif pvz aš iš karto pasakiau kokių santykių noriu ir klausiau kokių nori jis, nes bendraut vien tam kad bendraut neturiu nei noro, nei laiko smile.gif

Ir as buvau paklausus, ne karta, ir negavau konkretaus atsakymo...Tik mykia ir tiek. Suprask kaip nori smile.gif
Atsakyti

nu bliamba, jei po kelių kartų klausimo nesumasto ko nori, tada sakyčiau viso gero. Aišku tas atsakymas nereikštų kad jau keliaujam prie altoriaus, bet bent jau turiu žinot ar žvalgytis man į kitus ar ne
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 10:15)
gal todėl, kad patys nežino ar nori normalių santykių g.gif  O jūs pačios sakėt kokių santykių norit? g.gif

man jis nubrezdavo labai aisku veiksmu plana, netgi su terminais, kada kas bus, tik kas is to, kai ne zodziais tevyne mes mylim biggrin.gif
QUOTE(Jazza @ 2013 10 02, 10:28)
Geručiai tie jaučiai, ypač, pradžioj. Maniškis tikrai niekur nedinginėjo. Atvirkščiai greičiau prielipa pavadinčiau, nei neapsisprendusiu.

cia kiek laiko jus bendraujate? as pirmais metais kvepuot negaledavau, nes visur jo buvo pilna, ne apie pirmus pasimatymus kalba, ir net ne apie pirmus metus bendravimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 02, 11:19)
Ir as buvau paklausus, ne karta, ir negavau konkretaus atsakymo...Tik mykia ir tiek. Suprask kaip nori  smile.gif

\pas mane buvo atvirksciai, kad jis amne labai spaude del santykiu ir statuso, o as vis numykdavau ir juokais numesdavau viska smile.gif bet ir po to, jis visalaik man sake, ko nori, kada nori ir kaip. sake.. bet nedare smile.gif
Atsakyti

o gal nedarė todėl, kad juokais viska numesdavai g.gif nu bus įdomu kaip pas mane veiksmų planas bus vykdomas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 12:24)
o gal nedarė todėl, kad juokais viska numesdavai g.gif  nu bus įdomu kaip pas mane veiksmų planas bus vykdomas g.gif  biggrin.gif

zinok, po to jau ir rimtai abu kalbedavome, cia tik pirmus menesius man juokai buvo galvoj mirksiukas.gif bet aj, ka jau cia.. buvo ir prazuvo smile.gif gyvenimas eina toliau, ir dabar visai kitokio budo zmogus salia, bet vis su nostalgija uzsuku i sia temute, tokia jau sava chebra susirinko biggrin.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 02 spalio 2013 - 12:29

jei ne paslaptis kiek laiko taip bendravot? įdomu paskaitinėt kaip kiti bendravo ir palygint su esamu bendravimu, tuo labiau kai randi panašumu smile.gif
Atsakyti
netoli 3 metu smile.gif
Papildyta:
patiko sie zodziai, gal kuriai irgi padetu priimti teisinga sprendima smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 02, 15:05)
netoli 3 metu smile.gif
Papildyta:
patiko sie zodziai, gal kuriai irgi padetu priimti teisinga sprendima smile.gif
user posted image

joooo. per 3 metus tikrai turėjo apsispręst ką daryt ir daryt ką nusprendė, ne tik kalbėt. O žodžiai tai geri , daug kur praverstų smile.gif 4u.gif
Atsakyti