QUOTE(Faust @ 2014 06 02, 15:09)
Jaučiai... Ką gi aš galėčiau apie juos pasakyt, kai pats toks esu. Na jautukai yra užsispyrę, mėgstam įrodinėti tiesą, net jei ji ir nėra visai tokia. Jei nusileidžiam ginčuose, tai reiškias mainais gaunam partnerio pasitenkinimą, kuris yra mums malonus jei iš tikro mylim. Mėgstame gyvenimą, kuriame nėra ženklių permainų, tad jaučiui gali atrodyti, kad rutina neegzistuoja. Kadangi nelabai mėgstam permainas, tai ir partnerių neesam linkę keisti, kas iš santuokinio gyvenimo pusės nėra jau taip ir blogai? Nors gali atrodyt, kad esame nelabai jautrios asmenybės, tačiau jausmų mes turime daug, bet išsakyti juos kažko mum sunkoka, bet jei jau persilaužiam tai saugokitės, nes jausmų cunamis gali būti neišvengiamas. Esame kūniškų malonumų vergai..
Dėl kitų savybių nesu visai tikras, nes nežinau ar čia jau mano asmenybės bruožai ar vis dar žvaigždės diriguoja savo natas. Taigi, labai atsargiai renkuosi žmones, kuriuos įsileidžiu į savo gyvenimą, nors bendrauju labai atvirai ir nebijau prakalbėti apie temas, kurias kiti asmenys laikytų asmeninėm ar intymiom. Force major gyvenimo akimirkomis (tokiomis kaip išsiskirimas su antrąją puse ne savo iniciatyva), pasidarau emociškai nestabilus, apima destruktyvaus gyvenimo ritmas (baliavojimai, linksmybės, naujų pažinčių ieškojimai, net jei ir protu suvokiu, kad visa tai yra negatyvu) ir kas baisiausia aš pradedu priprasti prie šio ritmo ir staiga ta jaučio savybė, jog nemėgstam permainų, neleidžia man atgal sugrįžti į tą ramybės ritmą.
kiek daug tiesos parašyta apie vyrus jaučius
savo aplinkoje turiu pažįstamą jautį: atrodė stabilus, rimtas,patikimas, lengvai bendraujantis, nors laikantis distanciją, mėgstantis skaniai ir daug pavalgyti, žodžiu toks patikimas, tvirtas vyras, ir, bet.... aplinkoje pasirodė viena moteris ir jautis pasimetė - atsirado įtampa, ypač tai moteriai šalia esant, dirglumas... tiesiog matosi, kad kaip sakant ir norisi, ir bijomasi...
mums labai smagu stebėti situaciją iš šalies
įdomu, kuo viskas baigsis: ar jie žengs tą žingsnį ar ne....? kiek jį pažįstu, tai turėtų suvaldyti savo aistras.... , bet labai jau išmuštas iš vėžių žmogus
beja, moteris pagal zodiako ženklą liūtė. Stebint ją, atrodo, kad ji nieko nejaustų, kas čia vyksta ....
kaip manote, ar jautis pasiduos... ?