Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Lin1 @ 2014 03 23, 16:31)
nus nieko gero patraukli ir pas Jus , negali tai tik pretekstas,

kaip saun nori ,  tegu tada ir neprisimena  biggrin.gif

Atsiras kitas, geresnis, kuris norės.
Atsakyti
su jauciais kazkaip sunku susikalbeti, ... tikria JIE KAZKOKIE NEZINUA......savo pasaulelyje.....
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 05 31, 16:01)
su jauciais kazkaip  sunku susikalbeti, ... tikria JIE KAZKOKIE NEZINUA......savo pasaulelyje.....

O as tai susiduriau su tokiu ju bruozu ( cia ne vieno zmogaus, o apskritai jauciu, kuriuos pazistu, bruozas) - masto viena, sneka kita, o daro dar kita...Toks jausmas, kad tie zmones bijo pazvelgti sau i vidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2014 05 31, 15:10)
O as tai susiduriau su tokiu ju bruozu ( cia ne vieno zmogaus, o apskritai jauciu, kuriuos pazistu, bruozas) - masto viena, sneka kita, o daro dar kita...Toks jausmas, kad tie zmones bijo pazvelgti sau i vidu  doh.gif

taip tikrai bijo pazvelgti sau i vidu, viena galvoja ir nori o elgiasi priesingai ir nezinai ka daryti.. ar verta bandyti kazka sakyti ar tiesiog palikti ..
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2014 06 01, 15:35)
taip tikrai bijo pazvelgti sau i vidu,  viena galvoja ir nori o elgiasi priesingai ir nezinai ka daryti.. ar verta bandyti kazka sakyti ar tiesiog palikti ..

ar verta rodyti demesi turejau omenyje ar tiesiog palikti .. taip kaip yra....
kaip elgiates , lelija?
Papildyta:
o ir man atrodo kad jie linke taip paprastai irgi neatstoti , kazkokiais budais vis ka nors darys kad turesi parodyti demesi ar ne ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 06 01, 16:42)
taip tikrai bijo pazvelgti sau i vidu,  viena galvoja ir nori o elgiasi priesingai ir nezinai ka daryti.. ar verta bandyti kazka sakyti ar tiesiog palikti ..
Papildyta:
ar verta rodyti demesi turejau omenyje  ar tiesiog palikti .. taip kaip yra....
kaip elgiates , lelija?
Papildyta:
o ir man atrodo kad jie linke taip paprastai irgi neatstoti , kazkokiais budais vis ka nors darys kad turesi parodyti demesi ar ne ?  biggrin.gif

Maniskis jautis nuo manes neatstoja jau kokie 4 metai g.gif demesi rodo bangom, kaip uzeina: buna etapai kai gali perskrost zeme, buna, kad neisjudinsi is migio... unsure.gif Bet pastebejau, kad paciam laaaabai patinka demesys. Apskritai moteru demesys patinka, megsta jaustis pastebetas, ivertintas, pripazintas, todel megsta paflirtuot, ant bajerio, bet vistiek. Jei nerodau demesio (o taip nutinka, kai labai jis mane uzknisa su savo 'viena mastau, kita darau'), pats lenda i akis, kol to demesio gauna. Na ir banguoja taip pas mus... Siaip tai vargina doh.gif Nes as megstu konkrecius, stabilius ir atvirus zmones is esmes. Su draugem jauciais pastebejau ta pati. Sneka viena, daro kita... unsure.gif O po to apniunka depresijos, praso pagalbos, nori issikalbet. Vos pagereja, ir vel tas pats...Cia jau neismusi is ju turbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2014 06 01, 15:53)
Maniskis jautis nuo manes neatstoja jau kokie 4 metai  g.gif demesi rodo bangom, kaip uzeina: buna etapai kai gali perskrost zeme, buna, kad neisjudinsi is migio...  unsure.gif Bet pastebejau, kad paciam laaaabai patinka demesys. Apskritai moteru demesys patinka, megsta jaustis pastebetas, ivertintas, pripazintas, todel megsta paflirtuot, ant bajerio, bet vistiek. Jei nerodau demesio (o taip nutinka, kai labai jis mane uzknisa su savo 'viena mastau, kita darau'), pats lenda i akis, kol to demesio gauna. Na ir banguoja taip pas mus... Siaip tai vargina  doh.gif  Nes as megstu konkrecius, stabilius ir atvirus zmones is esmes. Su draugem jauciais pastebejau ta pati. Sneka viena, daro kita... unsure.gif O po to apniunka depresijos, praso pagalbos, nori issikalbet. Vos pagereja, ir vel tas pats...Cia jau neismusi is ju turbut  biggrin.gif

taip yra kazkas, jie tiesiai per aplinkui nori kad juos suprastu (cia apie atviruma)
pas man situacija apskritai tokia , na mes beveik nepazistami bet va na uzkabino kazkas mane o ji ir, bet tas jo elgesys ... ir nezinau kaip bus , dabar taip pasielge ir nzn ka daryt ir lyg jau kazkaip supratau kad jis toks is JUSu cia aprasymo, bet gal palauksiu kiek gal kas pasikeis.. neskubesiu pirma rasyti ...
Papildyta:
kita vertus atrodo kad jie patys nezino ko nori ir daug reikai su jais kantrybes ,
4 m jau nemazai ar nesiulo teketi ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 06 01, 17:10)
taip yra kazkas, jie tiesiai per aplinkui nori kad juos suprastu (cia apie atviruma)
pas man situacija apskritai tokia , na mes  beveik nepazistami bet va  na uzkabino kazkas mane o ji ir, bet tas jo elgesys ... ir nezinau kaip bus , dabar taip pasielge ir nzn  ka daryt ir lyg jau kazkaip supratau kad jis toks is JUSu cia aprasymo, bet gal palauksiu kiek gal kas pasikeis.. neskubesiu pirma rasyti ...
Papildyta:
kita vertus atrodo kad jie patys nezino ko nori ir daug reikai su jais kantrybes  ,
4 m jau nemazai ar nesiulo teketi ?  smile.gif

O taip, jau kantrybes tai reikia 4u.gif
Na kad mes dar net neperaugom i konkretu santyki, su laisvalaikiu kartu ir pan., tai ka cia kalbet apie vestuves doh.gif Atrodo, jau jau kazkas rutuliojasi, ir bac, atsitraukia zmogus. Paskui vel vejasi. Pasakau, kad baigta, nebegaliu...po kiek laiko vel pradedam bendrauti.
Lin, prasta as pamokslininke cia rolleyes.gif Mano pacios santykiai nesusidelioja niekaip su siuo zmogumi, o jau dabar ir klausimas, ar as ju su juo apskritai benoriu. Kaip sakant kantrybe irgi turi ribas, kad ir paties istvermingiausio zmogaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2014 06 01, 16:27)
O taip, jau kantrybes tai reikia  4u.gif
Na kad mes dar net neperaugom i konkretu santyki, su laisvalaikiu kartu ir pan., tai ka cia kalbet apie vestuves  doh.gif  Atrodo, jau jau kazkas rutuliojasi, ir bac, atsitraukia zmogus. Paskui vel vejasi. Pasakau, kad baigta, nebegaliu...po kiek laiko vel pradedam bendrauti.
Lin, prasta as pamokslininke cia  rolleyes.gif Mano pacios santykiai nesusidelioja niekaip su siuo zmogumi, o jau dabar ir klausimas, ar as ju su juo apskritai benoriu. Kaip sakant kantrybe irgi turi ribas, kad ir paties istvermingiausio zmogaus  cool.gif

taip, wink.gif na ziuresim kas cia bus ,penktadieni jis taip idomiiai pasielge tai as jau ji mintyse sunciau toli toli ... o vistiek va jauciu impulsus .. zmogus gal ezoterika domisi ar siaip energetika tokia stipri , na nzn kas cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 06 01, 17:56)
taip, wink.gif na ziuresim kas cia bus ,penktadieni  jis taip idomiiai pasielge  tai as jau ji mintyse sunciau toli toli ... o vistiek va jauciu impulsus .. zmogus gal ezoterika domisi ar siaip  energetika  tokia stipri , na nzn  kas cia  biggrin.gif

Kaip sakoma, pagyvensit, pamatysit, ar buvo lemta kazkas daugiau... Nenusiminkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2014 06 01, 18:31)
Kaip sakoma, pagyvensit, pamatysit, ar buvo lemta kazkas daugiau... Nenusiminkit  4u.gif

lelija parasiau Jums pm, jis neparasys, buvo uzsimines kad pirmas nearaso, jis kitu budu duoda apie save zinoti , smile.gif
Atsakyti
Jaučiai... Ką gi aš galėčiau apie juos pasakyt, kai pats toks esu. Na jautukai yra užsispyrę, mėgstam įrodinėti tiesą, net jei ji ir nėra visai tokia. Jei nusileidžiam ginčuose, tai reiškias mainais gaunam partnerio pasitenkinimą, kuris yra mums malonus – jei iš tikro mylim. Mėgstame gyvenimą, kuriame nėra ženklių permainų, tad jaučiui gali atrodyti, kad rutina neegzistuoja. Kadangi nelabai mėgstam permainas, tai ir partnerių neesam linkę keisti, kas iš santuokinio gyvenimo pusės nėra jau taip ir blogai? Nors gali atrodyt, kad esame nelabai jautrios asmenybės, tačiau jausmų mes turime daug, bet išsakyti juos kažko mum sunkoka, bet jei jau persilaužiam tai saugokitės, nes jausmų cunamis gali būti neišvengiamas. Esame kūniškų malonumų vergai..

Dėl kitų savybių nesu visai tikras, nes nežinau ar čia jau mano asmenybės bruožai ar vis dar žvaigždės diriguoja savo natas. Taigi, labai atsargiai renkuosi žmones, kuriuos įsileidžiu į savo gyvenimą, nors bendrauju labai atvirai ir nebijau prakalbėti apie temas, kurias kiti asmenys laikytų asmeninėm ar intymiom. Force major gyvenimo akimirkomis (tokiomis kaip išsiskirimas su antrąją puse ne savo iniciatyva), pasidarau emociškai nestabilus, apima destruktyvaus gyvenimo ritmas (baliavojimai, linksmybės, naujų pažinčių ieškojimai, net jei ir protu suvokiu, kad visa tai yra negatyvu) ir kas baisiausia aš pradedu priprasti prie šio ritmo ir staiga ta jaučio savybė, jog nemėgstam permainų, neleidžia man atgal sugrįžti į tą ramybės ritmą.
Atsakyti
QUOTE(Faust @ 2014 06 02, 15:09)
Jaučiai... Ką gi aš galėčiau apie juos pasakyt, kai pats toks esu. Na jautukai yra užsispyrę, mėgstam įrodinėti tiesą, net jei ji ir nėra visai tokia. Jei nusileidžiam ginčuose, tai reiškias mainais gaunam partnerio pasitenkinimą, kuris yra mums malonus – jei iš tikro mylim. Mėgstame gyvenimą, kuriame nėra ženklių permainų, tad jaučiui gali atrodyti, kad rutina neegzistuoja. Kadangi nelabai mėgstam permainas, tai ir partnerių neesam linkę keisti, kas iš santuokinio gyvenimo pusės nėra jau taip ir blogai? Nors gali atrodyt, kad esame nelabai jautrios asmenybės, tačiau jausmų mes turime daug, bet išsakyti juos kažko mum sunkoka, bet jei jau persilaužiam tai saugokitės, nes jausmų cunamis gali būti neišvengiamas. Esame kūniškų malonumų vergai..

Dėl kitų savybių nesu visai tikras, nes nežinau ar čia jau mano asmenybės bruožai ar vis dar žvaigždės diriguoja savo natas. Taigi, labai atsargiai renkuosi žmones, kuriuos įsileidžiu į savo gyvenimą, nors bendrauju labai atvirai ir nebijau prakalbėti apie temas, kurias kiti asmenys laikytų asmeninėm ar intymiom. Force major gyvenimo akimirkomis (tokiomis kaip išsiskirimas su antrąją puse ne savo iniciatyva), pasidarau emociškai nestabilus, apima destruktyvaus gyvenimo ritmas (baliavojimai, linksmybės, naujų pažinčių ieškojimai, net jei ir protu suvokiu, kad visa tai yra negatyvu) ir kas baisiausia aš pradedu priprasti prie šio ritmo ir staiga ta jaučio savybė, jog nemėgstam permainų, neleidžia man atgal sugrįžti į tą ramybės ritmą.

kiek daug tiesos parašyta apie vyrus jaučius bigsmile.gif
savo aplinkoje turiu pažįstamą jautį: atrodė stabilus, rimtas,patikimas, lengvai bendraujantis, nors laikantis distanciją, mėgstantis skaniai ir daug pavalgyti, žodžiu toks patikimas, tvirtas vyras, ir, bet.... aplinkoje pasirodė viena moteris ir jautis pasimetė - atsirado įtampa, ypač tai moteriai šalia esant, dirglumas... tiesiog matosi, kad kaip sakant ir norisi, ir bijomasi... biggrin.gif
mums labai smagu stebėti situaciją iš šalies blush2.gif įdomu, kuo viskas baigsis: ar jie žengs tą žingsnį ar ne....? kiek jį pažįstu, tai turėtų suvaldyti savo aistras.... , bet labai jau išmuštas iš vėžių žmogus unsure.gif
beja, moteris pagal zodiako ženklą liūtė. Stebint ją, atrodo, kad ji nieko nejaustų, kas čia vyksta ....
kaip manote, ar jautis pasiduos... ? biggrin.gif
Atsakyti