Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 09, 11:21)
Matyt kažkas mane bus prakeikęs, nes tenka bendrauti tik su jaučiais. Nors ir esu iš išvaizdos ir charakterio jiems per prasta. verysad.gif
Iš nemokėjimo jų suvaldyti teks pražilti (jau atėjo tam metas)

o is ko Jus sprendziate kad is isvaizdos jiems per prasta esate?
ir kaip norite juos suvaldyti ? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 09, 23:12)
o  is ko Jus sprendziate  kad is isvaizdos jiems per prasta esate?
ir kaip norite juos suvaldyti ?  smile.gif  4u.gif

Vien tai, kad taip jaučiasi, jau problema - jaučiai mėgsta sunkų "taikinį", kuris ne kiekvieno "dantims". O jei jau jaučiasi "per prasta" - tai pusė atsakymo.

Tai neįmanoma. tongue.gif Galima gražiai, moteriškai susukti viską tai, kad jautis jaustųsi nugalėtojas, nors iš tikro būtų suvaldytas, o tiesiogiai suvaldyti gyvulį......kam čia gyventi atsibodo?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukte @ 2013 12 06, 15:24)
mano nuomone, kad jaučiai atrodo patys nuostabiausi vyrai pasaulyje, tik iki tam tikro laiko, kol juos kas nesupykins, neužnervins, o tuomet jie parodo savo agresiją, savo tikrąjį aš, bet, greit nusiramina, ir taip iki kito karto biggrin.gif

jo jo drinks_cheers.gif cia labai taikliai parasete. man rodos dar niekas nebuvo paminejes ju nervingumo ir agresijos potrukiu. schmoll.gif ..na o tarp ju tai aisku rupestingi ir svelnus padareliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 12 10, 00:17)
jo jo drinks_cheers.gif  cia labai taikliai parasete. man rodos dar niekas nebuvo paminejes ju nervingumo ir agresijos potrukiu.  schmoll.gif  ..na o tarp ju tai aisku rupestingi ir svelnus padareliai cool.gif

Kaip juoda, turi baltą, kaip tyla turi garsą, kaip karštis turi šaltį, kaip................, taip švelnus padarėlis turi nervingumą ir agresiją. tongue.gif Į tai rytiečiai tu patarlę: kai nori išlipti iš duobės - reikia nusopti ją kasti ir pradėti užkasinėti. Taip ir su jaučiu - kai nori matyti švelnų padarėlį - nereikia jame žadinti gyvulio. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 10 gruodžio 2013 - 00:24
QUOTE(Publicum47 @ 2013 12 10, 00:23)
Kaip juoda, turi baltą, kaip tyla turi garsą, kaip karštis turi šaltį, kaip................, taip švelnus padarėlis turi nervingumą ir agresiją.  tongue.gif  Į tai rytiečiai tu patarlę: kai nori išlipti iš duobės - reikia nusopti ją kasti ir pradėti užkasinėti. Taip ir su jaučiu - kai nori matyti švelnų padarėlį - nereikia jame žadinti gyvulio.  tongue.gif

o tie padareliai-jauciai, patys paprastai rodo demesi moteriskems? ar laukia kol bus suvystyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 10, 17:26)
o tie padareliai-jauciai, patys paprastai rodo demesi moteriskems?  ar laukia kol bus suvystyti?  biggrin.gif

Pažinties pradžioje,kol dar man nepatiko, dėmesio gavau labai daug. Išvada- užkariavimo laikotarpiu jaučiai rodo labai daug dėmesio. Tik jau užkariavę aptingsta ir ir pradeda viską "gromuluoti" jo neberodydami ir dažnai dingdami. smile.gif
Atsakyti
Na žinokit po vyro Dvynio - patologinio melagio ir mergišiaus- vyras Jautis man atrodo kaip patikimumo uola biggrin.gif. Ramus, darbštus, atviras ir paprastas.
Atsakyti
QUOTE(savaitelee @ 2013 12 14, 22:54)
Na žinokit po vyro Dvynio - patologinio melagio ir mergišiaus- vyras Jautis man atrodo kaip patikimumo uola biggrin.gif. Ramus, darbštus, atviras ir paprastas.

axa jie tikrai atrodo patikimi , bet siekia buti valdingais , nori viskas kad butu kaip jie nori man rodos , bet toks vaizdas susidares kad jie geros sirdies , bet vistiek kazkokio charakteryje sunkumo turi...
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 15, 01:36)
axa jie tikrai atrodo patikimi , bet siekia buti valdingais  , nori viskas kad butu kaip jie nori man rodos , bet toks vaizdas susidares kad jie geros sirdies , bet vistiek kazkokio charakteryje sunkumo turi...

Taip, užsispyrimo pas Jautį tai su kaupu biggrin.gif. Bet mes jau susitarę kuriuose reikaluose nusileidžiu aš, o kuriuose jis. Bent kol kas tpfu tpfu tpfu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 15, 02:36)
axa jie tikrai atrodo patikimi , bet siekia buti valdingais  , nori viskas kad butu kaip jie nori man rodos , bet toks vaizdas susidares kad jie geros sirdies , bet vistiek kazkokio charakteryje sunkumo turi...

Nesusidūrėt su vyrais skorpionais , kad jaučiai atrodo sunkaus charakterio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 15, 22:52)
Nesusidūrėt su vyrais skorpionais , kad jaučiai atrodo sunkaus charakterio. smile.gif

skorpionai cia atskira tema,... siuo metu domina vyrai jauciai wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 12 16, 02:01)
skorpionai cia atskira tema,... siuo metu domina vyrai jauciai wink.gif)

Jaučius reikia "imti" moteriškumu, gudrumu. smile.gif
Atsakyti