Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

buvusi tema
http://www.supermama...?...9813&st=588
Atsakyti
Jau idomu, kaip ten su ta A raide ir tais aviganiais isejo ax.gif
Atsakyti

nu gal pasakys kaip ten su tuo A, tas pats, ne tas pats ax.gif
Atsakyti
Nea, vis tik ne tas pats biggrin.gif

Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo biggrin.gif

Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske biggrin.gif

Ir vakare variau i pasimatyma su vaikinu, kuris yra zuvys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 09:06)
Nea, vis tik ne tas pats  biggrin.gif

Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo  biggrin.gif

Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske  biggrin.gif

Ir vakare variau i pasimatyma su vaikinu, kuris yra zuvys  biggrin.gif

saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 10:06)
Nea, vis tik ne tas pats  biggrin.gif

Bet tie jauciai tooookie panasus savo elgesiu, kad net baisu. O dar kai cia ta A raide ir aviganiai prisidejo  biggrin.gif

Ai, as savo jauciui, po ilgokos tylos vakar kaip niekur nieko issokusiam skype, isdejau atvirai ka manau, patinka jam ar nepatinka, man dzin, cia jau mano saulio charakteris pasireiske  biggrin.gif

Ir vakare variau i pasimatyma su vaikinu, kuris yra zuvys  biggrin.gif

Tai nors tiek gerai, kad ne tas pats biggrin.gif O kad pasakei, kas tau nepatinka, tai gerai. nereikia tylėt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 02, 09:23)
Tai nors tiek gerai, kad ne tas pats biggrin.gif  O kad pasakei, kas tau nepatinka, tai gerai. nereikia tylėt. 4u.gif

Dabar isizeis jautis iki kaulu smegenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 02, 08:52)
Dabar isizeis jautis iki kaulu smegenu  doh.gif

Taip ir yra biggrin.gif Nes atsake i mano visa litanija vienu sakiniu vakar, ir nuo tada tyli biggrin.gif Ai ir gerai, tikiuosi ir tyles, taip man bus lengviau pamirst ir eit toliau, nes vis su tais savo islindimais ir priminimais apie save man visus jausmus vel sujaukdavo doh.gif
Atsakyti

nu gal ne, nors šiuo atveju gali visko būti g.gif
Papildyta:
QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 10:59)
Taip ir yra  biggrin.gif Nes atsake i mano visa litanija vienu sakiniu vakar, ir nuo tada tyli  biggrin.gif Ai ir gerai, tikiuosi ir tyles, taip man bus lengviau pamirst ir eit toliau, nes vis su tais savo islindimais ir priminimais apie save man visus jausmus vel sujaukdavo  doh.gif

ans dabar gromuluoja, kaip sakytų P47 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 09:59)
Taip ir yra  biggrin.gif Nes atsake i mano visa litanija vienu sakiniu vakar, ir nuo tada tyli  biggrin.gif Ai ir gerai, tikiuosi ir tyles, taip man bus lengviau pamirst ir eit toliau, nes vis su tais savo islindimais ir priminimais apie save man visus jausmus vel sujaukdavo  doh.gif

Vis skaitau O-Tome ir atrodo, kad as cia buciau rasius lotuliukas.gif JAu tos situacijos tiek zinomos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 10 02, 09:33)
Vis skaitau O-Tome ir atrodo, kad as cia buciau rasius  lotuliukas.gif  JAu tos situacijos tiek zinomos... doh.gif

Susuko galvas mums tie jauciai, o normaliu santykiu pasiulyt tai ir negali verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2013 10 02, 10:53)
Susuko galvas mums tie jauciai, o normaliu santykiu pasiulyt tai ir negali  verysad.gif  doh.gif

Vat butent doh.gif
Atsakyti